Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (183)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

xena nu se imparte dragostea si chiar daca pare cliseu asa este. eu il iubesc pe bebe mic la fel de mult ca pe Alexandra! e un sentiment uluitor sa simti ca ii poti iubi la fel de mult pe amandoi. e o minune

-----

Mami de roza + 19 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

multumesc pentru incurajari

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Nici eu nu am nicio veste inca de la Cristina, dar sunt convinsa ca totul e bine si cand va putea ne va da de stire.

Eu sunt pe marginea butoiului, asa cum ma asteptam a iesit prost examenul de digestie la Luca, luni dimineata suntem programati la o pediatra, sper sa se si priceapa si sa-i poata da tratamentul adecvat daca e cazul.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 36+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ana si lui David tot cu sumetrolim i-a trecut, tot asa a avut mucozitati verzi, tuse...

Iubirea nu o imparti, creste, iar fetitele sunt muuult mai atasate de bebici, ve-ti fi impreuna, Maria te va ajuta cu un pampers cu ceva, sa va ocupati de bebe, eu zic ca te vei descurca!

Moni multa sanatate lui Luca!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Moni in ce consta testul de digestie(scuze daca ai mai spus, nu am prins mesajul), si cum adica a iesit prost?ce inseamna asta? Eu stiu ca la un moment dat Clara a avut ca tratament pentru digestie "corecta" un sirop natural "Sanzyme",dat de medic.Dar s-ar putea sa nu vorbim de acelasi lucru.

32+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

DANA, proba de digestie se face din scaun, ca si coproparazitologicul, lui Luca i-au iesit fibre musculare si amidon in scaun, ceea ce din ce am citit e de rau, ar indica sindrom de malabsorbtie, care iar e de rau... Ma rog, incerc sa nu ma panichez inca, stii cum e cu ce citesti pe net, daca citim mult fiecare ne descoperim cate o boala inchipuita, astept acum pana luni sa vedem ce zice doctorita. Insa eu stau cu morcovul in fund si pt. ca mai am asa putin pana nasc si as vrea sa ma lamuresc pana atunci daca e vreo problema si cum s-o tratam, sa intru linistita in spital. Clara in ce sens a avut probleme cu digestia?

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 36+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Moni Clara scotea nedigerat, ceea ce manca, ma rog anumite alimente.I-am facut analize la scaun dar nu si despre care vb tu.Analizele au iesit bune si doctorita a spus sa-i dau acest sirop, de atunci nu am mai avut probleme, doar de la porumb vad ca face nedigerat.scuze pentru incoerenta dar am o stare de la raceala asta ca nici nu vad ce scriu

32+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna fetelor
<<<<<<<CRISTINA ASTEPTAM VESTI DE LA VOI.
SA FIE TOTUL OK SI SA AUZIM NUMAI DE BINE>>>>>>
BIRIBU LA MULTI ANI SI MULTI PUPICI!
Eu sunt in butoi , am o perioada mai..... plus ca azi tatal meu a facut si o criza de colecist , nu vrea la doctor, m-am speriat si la astea se mai dauaga si altele mai vechi.
In rest este ok deni care e o minunata-mananca singura ce ii dau,bea singura, face la olita cand o pune masa ca nu am mereu timp, e cuminte asa cum stie ea sa fie: adica alergam peste tot, ne cataram, culegem pufuleti si papadii,vorbim mult, ne bagam in seama cu toti trecatorii, ne distram in parc la calusei, carusel ,buburuze si alte alea.
Va pup si va doresc numai bine.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Draga XENA, ce naiba, eu te stiu realista. Iubirea s-o inmulti ea, dar asta e poezie. Bineinteles ca timpul se imparte! Chiar e recomandat sa se imparta, ca fiecare copil are nevoie de timpul lui unic impreuna cu tine, dar si de timp petrecut in comun.
Pe cand tu o sa ai in continuare cratite agatata de gat, copil agatat de tata, telefon agatat in buzunar, salon de condus si sot de gadilat pe spate, ca ii stim noi si pe ei....
Asta e partea adevarata si practica. Poezia cu sentimentele inaltatoare e pentru cand curba bioritmului tau e la maximum posibil.
In rest, tot pampersi cu caca si chitaiala noaptea, oboseala si transpiratie. dar desigur, si asta poate fi sublim!!
Si bineinteles ca pe maria o sa o dai de colo colo, ca doar nu o sa lasi copilul in cadita cand maria vrea un CD, ci o sa ii zici sa se care si sa se duca la ta-su, ca tu ai treaba. Sigur, si asta poate fi spus mai sublim de atat, nu cu "cara-te" ci cu "poti te rog sa mergi la tati sa il rogi sa blablabla"

Daca va doriti inca un bebe, doi sau trei, ii faceti pentru ca ii doriti, acum, mai tarziu, cand simtiti, cand puteti, cand va permiteti, cand sunteti pregatiti (voi, altii, oricine...). apoi lucrurile se adapteaza din mers. La fel si familia.

bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Draga XENA, ce naiba, eu te stiu realista. Iubirea s-o inmulti ea, dar asta e poezie. Bineinteles ca timpul se imparte! Chiar e recomandat sa se imparta, ca fiecare copil are nevoie de timpul lui unic impreuna cu tine, dar si de timp petrecut in comun.
Pe cand tu o sa ai in continuare cratite agatata de gat, copil agatat de tata, telefon agatat in buzunar, salon de condus si sot de gadilat pe spate, ca ii stim noi si pe ei....
Asta e partea adevarata si practica. Poezia cu sentimentele inaltatoare e pentru cand curba bioritmului tau e la maximum posibil.
In rest, tot pampersi cu caca si chitaiala noaptea, oboseala si transpiratie. dar desigur, si asta poate fi sublim!!
Si bineinteles ca pe maria o sa o dai de colo colo, ca doar nu o sa lasi copilul in cadita cand maria vrea un CD, ci o sa ii zici sa se care si sa se duca la ta-su, ca tu ai treaba. Sigur, si asta poate fi spus mai sublim de atat, nu cu "cara-te" ci cu "poti te rog sa mergi la tati sa il rogi sa blablabla"

Daca va doriti inca un bebe, doi sau trei, ii faceti pentru ca ii doriti, acum, mai tarziu, cand simtiti, cand puteti, cand va permiteti, cand sunteti pregatiti (voi, altii, oricine...). apoi lucrurile se adapteaza din mers. La fel si familia.

bafta!

Mult succes in noua viata acolo.Ma bucur ca sunteti bine.
Ce bine le mai zici ai sintetizat in cateva randuri exact ce trebuia despre inca un bb in familie.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput