Iepurasi de Mar-Apr 2010 (137)
Raspunsuri - Pagina 16
miria_cristina spune:
Buna, fetele!
Eu o dau din lac in put, ca sa zic asa.![]()
Dami are de aseara muci si nas infundat. A iesit de 2 ori cu taica-su care crede ca fata trebuie sa nu simta ca este parasita si o tot rasfata. Chiar putin mai exagerat decat o facea deobicei. Si avea si baticut pe cap si tot este acuma racita.
Saraca, vrea sa-l vada pe bebe si nu mai am curaj.
ASTAZI, BEBELE MEU A IMPLINIT O SAPTAMANA!![]()
![]()
Aseara i-am facut prima baita. M-am simtit asa stangace si emotionata.![]()
nibi_niki spune:
lindal,bine ai revenit acasa
oana eu nu ii pun caciulita afara,dar la noi e mult mai cald.
lui eric cel frumos(poza in care e el in blugi si camasuta
-frumos foc, un adevarat cavaler
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG
Bumbitza spune:
Salutare mamicute! Imi pare rau ca n-am mai avut vreme sa intru, incepusem mesajul aseara dar cum Bumbita mea e un pic maraita de vreo 3-4 zile, nu am mai apucat sa scriu. Cred ca au inceput colicii si la noi, dar am inceput sa ii tinem sub control cu Infacol si Espumisan alternativ.
Azi a trecut asistenta sa ne vada, are 4.200kg si 56cm
, a facut copanase si gusa si falcute si nu mai pot de dragul ei. Doamne ajuta sa o tinem tot asa!
Sper sa apuc sa recuperez cap trecut...
Mi-am mai revenit si eu cu oboseala, aseara am dormit mai bine, ieri a fost mama la mine
Mihaela, imi pare bine ca v-ati revenit, of...vorba Roxanei..cand am citit de meningita mi s-au inmuiat picioarele. Sanatate multa!
PS: am mai pus niste poze in semnatura sa ne vedeti ce-am mai crescut![]()
PS2: mamicile cu care am fost la Municipal la vaccinare, s-a manifestat in vreun fel vaccinul BCG la puiutii vostri pana acum? intre timp am intrebat-o pe dna asistenta si mi-a zis ca si-n 6 luni se poate manifesta vaccinul, sa nu-l mai bag in seama ca-si face el treaba singur
Mada mami
de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#
vladimirescu spune:
Mihaelagrosan, saracuta de tine prin ce ai trecut! Ma bucur tare mult ca sinteti bine acum, Doamne ajuta in continuare ! Uf, meningita asta e groaznica din cite am auzit... Pup tare si aveti grija de voi !
Fetele, cind se maresc puiutii, poate faceti vaccin antimeningococic - eu o sa-i fac - am uitat la ce virsta se poate, o sa intreb... (lui Vladimir i-am facut cind avea citeva luni)
Selina-d: ma bucur tare mult ca sinteti bine - adica bebe e sanatos, maninca, cumintel... Asta e cel mai important lucru! (ia uite saraca mihaelagrosan cu meningita... doar cind auzim de ceva rau ne dam seama ce bine ne e noua, zau...) Si eu am probleme cu sotul in continuare, dar nu-mi mai pasa decit f putin, acum ca am prins puteri. Ai rabdare, cind o sa-ti revii mai bine, mai cu somn mai mult si cu mai multa liniste, ai sa simti si tu mai putin acut problemele si ai sa t ebucuri tot mai mult de cea ce e bun in viata ta! Si e o vorba: TREC TOATE ! Si chiar asa e, timpul lucreaza in favoarea noastra, ai rabdare :))
Cu ranile la sini: pune protectii, nu alapta cu rani, ca pot sa o ia razna... Garmastan e f bun pt mine, si eu am sinii extrem de sensibili din pacate (sint caz extrem, zau!), dar am reusit sa ies la liman cu crema Garmastan si cu protectii Chicco din cauciuc cind am avut rani... Iti doresc numai bine si pup!
asteropipan spune:
neata!!
LADYD eu am electrica mini, de la Medela.e super.e mult mai usor
decat cu cele manuale.
sau poti lua avent electrica.
am auzit de la o prietena, ca ea este multumita si cu una electr de la primii pasi.
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA 
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
vladimirescu spune:
Am uitat sa zic: am fost alaltaieri la ecografie, si totul e bine, si la sold, si la abdomen si aia ransfontanelara e bine :)) Doar la rinichi sting avem o mica dilatatie la bazinet (6 mm in loc de max 5 mm normal). Deci s-a redus problema de cind era in uter (avea dilatatii cva mai mari la ambii rinichi).
