Iepurasi de Mar-Apr 2010 (137)
Raspunsuri - Pagina 14
honeybaby spune:
Salutare !!!
Am aparut si noi!! Desi v-am citit nu am scris pt ca ne-am mutat in dormitor cat a fost tati plecat si de acolo nu am pozitie sa scrie in timp ce alaptez iar cand nu alaptez mereu e ceva de facut..
Marti am fost la periatru, Maya tot fotomodela a ramas, are 3600 si 54 de cm . A crescut 3 cm in 3 sapt, nu-i mai vin unele salopete la lungime dar in latime sunt largi
.
Dr pediatra e de parere sa asteptam spre un an cu tratarea hemangioamelor ca poate se mai retrag in timp....ufff.... m-a bagat ceata.
La noi cu laser sau azot lichid, ca ati pomenit de ele nu merge sunt prea extinse iar procedurile sunt ambele foarte dureroase. La ochi clar nu se poate folosi nici una din ele. LA fel cum nu merge bloemicina , care e citostatic si nu as fi in veci deacord cu el...
Roxana , Miria ce m-ati amuzat cu kg voastre. Apropo de asta , Roxi ,daca pe infometezi organismul actioneaza si el si isi pastreaza toate rezervele , nu da un gram de frica ca nu mai vede mancare
, iar tu te simti slabita pt ca nu-ti furnizeaza energie stocand-o la maxim.
Ideal e sa reduci treptat din mancare si sa faci ceva sport. Dar astepta 6 sapt sa-si revina organismul dupa nastere.
Oana - eu ii pun inca caciulita bebelunei, dar subtirica. Ea nu are inca 4 kg si zic cartile ca pana in 4 kg trebuie sa fie putin mai protejati. Plus ca in Bucuresti e un vant turbat mai ales printre blocuri
Gaby- zici ca ai scos-o de la 3 sapt afara fara caciula ??? In feb??
Wow visul lu' fimea... Astept sa se faca 23-24 C afara cat e si in
casa si iesim in chelia goala.
Ce probleme ai tu la 3 luni ? zi-ne si noua macar sa stim din timp
. Si eu citesc Dr spock dar asa ma enerveaza cum e structurata...
Vladi - bafta cu gradina. Ce mi-ar place si mie !!!!
Acum nu mai am timp si nici spatiu in gradina. Clematite gasesti si care mearga la soare si care mearga la umbra si care infloresc vara si care infloresc toamna. sunt vreo 4 grupe de clamatite. Eu am o singura Miss Bateman ca nu ma omor dupa '"liane".
Trandafirii imi plac si mie. Ai grija cu cei din comert ca e posibil sa te trezesti cu un veritabil maces. Mai bine iei de la prieteni si ii prinzi. Asa stii ce iei.
Vroiam sa zic mai multe dar am uitat ....
Protectis noi am gasit la Centrofarm cu 51 ron. Aveti grija ca trebuie tinut la frigider in caz ca uita sa va zica farmacista
Ma duc sa mananc...
Am ajuns la concluzia a e costisitor sa fi gras. Prea multi bani se duc pe mancare. Ce zgarcita am ajuns
!!!!!
Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Delia cred ca ai pus chestia aia mica de cauciuc , cat un banut de 10 bani invers.
Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delia13 MIRIA- eu am purtat in prima luna non stop centura,dar acum nu prea mai am chef, s-a si largit si mi se face f cald cu ea si nu am vazut nici un efect, tot abdomene tre sa fac sa dispara ![]() Delia13 mamica fericita -DavidAndrei http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik http://family.webshots.com/photo/2885373460105762323wILfdR- poze Cu DAVIDUTU Adreiutu http://family.webshots.com/photo/2885373460105762323wILfdR |
Da! Asa mi-a zis si mie dr, ca tb sa fac abdomene, cu centura mai rau imi fac.
Eu nu mi-am pus nici eu o centura (desi am 2). Am zis sa ma curat' (apropo, eu inca m am lohii
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Delia13 spune:
FETELOR azi e cumva ultima zi cand scriem la odisee?
S-a trezit piticul, plec la datorie nu mai pot sta. Va pup!
