Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 13
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ale1212xa
ii combini sucurile? eu ii dau dimineatza mar si dupa-masa morcov si ma batea gandul sa incerc sa le combin. Tu ai inlocuit o masa de lapte cu sucul sau dai sucul si apoi lapticul? eu una asa fac...dau suc si la juma de ora bag laptele. as vrea sa incep din we si cu supe...sunt incurajata ca le-a acceptat foarte bine, chiar s-a reglat tranzitul de cand cu sucurile ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
marul si morcovul crud?????
si cu ce scoti sucul din morcov?
si cat i-ai dat la inc?
prima data lapte apoi suc?
sau numai suc?
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui decenuela
beaaaaaaa.........ceai slabittttttttttttt.....cum reusisi fato sa darami palatul?????????? cu bunatatile alea de retzete/... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
ioc papa si exercitii, dar nu multe deocamdata, ca ma doare spatele de la abdomene...............
mancam muult sda am lapte cica......dar nu de la papa mult se face lapte, asa ca acu pap de doua ori pe zi fara paine si cam atat...................
Poze
cris.dogarel spune:
fete, multumim de raspunsuri
nu stiu ce sa mai zic/fac/cred cu chestiunea ..somn. poate ca are dreptate nenea Ferrari(cartea recomandata de Alexutzza):"Insomniile bbilor sunt doar problema ptr parinti", care vor sa adapteze copilu la programul casei, la ce scrie la carte (14-16 ore la 3 luni), etc
de fapt, la mine nu faptul ca nu doarme ma chinuie, ci faptul ca vad "semnele" de somn (freak okii, urechile, i se inchid okii), incerc sa o culc (pus in patutz/carucior/masina/landou/portbb/pernutza....intelegeti voi) si...plange, urla, iar plange, iar urla, cam 20-30'. am realizat ca in afara adormitului la san, Ema nu adoarme niciodata fara acest plans. asta ma termina. ca de fiecare data cand e obosita, eu, k katzelu lu Pavlov, ma kircesc de stres stiind ca urmeaza juma de ora de plans, in timp ce eu incerc tot ce am citit/auzit sa o linistesc/adorm...unde gresesc?? Ayanna?
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela scuze....la bea...CE AI...NU CEAI Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
am inteles eu......................stai linistitaaaaa
Poze
Beatrice1982 spune:
si Ivan doarme la el in patutz de la inceput, doar vreo 2 sapt a dormit in landou langa mine ca era greu sa ma ridic noaptea repede la el, si apoi in patutz cu patutzul langa mine la pat, acu la locul lui patutzul...........
trezire.........mai nou pe la 2-3-4 in 20 de minute e iar pe taramul viselor, si apoi pe la 6-7 inca pt pap si apoi iar dormim pana la 9-9.30
acolo la 2-3-4 difera ora a care se trezeste ca doarme pe la 9-10 , dar numai odata pe noapte se trezeste, asa a fost de la bun inceput, pot sa numar pe degetele de la o mana de cate ori s-a trezit de doua ori, nici nu am nevoie de toate degetele, iar ziua trebe musai sa doarma intre fiecare masa..............dupa masa doarme cel mai mult 2-3 ore............
Poze
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel fete, multumim de raspunsuri nu stiu ce sa mai zic/fac/cred cu chestiunea ..somn. poate ca are dreptate nenea Ferrari(cartea recomandata de Alexutzza):"Insomniile bbilor sunt doar problema ptr parinti", care vor sa adapteze copilu la programul casei, la ce scrie la carte (14-16 ore la 3 luni), etc de fapt, la mine nu faptul ca nu doarme ma chinuie, ci faptul ca vad "semnele" de somn (freak okii, urechile, i se inchid okii), incerc sa o culc (pus in patutz/carucior/masina/landou/portbb/pernutza....intelegeti voi) si...plange, urla, iar plange, iar urla, cam 20-30'. am realizat ca in afara adormitului la san, Ema nu adoarme niciodata fara acest plans. asta ma termina. ca de fiecare data cand e obosita, eu, k katzelu lu Pavlov, ma kircesc de stres stiind ca urmeaza juma de ora de plans, in timp ce eu incerc tot ce am citit/auzit sa o linistesc/adorm...unde gresesc?? Ayanna? Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
cris incearca www.youtube.com/watch?v=ARpEnjZIWko" target="_blank">asta ...la noi e lege, dupa primele 2 ritmuri a adormit, indiferent daca urla sau e linistita, nu inteleg de ce sau cum sau care e fenomenul, dar functioneaza de fiecare data pe verificate (peste 50 ori )...sora mea a descoperit minunea, din intamplare, intr-o seara cand prietenul ei era pe youtube si se uita la diverse, iar pupaza mea era in episoadele de colicosi
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi
ioana_fota spune:
Mai fetelor fata asta a mea e fenomen .I-am bagat supozitoru si pana sa-ipun pampersu a facut un pipiii dar kk deloc.Nu mai stiu ce sa fac, cred ca daca pana maine nu face o sa merg la dr
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra
tomaca spune:
[quote]citat din mesajul lui ayanna_xem
Deci bantui singura-singurica pe aici...numai bine...am timp de bucatarit si cand va treziti va astept cu
(a la Motignac!)
ba chiar si cu
pentru ca azi implinesc douazeci (si unshpe) de ani
Deci...uite motivul meu de bucurie...e prima mea aniversare cu pufuletele langa mine...e tot ce mi-am dorit!
