Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (183)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Felicitari Cristina! Sa te refaci repede!

Au innebunit astia la TV cu criza,vor sa taie salariile si pensiile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

FELICITARI CRISTINA, REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC!BEBE MATEI BINE AI VENIT,SA CRESTI MARE , FRUMOS SI SANATOS!

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

ola fete!

Cristina
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos si norocos!!!

Fetele va multumesc inca odata pt felicitari, m-au bucurat din suflet

Xena eu vin cu poezia (vorba Ankai ) ca imi inchipui ca programul stii tu sa ti-l imparti, nu e chiar asa un capat de tara, se descurca lumea si cu mai multi copii. mie mi s-a parut mai usor cu doi ca se distreaza unul pe altul. insa intrebarea daca faci sau nu diferente: pai faci dar nu in sensul rau. ca si ei sunt diferiti si unici si au personalitati diferite si au nevoie de o atitudine diferita si sigur ca-i iubesti la fel de tare, dar parca pe fiecare in felul lui si pt ce e el.

Moni n-am inteles eu prea bine ce-i cu Luca, dar analiza scaunului de ce ai facut-o? are probleme permanent sau doar a avut un episod? ca daca avea vreo infectie la momentul respectiv e normal sa iasa prost, dar nu inseamna ca are si ceva permanent. si moaaaama, cred ca e rindul tau!!!!!

Marina nunta?? bravo mami, sa aveti spor la pregatiri!

pup

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

A venit Mateiut!!!
Bravo Cristinel, te pupam si iti dorim refacere rapida!

Ai mai Anko nu mai speria fata, Maria merge la gradinita.... nu e usor, e adevarat, dar se va forma un program, solicitarea e mai mare dar timpul trece repede, nervii trec, greutatile se uita, raman numai amintirile frumoase.

Chiar ma uitam azi pe pozele de cand era David bebelus si mi se pare ca sunt dintr-o alta lume....am uitat de noptile nedormite, de ranile de la sani.

Oricum la al doilea esti mult mai experimentata.

Bafta in orice decizie vei lua, Ana!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Ce bine a zis Biri, sunt diferiti, au personalitati diferite, ii iubesti diferit dar in sensul bun!

Eu nu pot sa zic ca il iubesc mai mult pe unul decat pe celalalt, chiar nu as putea alege pe unul dintre ei...ma gandeam la cei care divorteaza si au 2-3 copii....ce durere pentru ei si pentru mama in special...sa fii nevoita sa renunti la un copil ca asa spune legea, bine bine il vizitezi, te viziteaza insa nu e tot timpul langa tine.

Marina sa va mearga bine pregatirile! O sa fii o miresica frumoasa!

Va las...noapte linistita va doresc!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

biri, la multi ani iubita. mii de scuze ca nu ti-am urat mai devreme desi am intrat sa fii sanatoasa si puternica!
felicitari cristina, refacere rapida si sa veniti cu bine acasa

marina eu cand am fost cu ioana la ortoped cu degetul i-am spus sa se uite si la picioare ca duce varful piciorului spre interior si mi-a recomandat sa-i cumpar incaltari de la ortopedia (se gasesc la andy kids in obor sau unirea). i le-am luat de 2 zile si deja parca duce piciorul mai bine. daca vrei sa ii iei e musai sa mergi cu ea. noi am probat vreo 5-7 perechi pana am gasit una sa ii vina bine. ea are piciorul foarte subtire si ziceai ca are caramizi nu sandale in picioare. unele erau foarte late, altele prea moi si mi se parea ca nu-si fac treaba. am dat pe ele 180 lei, dar eu zic ca merita, important e sa isi faca treaba ca nu saracim cu o incaltare pe sezon. daca pana in toamna nu isi revine o sa merg iar la ortoped si daca e nevoie o sa ii iau incaltari facute pe calapodul ei, astea se fac numai in anumite locuri, dar stiu ca sunt suportate de casa de asigurari de sanatate.
nici ioana nu are multe cuvinte in vocabular, dar nu ma stresez atata timp cat vad eu ca intelege tot.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

eu imi iubesc copiii la fel cum imi iubesc parintii, la fel de mult, dar pe fiecare in mod diferit. nu ai cum sa iti dai seama cum este decat cand ii ai pe amndoi sau mai mult de 2. si mama imi spunea ca atunci cand il avea doar pe fratele meu zicea ca nu mai vrea inca unul ca sa nu fie nevoita sa imparta dragostea cu alt copil si uite ca m-a facut si pe mine si ne iubeste la fel de mult

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

kata, avand in vedere ca problema ei pare a fi de la genunchi, nu de la laba piciorului...nu stiu cum ar ajuta-o niste sandale... ortopeda zicea de incaltari din alea inalte, pana pe la genunchi aproape... (iriss, daca nu ma gresesc, stie despre ce e vb). si avand in vedere ca vin caldurile nu prea ar fi distractiv cu ghete din alea si de aceea mai asteptam. Merci pt hint. poate trec si ma uit la incaltari. presupun ca sunt bune...
voi la ce doctorita ati fost?

----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Hello, haide-ti la

O savurez si eu pe fuga ca ma dispera fi'miu ca vrea afara nici nu a mancat, a luat cateva lingurite de cereale si tot arata spre usa

Azi plecam iar din Bucuresti asa ca urez in avans sarbatoritele de maine

Dianami
michellab

Multa sanatate si realizari pe toate planurile!

Weeck-end placut tuturor!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Felicitari Cristina si Refacere rapida!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput