Iepurasi de Mar-Apr 2010 (137)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

happyjoy, ramane loc in baie , pe hol, sau scos copilul in carucior pe hol sau unde poti (holul casei nu al blocului)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

M...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelagrosan
Iepurasul meu Angela a luat ceva microb afurisit din maternitate si a facut sepsis neonatal si meningita acuta.

Sanatate multa Angelei! Mititica de ea, ce a mai tras...si tu pe langa ea! Sa fie totul in trecut si sa nu mai aveti probleme cu asta!

PS Sa stii ca pentru iepurica ta am ceva diferit, pentru ca o cheama ca pe mama mea care s-a dus acum mai bine de 12 ani...Si vad ca e o luptatoare ca si ea!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui selina-d
Vreau neaparat sa le multumesc Yaiei si Lindeil din simplul motiv ca atunci cand am mers sa nasc, am plecat cu ele in gand - Lindal tocmai zisese in ziua respectiva, sau ma rog eu atunci am citit, ca a visat ca am nascut repede si usor. Si la Yaia citisem ce repede a nascut si speram sa fie asa si la mine sa nu ma mai chinui 15 ore ca data trecuta. Si am nascut repede si usor La 11 seara am convins sotul sa ma duca la spital si el era convins ca ne trimite inapoi ca nu paream prea rau. La 11 jumate dupa monitorizare el si-a scos o carte ca a zis ca sigur dureaza mult si la 12.19 tineam minunea in brate.

He-he, de as avea vreun merit, as face cate ceva pentru orice mamica inainte de nastere, sa nasca toate atat de repede si usor!
mama de baieti!

PS consotul tau e si el un baiat, deci un copil mai mare, asa ca rabdare cu el. eu tot timpul am zis ca am 3 copii, 2 mici si unul mai crescut, asa...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

lindal bine ai revenit acasa. acomodare usoara si rapida in 3. odihna cat mai multa si sanatate pt bebe

ioanact noi am tinut-o infasata o saptamana cred dupa ce am venit de la maternitate. o infasam intr-un scutec de finet dar fara sa o legam. atentie mare cu legatul caci poate cauza neplaceri la soldu micutei. incearca sa folosesti un saculet de dormit ca se incalzeste si ii va fi bine e asa dulcica in ultimele poze, seamana bine cu tine
mihaelagrosan ma voi ruga pt tine si micuta ta Angela sa fiti sanatoase si sa nu mai ajungeti in spital de acum inainte. ne pare rau ca nu am stiut mai demult ca aveti poblemute de sanatate sa ne fi rugat si sa va fi incurajat. doamne ajuta ca e totul bine acum. sa insistati cu controalele la medic. pupici multi mamica curajoasa
miria_cristina la multe sapatamani cu bucurie de aici inainte. felicitari pt prima baita
delia13 chestia aia alba ca un banut e problema. sa o pui pe dedesubt cu forma aia in relief in sus. deci pe acolo pe unde se invarte recipientul pt lapte. sa nu o pui pe partea din sus ca nu merge

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, care a-ti nascut la Medlife? Ziceti-mi si mie conditiile si preturile, va rog!
Asa, ca idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

va intreb si eu cu putina sfiala cum stati la capitolul ? noi tot am amanat pana acum, dar ceva ma retine si mai lipseste si cheful cu desavarsire
vladimirescu 5,5 kg pt Floricica, super bine, felicitari, noi mai avem mult sa va ajungem din urma chiar daca am nascut inaintea ta
Yaia imi pare rau ca nici tu nu o mai ai pe mama ta langa tine, dar de undeva ea te priveste si e mandra de tine si de ingerasii tai Tudor si Briana

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput

linda, selina acomodare rapida langa comorile voastre!

selina cand mai ai control in ceea ce priveste problema de col?

oanka mie cheful nu.mi lipseste, cu timpul stam ca prost:)

bumbita

POZE

M...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyD spune:

Fetelor va multumesc mult pt rasp
inteleg ca multe dintre voi sunteti multumite de pompa avent manuala(si ca timp???).
happyjoy am nevoie si eu pt cand ies, tb musai sa ies de 3 ori pe sapt a cate 3 ore si pt asta vroiam pompa...dar daca tu zici ca nu ar fi nici o problema cu tzitzi sa sarim sa zicem o masa, m-ai linistit mult(pana acum nu am sarit nici una, decat o data cand erau flescaiti rau si i-am dat LP)...ma gandesc sa nu mai cumpar nici o pompa si sa incerc ca tine.

http://picasaweb.google.com/IOSIFEPRICE/BRIANNAMARIA#

Mami fericita de printesica BRIANNA MARIA

Mergi la inceput

miria stiu caz recent de o fata care a nascut la medlife si a luat scabie :)

POZE

M...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele vreau sa incropesc un mesaj de predarea a stafetei pentru Odiseea ce urmeaza. Care vreti, trimiteti-mi cateva randuri pe PM si eu o sa intru cu userul comun si diseara il transmit. Toate Odiseele au facut asa si e pacat noi sa nu facem.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput