Iepurasi de Mar-Apr 2010 (137)
Raspunsuri - Pagina 15
CoriMami spune:
Ultima zi la odiseea cu burtici???
Si eu am un bebe caldutz, pufos si somnoros in bratze, care inca mai poarta miros de norishori...de unde a venit
Fetelor, ii multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns cu bine pana aici si ma rog sa fiu o mamica vrednica.
Ma bucur muuult ca v-am cunoscut
si abia astept sa ne vedem sub un titlu nou
Mamica de 8 martie -
dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa
Delia13 spune:
HONEY- de care parte alba mica zici ? de aia mica ,mica care se pune in gaurica? Pai dk zici de aia nu aveam cum s-o pun invers ca am vazut ca are niste striatii , ceva de genu asta. Si cu striatile alea o pun in jos, nu?
Delia13 mamica fericita -DavidAndrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik
http://family.webshots.com/photo/2885373460105762323wILfdR- poze Cu DAVIDUTU Adreiutu
http://family.webshots.com/photo/2885373460105762323wILfdR
vladimirescu spune:
Honeybaby, multumesc de sfaturi cu florile 
Gradina o fac din toamna pe bune, acum mai pun cite ceva ca sa nu fie chiar numai de buruieni :)) Am pus si clematite, sint mici acum, poate o sa creasca ele mari... Eu sint innebunit adu[a liane, imi place gradina salbatica ca o jungla, nu din aia cu pamint negru pe linga flori cu pedigree :)) Eu am de fapt o fisie de 2,5 m in jurul casei, de aia am nevoie de plante pe inaltime, in trepte, ca sa para mai bogata
vladimirescu spune:
LadyD- si eu am probleme cu pompa la fel ca si tine... La primul copil n-am reusit sa scot nic o picatura si m-am lasat. N-am mai folosit deloc pompa.
De altfel, la ce-ti mai trebuie acum?? Ca nu mai esti in pericol de febra laptelui - lasa sinii sa se regleze cum stiu ei. Iar daca te faci chiar beton, poti sa scoti un pic sa detensionezi prin mulgere manuala, cauta info pe net (dus cald inaint esau comprese calde, sa-si dea drumul canalele, apoi masaj usor dinspre baza spre virf, apoi presat pe areola de jur imprejur - gaseste mai bine filmulete ca sa vezi).
Acum am reusit sa scot cu pompa Medela Swing, electrica, cu program de stimulare intii si apoi extractie... Problema e ca e scumpa, 610 lei, cam asa...
Eu iti recomand totusi sa lasi pompa, foloseste metode "naturale", mulgere in cel mai rau caz... Si relaxare mai multa, draga mea...
dayanara spune:
oana daca nu bate vantul si e cald eu zic ca.l poti lasa fara caciulita, eventual ii poti da o sepcuta moale de bumbac
eu ii mai pun caciulita, dar silvana e mai mica decat eric si e si mai cheala asa :))
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
mihaelagrosan spune:
Buna mamicutelor!!
Va felicit pe toate pt. nasterea puiutilor vostri. Sa fie sanatosi si bucurosi!!
Noi n-am mai trecut pe aici de foarte mult timp pt. ca din pacate am avut parte de mari necazuri. Abia cam de o sapt ne-am revenit. Iepurasul meu Angela a luat ceva microb afurisit din maternitate si a facut sepsis neonatal si meningita acuta. Am stat aproape 1 luna in spital, a fost ingrozitor, a facut 3 sapt de antibiotice, abia a scapat saracuta. Din fericire pana acum pare sa fii scapat fara urmari, meningita nu a fost evidenta decat la eco transfontanelar, deci nu-i era bombata fontanela, nu a facut convulsii sau alte minuni.
Acum e foarte bine, multumesc lui Dumnezeu, intr-o sapt. de cand am vanit acasa a luat in greutate 500g, oricum ea a avut aproape tot timpul o stare generala destul de buna, ca se mirau doctorii de ea. Este o luptatoare ingerasul meu iubit. Sper ca de acum sa nu mai avem probleme, vom merge la controale, i se face eco tot la 2 sapt. acum la inceput.
Ma bucur mult ca toti iepurasii nostri sunt bine, sanatosi, sa nu aiba nimeni parte de spitale, boli. E crunt sa vezi copii asa bolnavi.
Va pupacesc pe toate, de acum sper sa intru si eu mai des. V-am citit zilele astea, dar nu am avut curaj sa intru, nu am vrut sa va speriu, dar acum ca a nascut toata lumea m-am hotarat sa va spun.
Mihaela
38s+2z cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
ladyD spune:
vladimirescu, eu vroiam pt atunci cand mai plec de acasa sa am sa-i la in bibe
este cam scumpa intr-adevar pompa de care spui tu...dar nici cu a mea nu am nici o sansa.....asta e![]()

http://picasaweb.google.com/IOSIFEPRICE/BRIANNAMARIA#
Mami fericita de printesica BRIANNA MARIA
dayanara spune:
mihaela
eram sigura ca e ceva in neregula...
doamne cand am citit meningita m.a luat cu btremurat, bine ca micuta e ok acum! prin ce.ati trecut si voi !
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
nibi_niki spune:
happyjoy
alaptat-
1.daca sanul curge foarte tare si bebe se ineaca schimba pozitia. Daca folosesti pozitia clasica de alaptat e normal daca laptele curge cu presiune si bebe suge cu pofta sa se inece.Intindete pe pat pune-ti o perna doua sub cap(sa fii cam la 45 de grade)si bebe pune-l deasupra la tzatza.in felul asta el trebuie sa suga ca sa vina lapte nu ii curge asa...fara nici un efort.Daca nu intelegi pozitia sa imi zici si fac o poza si iti arat.Macar 10 minute pana se mai golesc sanii si nu mai vine lapticul cu presiune si apoi schimbi pozitia cu una mai comoda.
2.Daca refuza sanul inseamna ca nu ii este foame si o doare ceva
Si Maria doarme cu noi.Imi este mai comod asa.Noaptea nu ma mai ridic din pat sa o iau pt alaptat ci pur si simplu scot tzatzica..si gata masa.
Dieta mamei-eu mananc absolut orice,nu ma abtin de la nimic.Si iau si fier(cand imi aduc aminte)
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG
selina-d spune:
Nu am mai apucat de muuult timp sa intru pe aici si nu stiu daca nu cumva se incheie azi odiseea 
Nu am prea mai scris ca eram tot in contra-timp pe aici. Pe mine ma chinuia inca burtoaca si pe aici se vorbea de colici, acuma vin alte probleme si tot asa. Oricum s-a intins odiseea noastra pe cateva luni si e normal sa fie asa. Acum am intrat si noi in randul mamicilor si sper sa ne reintegram ![]()
Vreau neaparat sa le multumesc Yaiei si Lindeil din simplul motiv ca atunci cand am mers sa nasc, am plecat cu ele in gand - Lindal tocmai zisese in ziua respectiva, sau ma rog eu atunci am citit, ca a visat ca am nascut repede si usor. Si la Yaia citisem ce repede a nascut si speram sa fie asa si la mine sa nu ma mai chinui 15 ore ca data trecuta. Si am nascut repede si usor
La 11 seara am convins sotul sa ma duca la spital si el era convins ca ne trimite inapoi ca nu paream prea rau. La 11 jumate dupa monitorizare el si-a scos o carte ca a zis ca sigur dureaza mult si la 12.19 tineam minunea in brate.
Acum suntem foarte bine si ne adaptam incet incet. Bebe e super cuminte, nu stiu ce am facut sa merit asa un bebe grozav. Nu plange aproape deloc, papa bine, doarme bine si ziua e treaz ore intregi si studiaza lumea. Eu inca ma lupt cu laptic prea mult si ceva rani, dar strang din dinti si astept sa treaca. Stefan suge foarte bine cam tot la 2 ore (pot fi si 1 jumate sau 3 depinde cum cere el) E frumos, pufos si il iubim mult mult de tot 
Cu fratele mai mare nu am avut probleme deocamdata. Il iubeste si il pupa toata ziua. Am si ajutor acuma ca sunt socri la mine. In principiu m-am organizat insa foarte bine si am facut si mancare si curatenie si m-am ocupat de victor ca inainte.
Daca nu ar fi durerile de sani si daca m-am intelege un pic mai bine cu consortul as zice ca sunt in paradis, dar cum nimeni si nimic nu e perfect, ma declar multumita.
Vad ca discutati de kile in plus - eu am pus putine in sarcina (11 kile) care toate erau pe burta imensa si care deja s-au dus. Mi-a ramas burta insa lasata si oribila sper sa isi revina 
Pana la urma asa a fost ca am nascut de ziua mea (multumesc din suflet de urari, am citit in urma) cu toate ca nu vroiam, dar daca nu a fost dupa mine si bebe a vrut neaparat sa fie asa, nu am ce face si nici nu mma maigandesc la asta ca doar nu pot schimba nimic. A fost un cadou grozav de ziua mea (si asa nu am primit nimic altceva
)
Incerc sa mai scriu si eu cate un pic cand am vreme si va pup pe toate ca mi-a fost dor de voi 
Mami Stefan (13.04.2010 si Victor (31.08.2007)