Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 19
ayanna_xem spune:
Ma retrag la somn, ca mesajul Ruxitei m-a facut sa realizez cat de obosita sunt.
o noapte buna sa aveti...odihna placuta!
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
alicredo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita eu obosita oarecum, am niste nopti culcate tarziu, dar nu din cauza piciului ca el saracu adoarme pe la 10.30, terminat projectu, pot sa dorm lishtinita, cum s-ar zice... si am reusit si teza la istorie (copilul mare cl VIII) - am invatat ieri si alaltaieri de ne-am facut creierul muci - m-am si certat cu taica-su ca i-am incredintat lui recapitularea materiei si el ii tot baga in cap povesti de adormit copii "s-au luat de cap", ca "s-au umflat orezu in toti", ca "au cam luat-o pe coaja"... am facut un tambalau mare - trebuia s-o invete asa: "protectoratul rusesc a fost inlocuit de garantia colectiva a statelor semnatare cu mentinerea suzeranitatii portii" sau "s-au declansat ostilitatile" sau "in urma atentatului asupra printului mostenitor" - eu inteleg rolul si rostul povestilor, de cate ori i-am zis de aia cu garantia colectiva a statelor semnatare de tot atatea ori o si uita, insa la lucrare nu avea cum scrie ca "s-a umflat orezu" si ca "i-am caftit pe nemti" sau ca "am spart gashca cu bulgarii cand le-am luat cadrilaterul", so... sa vedem rezultatul, data trecuta "m-am descurcat" destul de bine la romana si istorie, sotul 'a luat" nota mai proasta la mate, au rupt si matematica in doua, au tot stat cu ecutatiile lor de gradul 2 zilnic... si asa nu prea a avut cine sta cu copilul si am ramas eu indispensabila, dar AM TERMINAT PROJECTU... |
super tare!!!! si cand ma gadesc ca ne asteapta clasa I-a de la inceput si pe noi
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
Andre_lina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Mie mi-au zis prietenele cu copii care au alaptat ca poti avea lapte cat cuprinde pana la un an dar nu se mai intaresc sanii, cik numai la inceput se intaresc si asta nu are legatura cu productia...acuma nu stiu Andrelina zicea ca acum ca Tudor doarme mai mult ei efectiv ii pocnesc sanii.... de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
da, desi suge mult si des, sanii se intaresc inca. Doar in zilele cu alimentatie redusa, simt si o scadere a productiei.
In schimb, am o prietena cu o fetita de 9 luni, inca alapteaza, si imi spunea ca de pe la 2-3 luni sanii nu ii mai erau tari, insa avea si inca are lapte din plin.. so... keep it going!
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
Andre_lina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita eu obosita oarecum, am niste nopti culcate tarziu, dar nu din cauza piciului ca el saracu adoarme pe la 10.30, terminat projectu, pot sa dorm lishtinita, cum s-ar zice... si am reusit si teza la istorie (copilul mare cl VIII) - am invatat ieri si alaltaieri de ne-am facut creierul muci - m-am si certat cu taica-su ca i-am incredintat lui recapitularea materiei si el ii tot baga in cap povesti de adormit copii "s-au luat de cap", ca "s-au umflat orezu in toti", ca "au cam luat-o pe coaja"... am facut un tambalau mare - trebuia s-o invete asa: "protectoratul rusesc a fost inlocuit de garantia colectiva a statelor semnatare cu mentinerea suzeranitatii portii" sau "s-au declansat ostilitatile" sau "in urma atentatului asupra printului mostenitor" - eu inteleg rolul si rostul povestilor, de cate ori i-am zis de aia cu garantia colectiva a statelor semnatare de tot atatea ori o si uita, insa la lucrare nu avea cum scrie ca "s-a umflat orezu" si ca "i-am caftit pe nemti" sau ca "am spart gashca cu bulgarii cand le-am luat cadrilaterul", so... sa vedem rezultatul, data trecuta "m-am descurcat" destul de bine la romana si istorie, sotul 'a luat" nota mai proasta la mate, au rupt si matematica in doua, au tot stat cu ecutatiile lor de gradul 2 zilnic... si asa nu prea a avut cine sta cu copilul si am ramas eu indispensabila, dar AM TERMINAT PROJECTU... |
mamaaaaaaaaaaa!!!! astea da probleme! incerc sa rad... dar imi aduc aminte cat ma chinuiam si eu sa invat.. ce bine ca am terminat cu toate...
poze - Viata de Patriot
Andre_lina spune:
azi am fost in vizita la jiji si decenuela... si au stat baietii nostri unul langa altul... si tudor care isi suge mainile si jucariile si tot ce apuca de fapt... ca e jale, clar ii apar dintii... ce credeti?? i-a luat mana lui jiji sa i-o suga.. nu-i mai ajung 2 maini dle!
haha,.. am ras si ne-am distrat si am papat clatite delicioase cu branza, a la decenuela care e o gospodina jos palaria!!!!
SARUT-MANA PENTRU MASA!
gata, noapte buna!
m-am bucurat atat de mult ca am laptop din nou incat nu imi vine sa ma mai despart de el!
vai cat sunt de dependenta!
va pupam!
poze - Viata de Patriot
cris.dogarel spune:
neatza!
cofii for ol! espresso ptr xela si moi, si fete coffee-addicted
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
ia sa incerc io sa termin capitolu' pana va treziti voi
am citit, dar cu neuron febril si frisonat e ca si fara
CATALUTZA, OANI si ..nu mai stiu, sarumana de raspunsuri: asa am facut/stiam si eu. insa am gresit ca o tineam langa mine in pat, eu infofolita de frig, febra mare...asa ca am supraincalzit-o si pe ea, transpirici si...probabil un pic deshidratata, asa ca ii era sete si cerea des... dr. mi-a mai zis ca fiind si eu deshidratata de la febra/insuficiente lichide, am mai putin lapte apos, so... cercus viciosus
BUBU, RATUSCA, am vazut ca ati patit deja una bucata situatie de imbatranit parintii cu 10 ani,. sper sa fie ultima
ginerica Yannis si scuze de intarziere
XELA, MARIUCASARA, ce poze, ce bebei, ce fratiori mai mari,ce mamici. rapitoare!
MARIUCASARA, deci si tu vrei sa incepi diversificarea cu apa plata, pe la 18 ani
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
RUXITA, projectu ca projectu....dar clasa a-8a ne omoara. manualul e scris de adulti savanti, care se dau mari fata de colegi ca stiu cuvinte rare. nu conteaza cui se adreseaza
ANDRELINA, dinti? ce precoc e patriotul la toate.sa treaca durerea. ema ma musca de sfarc tare si il mai si intinde ca pe guma. cand zic NUUU! ii da drumul si rade
CRISTIES, felicitari ptr rezultate la nea monti. pui si aici ce gatesti, pliiz.
LOREX, as fi vrut io sa fie de la tzatze expuse, dar din pacate am racit de la rufe intinse vineri, in tricou, pe vant rece, k "dureaza doar 5'"
Sanatate pt toti 3!
OANI,bolnaviorul romanash haios!
noi ne-am dereglat dupa botez: supt mai des, dormit mai rau, noaptea: aseara s-a trezit de 4ori dupa baie si supt 1,5 ore. o puneam in pat, adormita, dupa fix 10' se trezea, o luam in brate inca 5', apoi la fel: pat, somn 10', trezit. de la 9 fara un sfert la 9 juma numai asa. apoi somn 2 ore si la 11 jumate trezit sa pape... life is like a box of choco...dar nu stiu cum sa o gasesc pe aia cu 'somnifer' in ea
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
aaaa, sa va zic de marea operatiune biberonul
ieri am scos dupa amiaza bibe din congelator, k eram terminata.
acum inteleg de ce nu ia ema suzi: i-am dat la 6, cam 2 ore dela ultima masa. a facut okii mari, disperati, strambat ca a kk, desi pica laptic.dupa cateva minute s-a enervat, k ii era foame si a inceput sa ma "dezbrace" si sa bata in tzitzi... pe care a primit-o, tare fericita.
totul s-a terminat asa
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
asa si sa mai zic mare multumesc fetelor ce ne-au vazut pozici si complimentat
poze
povestea noastra