Delia13 mamica fericita -DavidAndrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik
http://family.webshots.com/photo/2885373460105762323wILfdR- poze Cu DAVIDUTU Adreiutu
http://family.webshots.com/photo/2885373460105762323wILfdR
ladyD spune:
Delia13, eu nu am mancat de cand am iesit din spital decat lapte cu cereale, supa si gratar de pui
(nu mai stiu gustul la altceva), cu toate ca si mie imi place ceapa, etc....nu am papat deloc...dar m-am gandit sa nu fie totusi si de la altceva...este f pofticioasa si cand o pun la tzitzi zici ca e dispe, suge cu zgomote si plescaituri
si poate sa i se mai aplece uneori...nu stiu ce sa zic...sa vad ce se intampla si eventual vb cu dr
http://picasaweb.google.com/IOSIFEPRICE/BRIANNAMARIA#
Mami fericita de printesica BRIANNA MARIA
vladimirescu spune:
cartea Dr. Spock, si eu o consider f buna, v-o recomand si eu pe linga Gabyhila :) In fine, sint niste pasaje cu alimentatia dupa diversificare in care mi se pare ca cam bate cimpii (onul e clar pro-vegetarianism, eu nu-s :)), dar "filtrez". Imi place ca promoveaza o atitudine relaxata a mamei, anti-panica.
Miria - cu gelozia intre frati, am uitat sa zic ca Vladimir s-a "normalizat" la comportament dupa ce a facut Floricica o luna, deci rabdare :) Eu una am tinut bebelusul in brate si l-am pupat de faya cu el, dar pe Vladimir l-am pupat si inainte si dupa asta, sa aiba el mai mult :) Adica m-am incapatinat sa am o atitudine normala, nu sa ma prefac ca doar Vladimir e important, am perseverat in a-i explica ca amindoi sint la fel de importanti pt mine si ii iubesc la fel de tare. Cind il alaptez ii mai zic uneori "imi amintesc de tine ce mititel erai, si cum mai plingeai de burtica, exact ca Floricica, si eu te tineam in brate tot timpul si-ti dadeam laptic, exact cum vezi acum ca fac cu Floricica". Insist mereu ca si pt el am facut la fel, si ca e normal si pt fratior sa repet ce am invatat de la el... Il mai intreb "iti mai amintesti cumva cum iti trecea ti edurerea de burtica? Ca poate ma ajuti sa-l linistim pe Floricica". Si il rog sa-i aduca o zanganitoare, ceva, il implic tot timpul (cind vad ca e dispus, nu fortez niciodata).
Sotul face la fel ca sotul Dayanarei, ii sufla in fund lui Vladimir tot timpul de teama sa nu ramina cu sechele in urma experientei :)) Mi se pare complet gresit, sint pentru o atitudine normala: se poarta frumos, il alintam, se poarta urit - il admonestam.
Si mai tin minte ce a zis la un moment dat Dayanara ca smecherie: i-am zis lui Vladimir o data, ca pe un mare secret, la ureche, vorbele Dayanarei: "stii, eu va iubesc pe tine si pe Floricica la fel de mult, dar pe tine te iubesc de mult mai mult timp !!" Se pare ca aprins, am vazut ca era satisfacut de "secret" :))
Azi cumva e ultima zi a noastra la odisee??? 
Sa merg in urma, parca am vazut un post a lui Happyjoy sau LadyD cu o tona de intrebari, si parca nu a raspuns nimeni pe indelete? Sa vad daca gasesc, sa raspund si eu...
nibi_niki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact Am zis sa ma curat' (apropo, eu inca m am lohii POZE RECENTE ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! ![]() |
neata
alina eu am nascut pe 11 martie si inca am lohii

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG
Ioanact spune:
Ina nu stiam, ca una din cauze in care are scaun verde este asta. Asa procedam si eu, cu toate ca o lasam pe ea sa scoata sanul (nu stiu daca il golea) si apoi o puneam si la celalalt san. Voi lua aminte la ce-ai scris.
LindaL bine-ati revenit acasa! Acomodare usoara!
Ioanaa28 ma rog si eu sa nu fie caz de operatie!
Am inteles, cu infasatul! Asa si la noi, au tinut-o infasata si daca o lasam desfasata (acasa) scancea..in schimb azi noapte (la 1:30), am hot sa o las desfasata, deoarece isi tot scotea mainile si cand vroiam sa o infas, scancea. Deci, am reusit sa o fac sa doarma neinfasata.