La multi ani, sa fii sanatoasa ca sa-ti poti creste fata mare si sa te bucuri de ea.
Noi am fost astazi la kinetoterapie, ca de obicei miercurea si vinerea. Tudor s-a nascut cu torticolis pe partea stanga. N-a avut loc in burta mea si stat cu capul intors spre stanga. Asa ca a iesit cu torticolis pe stanga, capul turtit pe dreapta si oasele capului putin incalecate, iar piciorusele putin strambe. De la 1 luna mergem la kineto ca sa-i corctam forma capului si sa nu ramana cu asimetrie pe stanga. n-ar fi ceva foarte vizibil, dar oricum acum se poate corecta orice asa ca vrem sa facem gimnastica. Torticolis s-a corectat destul de mult, nu mai sta prea mult in pozitia de virgula, capul il roteste pe ambele parti (mai triseaza la pozitia stanga), piciorusele sunt bine. Suntem pe drumul cel bun pentru ca vreau sa se corecteze cat mai repede (netratat corect poate acum poate sa ajunga la operatie la 3 ani si sa-i afecteze vederea). Am avut niste sesiuni de plansete!!!
Cam asta este problema adevarata pana acum si speram nici sa nu mai apara. Caci in rest suntem veseli, gangurim intruna, radem, ne mancam mainile, apucam zornaitoarea si aproape ne dam cu ea in cap. Nu mai vrem sa dormin ziua in casa decat afara in carut. Asa ca la nevoie folosim carutul si in casa. Am scapat de reflux si constipatie, colici nu prea am avut cu adevarat. Dormin noaptea intre 6-8 ore.
Astazi am facut vaccinul Rotarix. Speram sa nu ne deranjeze prea mult. La 2 luni a fost ok.
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
rox_y spune:
citat din mesajul lui elefantica
cris incearca www.youtube.com/watch?v=ARpEnjZIWko" target="_blank">asta ...la noi e lege, dupa primele 2 ritmuri a adormit, indiferent daca urla sau e linistita, nu inteleg de ce sau cum sau care e fenomenul, dar functioneaza de fiecare data pe verificate (peste 50 ori )...sora mea a descoperit minunea, din intamplare, intr-o seara cand prietenul ei era pe youtube si se uita la diverse, iar pupaza mea era in episoadele de colicosi _ Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Alaptatul - My Story Poze mai vechi si mai noi |
ce tare e melodia...nush cum de adoarme...
in timp ce o alaptam pe matza mea i-am dat drumul la muzicuta ...cand s-a auzit in boxe a incetat sa mai suga s-a strambat la mine atat de dragutz ca-mi venea sa o pap si apoi s-a uitat serios la mine.gata cu papa.acum avem chef de joaca
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
Eleysa spune:
citat din mesajul lui Ruxita
noi dormim lipiti, ca nu ma simt eu bine daca nu-l simt alaturi... si am inceput sa-l pun in patut la culcare (ora 11) in care doarme pana cere prima masa de noapte (ora 3) si atunci il iau cu mine in pat... eu consider ca inainte de a fi independent trebuie sa isi dezvolte si sentimentul de atasament, nu dezlipit din prima ca sa nu se invete cu narav ci... lipit, ne atasam, dupa aia ne detasam treptat si ne iubim in continuare de la distanta pat-patut. |
si eu cred ca e bine ca bebe sa invete sa simta apropierea, si asta nu ca sa ma scuz pe mine , dar ca exemplu apropo de soacra si de cum va fi baiatul cand va fi mare ... my ex a fost lasat de mamica lui de la 2 saptamani la bunica, unde nu zic ca nu a fost iubit, dar k la tara unde oamenii aveau si alte trebi, era lasat in patut mai tot timpul, iar acum, la 29 de ani, nu e in stare sa se desprinda de langa fusta mamii si sa isi intemeieze o familie (si nu ma refer acum numai la o familie cu mine), pur si simplu nu vrea sa place din casa mamei lui (asta in conditiile in care chiar are o casa pe numele lui si ar fi avut si posibilitatile) ...so ..nush daca are legatura dar eu zic ca putina "lipire" nu strica ...
nush daca m-am facut inteleasa, si sper ca nu am suparat pe nimeni, nu asta a fost intentia mea, fiecare isi creste copilul asa cum simte, doar d-aia suntem mame si stim cel mai bine ce trebuie facut pt puiutul nostru ....
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi