Marina, david a avut ghete ortopedice, de inaltimea ghetelor de iarna. Dar daca va trebui sa ii faci, iti recomand eu unde sa mergi, ca am incercat vreo 3 firme. Eu zic ca daca merge flectata, si niste ghete ortopedice, care sa fie tari, o sa o ajute, avand in vedere ca o sa ii tina glezna, nu o sa ii mai fie la fel de usor sa indoaie genunchii cand merge. Cred ca ce vrea sa iti recomande tie sunt orteze, dar alea sunt alta mancare de peste si sunt pt cei care nu merg (din ce stiu eu).
Spor la aranjat marele eveniment, saiti iasa cum ai visat si cum iti doresti!
M-am uitat si eu aseara la tv, nu cred ca ma mai uitasem de la Craciun si m-am ingrozit. Mare minune daca o sa mai primi indemnizatii sau daca o sa le mai primim proportionale cu salariile.
Vor scoate nu stiu ce avantaje (zic ei ca sunt vreo 16 avantaje, printre care si unele de pampersi, voi stiti de asa ceva??), vor scoate subventiile la apa calda si caldura, astfel incat in iunie pt 2 camere se va plati ~400 ron intretinerea. Eu ma gandesc serios sa-mi pun centrala.
Suntem intr-o mare buda, astia nu mai au bani de nici unele, daca nu au bani de chletuieli curente!! Dar nesimtitii, nu se gandesc sa-si taie lor din banii pe care ii tot fura, sa taie la amaratii de pensionari. Dupa ce ca invatatmantul este in colaps, medicina la fel, agricultura nu exista, acum nu mai au bani nici de plata salariilor! Dar de furaciuni, spagi si proiecte inutile sunt bani, de astea nu a zis nimic!!
Anka ai plecat al fix! Analizez si eu in ce tara as putea emigra. Pe mine singurele fiinte care ma tin aici sunt parintii, dar la un moment dat, cred ca vor intelege si ei!
Bazarul meu