Floricica are 5,5 kg. Astept cu interes sa faca 6 kg, ca in cartea Dr. Spock scrie ca "un bebelus de 6kg teoretic nu are motive sa mai ceara masa din crucea noptii" :)) Sper ca asa e si sa ma lase si pe mine sa dorm un 5 ore legat... asta e visul meu fierbinte acum!
happyjoy spune:
Scriu eu rar dar si cand ma apuc, 2 pagini sunt ale mele : )
Sa incep:
Lady, si eu am fobie de pompe si de muls in general, asa ca m-am resemnat si productia se regleaza singura dupa cerere. Cand plec bb papa LP, asta e nu-mi place si nici ei : ) dar daca nu rezista pana ma intorc mananca putin LP si continuam cu tzitzi. Incerc sa nu lipsesc mai mult de 2-3 ore...
Vad ca majoritatea mamicilor se inteleg bine cu pompa manuala Avent, poate mege si la tine.
Si printesa a vomitat mai des in primele 4 saptamani, pentru ca manca mult. Vomita tot in jet - de ma uda pana la piele, iar ea nu avea nimic. Dupa ce vomita, in 10 min iar vroia tzitzi deci riscul de deshidratare era nul...
Acum vad ca noi doar seara nu ne intelegem (si mancam ca haplea), deci evoluam : )
Atata timp cat nu vomita des, eu zic ca e ok. Daca e ceva suspect mai bine intreaba doctorul.
Impotriva constipatiei am auzit (dar n-am testat inca) ca e f buna codita de muscata in loc de supozitor...
Vladi, multumesc pt sfaturi! Asa ma gandeam si eu ca in prima varianta e lacomie si in a 2-a nu-i e foame...
Eu am renuntat la dieta, asa ca voi manca ce vreau... astept sa am si pofta de mancare (nu dati cu pietre ca nu am slabit nici eu chiar daca nu mananc).
Am mincat salata verde si ceva fructe si bb vad ca nu are ceva in mod deosebit...
Nu stiu cu, capsunile cum sta treaba - dau sau nu alergii la bb?
La tine infectia din gat nu s-o curata cu gargara cu apa si sare? La mine a functionat, ideea e sa fie cat mai mare concentratia de sare si sa nu mamanci sau sa bei 30' dupa.
Mihaela, multa sanatate printesei! Nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu trebuie sa fi fost! Bine ca ati scapat!
Oana, am votat mama eroina : )
Niki, multumesc de ajutor!!! Daca pui si o poza cu pozitia descrisa ar fi super (sa nu contorsionez copilu : ))))
Si noua ne place sa dormim cu bb, dar ma gandesc ca se duce pe apa sambetei orice activitate... si asa nu mai stiu cum se face
bb sta cu noi in camera si spatiu pt camera ei nu e deocamdata pana castogam la loto ; )
Voi cum procedati si cu activitati si cu bb in pat?!?
Gabi, tocmai tu sa nu-ti spui of-ul si problemele? Sigur cineva te ajuta! Pup!
Gata! Daca mai e ceva, revin : ) (mai aveam ceva intrebari, dar le las pe mai tarziu ; )
Pup toate mamicile minunate de prunci pretiosi!
Mami de minune minunata!
happyjoy spune:
Acum nu am nimic interesant de zis doar sunt indignata de unii oameni!!!
Unii barbati vad ca o iau razna rau! Cum sa superi o femeie insarcinata sau care tocmai a nascut cu atat mai mult cu cat iti e sotie si a adus pe lume cel mai minunat dar de la Dumnezeu!!! Astia clar ar trebui batuti!!!
Ma scuzati dar mi-se ridica parul cand aud de situatii de genul acesta!
Mami de minune minunata!
honeybaby spune:
Delia - chestia aia se pune cu striatiile in sus
Mihaela - groaznic >Am o teama de meningita !!!! Bine ca sunteti ok acum.
Maya doarme la ea in patut si in camera separata. Nu-i place cu noi in pat sau in brate, se sperie la cea mai mica atingere.Mai nou nici in cos nu prea mai vrea, se foieste pana ii ies picioarele afara sau ajunge cu nasul in marjinea cosului si se trezeste. Asa eram si eu cand eram mica. dormeam singura
Revin... trebuie sa ragaim acum
Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
asteropipan spune:
MIHAELAGROSOLAN offf, bine ca e totul ok acum.vb Danayarei, si pe mine m-a apucat tremuratul cand am citit de meningita
saracul copil
sanatate multa, multa.
IOAANA 28 sper din suflet sa se retrga hidrocelul, sa nu fie nevoie de interventie.
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA 
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d