Avem aici 2 poze. ![]()
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
ioana28 sper sa se retraga hidrocelul, sa fie totul bine, oricum e ceva minor dar mai bine sa nu se ajunga la interventie
vladi bine ca mi.ai adus aminte de faza cu tu esti mai mare, ca o uitasem :))))
denisa maya a luat bine in greutate, mai ales ca e cu lapte bun de la mami :)
gaby eu nu.s cu cantaritul dar nu are cum sa fie maxim 750 de grame, poate minim, maximul nu exista la varsta asta, poate lua oricat , atata timp cat bebe e bine sanatos nu se umfla etc
tu doar 3 kg ai de dat jos? mor de ciuda oficial
azi am vazut 67 si ceva pe cantar, si ceva nu conteaza important e 67!
asa ca pana la sfarsitul saptamanii va fi un 67 clar, iar apoi incep lupta cu 66 :)))
voi stiti ce nasol e sa.ti fie si foame si somn?:))))))))
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
vladimirescu spune:
happyjoy, incerc sa raspund cum ma pricep la lista ta f lunga de intrebari :))
Alaptat:
Daca bebe se ineaca cu lapte pt ca curge prea tare sinul, n-ai ce face, ii dai cit vrea pina se va obisnui si va invata sa se descurce cu inghitul mai bine. Eventual incearca sa-l linistesti, ca daca e agitat cind suge se ineaca, daca e linistit se descurca mai bine. Zi mersi ca iese usor laptele! :)) Daca nu mai maninca, lasa-l in pace, probabil a inghitit repede destul si s-a saturat. O sa ceara mai repede sa manince, si tu o sa-i dai mai repede, asta e tot, nu e grav. Pe masur ace creste suge mai bine, mai disciplinat, ai rabdare.
Daca se arcuieste si plinge la sin, inseamna ca nu-i e foame, plingea de dureri de burtica. Nu insista sa-i dai sa manince daca nu e interesat, incearca mai tirziu. Ai incredere, copiii stiu cit vor sa manince - o sa manince mai mult cind i-o fi cu adevarat foame.
Somn:
Daca nu plinge cu adevarat noaptea, inseamna ca nu-i e foame cu adevarat, lasa-l in pace, nu t eoferi imediat sa-i dai papa. Poate scapi mai repede de o masa noaptea, bafta ta! Eu asa fac cu Floricica, daca caraie un pic, nu fac nimic, de obicei adoarme la loc si se trezeste mai tirziu de foame. Uneori insa plinge, atunci ii dau, dar daca adoarme dupa carait mai dorm si eu si uite asa mai cistig 1-2 ore intre alaptari, in speranta ca acusi o sa ma lase in fiecare noapte cu un supt mai putin :))
Cu dormitul cu voi: eu sint pentru, daca copilul e mai fericit sa doarma cu mine, sa doarma. Am mai zis: cu Vladimir m-am chinuit 8 luni s adoarma singur, niciodata nu a dormit cu mine in pat, dar la 8 luni a facut febra si am dormit cu el sa-l supraveghez... si n-am mai putut pina aproape de 5 ani sa-l mai scot din patul meu :)) Acum imi pare rau ca n-am dormit de la inceput cu el, l-am chinuit degeaba (si pe mine, ca ma sculam noaptea din pat cind plingea ca sa-l alin, desi e mult mai usor daca e linga tine in pat, nu te mai trezesti chiar de tot...). Mai devreme sau mai tirziu ajunge la tine in pat, cind o fi bolnavior, ai sa vezi. Si de aici incolo depinde doar de copil, nu de tine: daca o sa vrea sa doarma cu tine, nu ai sa poti sa t elupti cu el, dar daca o sa-i fie ok singur in pat, totul va reveni la normal. Eu am ajuns la concluzia ca "antrenamentul" la dormit singur nu foloseste la nimic, depinde exclusiv de firea copilului.
Kk:
Culoarea scanul e buna oricare, numai negru nu e bun sau verde f chimic, ca frunza. Mucus in scaun inseamna o cantitate mai mare, ca nist emuci aruncati in scaun :)) (cantitate de adult, sa zicem). Atunci e iritata mucoasa intestinala si se elimina... Daca persista mai mult de 2 ile problema, vorbest ecu un doctor, probabil iti da Debridat. Tu de capul tau poti da Protectis sau alt probiotic (fermenti lactici vii) ca sa restabilesti un pic echilibrul florei in intestine...
Dieta mamei:
maninca echilibrat si sanatos, proteine (peste, carne, oua, linte, ciuperci, soia), cereale, lactate mai putine (fara abuz), legume crude si gatite, fructe. Nu minca mai mult decit simti nevoia, dar maninca diversificat. Din experienta mea nu exist alimente care "strica laptele" tau :))
Succes!
Gabyhila- ce-mi place de tine ce informata si relaxata esti, parca esti la al 3-lea copil ! :)) Bravo!
Puroiul din git vad ca trece cu tigari si cafea :)) Sint mai bine, mai iau o aspirina, un nurofen, ca ma chnuie si sinuzita sometimes ...
Oanka, Rebiana