Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (183)
Raspunsuri - Pagina 20
katalyna spune:
buna dragele!
vine bebele cristinei?

asteptam vesti!!!!!!!!!
mai, eu nu am nimic de impartit. stiu ca e aiurea, insa cu 2 mi se pare ceva firesc, parca asa au fost mereu.
un lucru este cert si anume ca de cand o am pe ioana nu-l mai vad pe david bebelush. asta e tendinta cand ai un singur copil si anume ca ajunge copilul la 18 ani si tot ai tendinta sa-l bibilesti. cu ioana nu mai sunt asa disperata ca a facut o febra sau un muc, mult mai relaxata.
aporpos de muci, avem si noi. nu stiu cum a reusit, dar sunt.
la muci verzi eu nu dau antibiotic ci sinupret care ii fluidizeaza si siropuri de tuse, dupa cum e, seaca sau productiva si scot mucii cat de des dupa ce aplic apa de mare.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
katalyna spune:
a si cea mai tare senzatie a fost cand am ajuns acasa cu ioana si l-am vazut pe david pe langa mine. mi se parea ca are capul cat al meu, mainile imense, de-asta am si zic ca nu l-am mai vazut bebelus. am cunostinte cu copii de seama cu david si se poarta cu copiii de parca ar fi bebelusi. eu nu sunt genul care sufla in partea dorsala a copilului, vreau sa-l invat responsabil si independent, dar....mai avem de lucrat aici![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
anaxena spune:
ankalaura multzam pentru realitate
uff...sper sa ma descurc,dar sincer sincer se fac diferente intre frati??
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
moni_or spune:
Vesti de la Cristina_26: bebe Matei s-a nascut, e bine, are 3100 g si 50 cm, ea insa e mai ametita, i-au facut anestezie generala pt. ca n-a prins rahi, a facut un puseu hipertensiv si au intubat-o de urgenta, dar acum se reface, slava Domnului.
BINE AI VENIT BEBE MATEI! SA-TI DEA DOMNUL TOT BINELE DIN LUME SI MAMICII TALE REFACERE RAPIDA!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
36+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
maitreyi spune:
bine ai venit pe lume, piticule! sa cresti mare, sanatos si voios! 
cristina sanatate si refacere rapida! 
moni multumim pt vesti 
-----
Mami de
roza +
19 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
anaxena spune:
felicitari cristina!!!sper ca esti ok!!sa ai mult laptic si un bebe sanatos!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
iriss27 spune:
Felicitari Cristina, sa-ti traiasca pruncii si sa fiti fericiti cu totii!
Cu 2 copii, anka a sintetizat perfect, dragostea se inmulteste, este totul frumos din punctul asta de vedere, dar greu nene.
Trebuie sa fii un super manager al timpului, pt ca, la inceput vei avea 2 programe de gestionat, programe care nu se suprapun, dar se intersecteaza. Si tu esti numai una, pt ca evident, unul va fi la san, altu, va vrea atentie sau poate sa ii incalzesti mancarea si lui. Eu am avut dese momente cand cu o mana il tineam pe Dav la san si cu cealalta ii puneam ciorba Yvonnei in farfurie (norocul meu, ca ea manca singura). Atentia, se va imparti, timpul la fel, vei avea pretentii de la cel mare, pretentii "de copil mare". Gen: sa nu se balaceasca in mancare, cum vede la cel mic, sa se culce si cu tati daca tu nu poti chiar in secunda aia (singura problema este alaptatul celui mic, pe care nu prea are cum sa-l faca tatal).
Alte momente, cand esti cu unul la san si altul in carca, cand trebuie sa ies cu 2 in parc, unul vrea pe topogan, altul zbiara in carut (sau mai tarziu, altu vrea in leagan, in acelasi timp).
Daca iti iei un ajutor, totul este mai usor, dar si ajutorul tre sa fie spirt, sa stie programul copilului si sa se si descurce f bine.
Cand cel mic ii va fura jucariile celei mari, iar va fi o tragedie, cand vor vrea in acelasi timp exact aceesi jucarie (si asta va fi foarte frecvent).
Deci, daca esti un manager bun si mai iei si niste magne B6, reusesti sa nu ridici tonul la ei decat dupa cateva ore de la sculare ![]()

Fetele cu bb2 pe drum, sper ca nu v-am speriat 
Bazarul meu
dara_d spune:
FELICITARI CRISTINA SA CREASCA MARE SI SANATOS BEBE SI PENTRU TINE REFACERE RAPIDA SI ASTEPTAM SA AJUNGI REPEDE ACASA LANGA MIHAITA.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
gallyb spune:
FELICITARI CRISTINA!!!!!!!!!!!REFACERE RAPIDA SI NUMAI BUCURII DIN PARTEA COPILASILOR VOSTRI!!!!!!

Marina_1609 spune:
Felicitari Cristina, multa sanatate si bebe mancacios!
m-ati intrebat ce mai face Sofia si daca m-am mai calmat...
eu am luat in serios toata treaba asta cu vorbitul si pare sa aiba efect ceea ce aplic
Acum imita aproape orice animal si la vastul ei vocabular ieri am adaugat si cuvantul "caca"
deci m-am mai calmat un pic. sa dea Domnul sa fie bine si sa nu ma duc iar la fundul butoiului....
Inca suntem in curs de investigatii la medici....avem programari pt mai tarziu, in iunie abia...
Am fost la ortoped si a vazut cum merge cu picoarele un pic flexate. nu pare a fi neaparat o problema dar cica sa mai asteptam pana la toamna si daca nu se va corecta , o sa apelam la ghetute ortopedice (sper sa nu fie cazul)
cam astea sunt noutatile de la noi...
aaaaa, sofia are camera de copil mic, nu de bebe
I-am desfiintat masa de infasat si am scos zabrelele de la patut. I-am pus bara de protectie (dupa bara alergam eu la Ikea si am ajuns cu 335 care m-a luat din fata casei
, merci fetelor pt indicatii) Ma asteptam sa nu stea in patut, sa alerge noaptea dupa noi dar nu a fost asa....e f incantata de shimbare![]()
mai vroiam sa zic ceva dar nu mai tin minte
Xeno, jos palaria daca te pui pe mesterit bb2. eu inca nu am curaj
pt moment m-am oprit si din cautat job ca se apropie nunta si am multe chestii de pus la punct ( probabil nu v-am zis dar noi nu am facut decat cununie civila asa ca in iulie facem cununia religioasa si nunta
)
pup
----------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi