Iepurasi de Mar-Apr 2010 (137)
Raspunsuri - Pagina 17
dayanara spune:
vladi ma bucur ca v.au iesit toate testele bine, acum problema cu rinichiul e minora si mari sanse sa se rezolve de la sine
happyjoy, activitati oriune in afara de camera unde se afla copii
eu care dorm cu ivan de cand s.a nascut si acum si cu silvana, nu inseamna ca ma pun langa ei cand se culca si ma scol langa ei, nu - ii adorm si pe urma plec la tv sau gatesc, spal, calaresc ce prind :)))
bumbita dulce foc fetita ta! mereu ma uit la poze
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
vladimirescu spune:
Miria, si Vladimir a fost racit cit era Floricica in prima una. L-am rugat sa stea mai departe de el si sa nu tuseasca sau stranut espre el, dar i-am permis sa tea cu noi in camera, dar sa nu respire spre el. Copiii alimentati la sin sint destul de rezistenti pt ca le dam si anticorpi. Asa ca poate nu e musai sa-i tii separati... (si Dianami i-a tinut impreuna si cel mic nu s-a imbolnavit :))
ioanaa28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelagrosan Buna mamicutelor!! Va felicit pe toate pt. nasterea puiutilor vostri. Sa fie sanatosi si bucurosi!! Noi n-am mai trecut pe aici de foarte mult timp pt. ca din pacate am avut parte de mari necazuri. Abia cam de o sapt ne-am revenit. Iepurasul meu Angela a luat ceva microb afurisit din maternitate si a facut sepsis neonatal si meningita acuta. Am stat aproape 1 luna in spital, a fost ingrozitor, a facut 3 sapt de antibiotice, abia a scapat saracuta. Din fericire pana acum pare sa fii scapat fara urmari, meningita nu a fost evidenta decat la eco transfontanelar, deci nu-i era bombata fontanela, nu a facut convulsii sau alte minuni. Acum e foarte bine, multumesc lui Dumnezeu, intr-o sapt. de cand am vanit acasa a luat in greutate 500g, oricum ea a avut aproape tot timpul o stare generala destul de buna, ca se mirau doctorii de ea. Este o luptatoare ingerasul meu iubit. Sper ca de acum sa nu mai avem probleme, vom merge la controale, i se face eco tot la 2 sapt. acum la inceput. Ma bucur mult ca toti iepurasii nostri sunt bine, sanatosi, sa nu aiba nimeni parte de spitale, boli. E crunt sa vezi copii asa bolnavi. Va pupacesc pe toate, de acum sper sa intru si eu mai des. V-am citit zilele astea, dar nu am avut curaj sa intru, nu am vrut sa va speriu, dar acum ca a nascut toata lumea m-am hotarat sa va spun. ![]() Mihaela 38s+2z cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006) |
am vrut de attea ori sa intreb de voi...
imi pare rau pt ca ati patit...bine ca a trecut !!
puiutu si mamicaBB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
asteropipan spune:
BUMBITZA sa va traiasca Bumbitzica mica, o scumpete de copil..si ce frumos doarme ea cu manutele stranse .vaiii, nu mai pot dupa ei(bb in generall) chiar ca sunt niste mici ingerasi cand dorm.
ahhh, cate ore am "pierdut" uitandu-ma la fiimea cum doarme, si simteam cum imi plesneste inima de bucurie ca mi-a dat Dumnezeu un copil asa de bun si frumos.
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA 
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
miria_cristina spune:
VLADI - Saru'mana!

Eu ii dau exclusiv formula, nu ca as fi vrut, dar asa e la mine...am mai vorbit despre asta la inceput de capitol, din pacate.
Dar a cumparat sotul masti chirurgicale de la farmacie si acuma o las, mai ales ca se crede doctor.![]()
HAPPYJOY - Tu esti indignata de neintelegerea si reaua-vointa a unui strain cu care din varii motive ai ales sa-ti petreci viata si sa-ti faci o familie, dar cand rautatile vin de la propria mama atunci e cutit in rana si nu mai trec. Garantat nu exista antidot.
Bumbitza spune:
Roxana, Astero multumim frumos pt complimente.
Am vazut si eu poze cu Ivan si Silvana, sunt frumosi foc, imi plac cele in care el o tine pe bebelina pe picioare, e atat de expresiv 
Vazut si poze cu printesa Asteropi, scumpa tare, iar mami tu ti-ai revenit super!![]()
Cred ca ma duc langa fii-mea la un pui de somn, dupa urmatorul alaptat cred ca mergem si noi pe afara. Pup fetele si intru mai tarziu sper sa imi iau ramas bun de la odisee si sa ma pregatesc pentru un capitol nou.
Mada mami
de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#
oanka80 spune:
asteropipan milioane de pupici si pt tine si printesa ta draga si scumpa
. asteptam vesti de la voi caci imediat faceti si voi 2 lunite de viata 

gabyHila si pt tine alte milioane de pupici. micuta ta ce greutate are acum? tu deja esti veterana aici 

. eu gandesc ca e ok 750 de grame luna asta, dar vad aici ca unii bebei au luat 1kg sau chiar si mai mult pe luna si imi faceam ganduri negre ca Maria noastra a luat putin, dar mergem inainte cu modul nostru de a papa: 5-10 la un san, apoi stors si dat cu biberon. am tot incercat si credeti-ma ca nu vrea mai mult la san si gata, acum ma bucur ca lapte mai am, nu stiu cat va mai fi dar acum este...
ladyD[red] si eu folosesc o pompa manuala de la Avent de care sunt f f f f multumita, scot laptele rapid si fara sa ma doara. imediat dupa ce am facut mastita am folosit o pompa electrica de la primii pasi pe care am s-o arunc de pe casa
, am ramas cu sechele cat am folosit-o, curgea f greu laptele si am indurat o durere cat storcea de parca imi smulgea cineva unghiile si parul din cap totodata 

. dupa ce am descoperit pompa asta mi-as dor sa il pot felicita pe cel ce a inventat-o. curgea mai greu la inceput si ma spalam mereu inainte de stors cu apa fierbinte, tineam 5-10 min comprese calde pe sani si dupa putin masaj incepea sa curga mai bine. acum e simplu ca buna-ziua. probabil voi avea sanii pana la genunchi dupa ce termin cu storsul dar ce nu fac eu pt puiul meu.....
. pupici si pt tine si hai, fii rabdatoare si insista 

[red]delia13 aceiasi chestie am patit-o si eu dupa ce am steriliazt prima data pompa de la Avent. nu se mai forma vidul si credeam ca s-a stricat. sa te uiti pe hartia in care arata cum se pun piesele pas cu pas. este o chestie rotunda alba ca o steluta. aia se pune pe dedesubt cu chestia aia ca steluta in sus, incearca asa si se formeaza iar vidul. eu o puneam pe partea de sus. daca nu te-am lamurit imi spui si incerc sa fiu mai exxplicita pe PM. pupici si pt tine mamico 

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
happyjoy spune:
Roxana, am uitat sa zic ca la noi nu-i nici un loc neocupat deci mai ramane varianta hotel : )
Cristina, am avut si eu parte de ambele situatii deci stiu prin ce treci si imi pare tare rau. Pana la urma trag concluzia ca toata baza e doar in noi, restul e relativ... Sper sa
se rezolve, are grija timpul si Dumnezeu sa le aseze pe toate.
Mami de minune minunata!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GabyHila Daca mai aud ca aveti 50 de kile dau in depresie!!! care mai aveti greutati din astea, stapaniti-va sa le scrieti! EU AM 85!!!!!! Se poate? |
Imi place de tine, esti din categoria mea (si eu 84,6).
Noi sa fim sanatoase si sa fie lapte in tzitzi...ca de slabit, daca o fi sa-mi iasa, dupa ce termin cu alaptatul (dupa 8 luni cel putin)! si trebuie sa ajung pe la 60...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
oanka80 spune:
imi cer iertare ca am postat mesajul atat de eronat 
oana v-am votat si noi. pupici multi la ginerica, tare scumpel e in filmulet cand scoate limbuta. un dulce mic ca si mami 
, in poza in care esti profil la birou la tati arati ca un inger 

. eu o scot mereu pe maria afara cu caciulita, inca e rece pt capusorul lor, merge parerea mea sa le punem ceva subtire pe cap. ii mai dau un body cu picior si un ploveras si o pelerina si gata pt plimbarica. si acum suntem pe picior de plecare, asteptam sa se trezeasca tati sa mergem in gradina botanica 

vladimirescu suntem pe aceiasi lungime de unda zilele acestea cu munca in gradina. noi de abia am adus pamant negru si a fost intinsa toata curtea. de acum ne apucam de plantat ce se poate acum, ce se mai poate la sfarsitul verii si in toamna si de abia primavara viitoare va fi gata curtea. caut tot felul de pietricele sa pun straturi pe langa alei dar sunt grozav de scumpe 
pt cine intreba de lohii, ca nu mai tin minte
eu am avut exact 40 de zile, primele 10 zile ceva mai mult, iar apoi f putin.
centura am purtat prima luna, dar va spun cu mana pe inima ca a fost un chin, ma durea spatele f tare, transpiram mereu si nu cred ca a fost de mare efect. am trecut si eu de 2 saptamani pe abdomene si am nadejde ca in timp va arata bine. sunt multumita ca nu am vergeturi. uleiul de masline si-a facut efectul ![]()
ellanik tragi chiulul cam mult de aici. speram ca ati avut parte de un botez reusit. asteptam vesti si poze. valabil si pt dianami
Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
poze

38s+2z cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)