Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Am vorbit cu Mihaela (dastefa). Au facut de dimineata tomografia si totul este bine. nu mai e nevoie nici de tratament in continuare, adica alt antibiotic. Maine dimineata le face externarea. Mirunica e bine, iar Mihaela parca e alt om, abia asteapta sa ajunga acasa.

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

In sfarshit veshti bune...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Felicitari Nik0le pentru stabilirea botezului! Succes la gasirea tinutei ideale!

Eu m-am prefacut ca nu vad reteta . Merci Larisel!

Apropo de alaptat, eu de vreo doua saptamani ma confrunt cu o noua situatie: nu mi se mai intaresc sanii. Deloc. Nici daca nu-i dau opt ore dintr-unul nu se mai intareste. Lapte este, ca il aud cand inghite... ma gandesc ca asa trebuie sa se intample cand se regleaza productia... chiar nu stiu. Mai pateste cineva?

Mai aveam de spus, dar nu mai stiu ce...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mie mi-au zis prietenele cu copii care au alaptat ca poti avea lapte cat cuprinde pana la un an dar nu se mai intaresc sanii, cik numai la inceput se intaresc si asta nu are legatura cu productia...acuma nu stiu Andrelina zicea ca acum ca Tudor doarme mai mult ei efectiv ii pocnesc sanii....

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

oani, daca mai esti pe aici: cum e cu febra mamei care alapteaza? am 39, sunt asa de 2 zile, frison, febra musculara, tot tacamul. stiu ca e ok sa alaptezi, dar scade lactatia? ema cere san non stop- papa 20-30 minute, adoarme 20' pe mine, se trezeste fara motiv si o cauta ca in primele saptamani, dispe cu guritza stanga, dreapta. plange tare, ii dau tzitza si papa iar. nu stiu ce si cat mai e pe acolo.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Nu stiu daca ti-a raspuns cineva pana acum. Eu am alaptat la febra 39 cand am avut mastita. Doar ca imi cam refuza sanul ca era cam fierbinte laptele. Oricum, verde la alaptat am primit si de la moasa si de la medic. fetitza nu a patit nimic

Catalutza mami de Irina

poze Irina

subscriu.o saptamana febra 39 cu 7, la pat, cu antibiotice de la dr...si am alaptat!mi-e mii s-au infundat canalele pe jumate de san.
bafta!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Asa cum am promis am pus pozele de la sarbatorirea celor 3 lunitze.
De data asta tortul este facut de mami acompaniata de Teodor.
Deja e baiat mare vrea sa adoarma singur.
Pozele sunt aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

eu obosita oarecum, am niste nopti culcate tarziu, dar nu din cauza piciului ca el saracu adoarme pe la 10.30, terminat projectu, pot sa dorm lishtinita, cum s-ar zice... si am reusit si teza la istorie (copilul mare cl VIII) - am invatat ieri si alaltaieri de ne-am facut creierul muci - m-am si certat cu taica-su ca i-am incredintat lui recapitularea materiei si el ii tot baga in cap povesti de adormit copii "s-au luat de cap", ca "s-au umflat orezu in toti", ca "au cam luat-o pe coaja"... am facut un tambalau mare - trebuia s-o invete asa: "protectoratul rusesc a fost inlocuit de garantia colectiva a statelor semnatare cu mentinerea suzeranitatii portii" sau "s-au declansat ostilitatile" sau "in urma atentatului asupra printului mostenitor" - eu inteleg rolul si rostul povestilor, de cate ori i-am zis de aia cu garantia colectiva a statelor semnatare de tot atatea ori o si uita, insa la lucrare nu avea cum scrie ca "s-a umflat orezu" si ca "i-am caftit pe nemti" sau ca "am spart gashca cu bulgarii cand le-am luat cadrilaterul", so... sa vedem rezultatul, data trecuta "m-am descurcat" destul de bine la romana si istorie, sotul 'a luat" nota mai proasta la mate, au rupt si matematica in doua, au tot stat cu ecutatiile lor de gradul 2 zilnic... si asa nu prea a avut cine sta cu copilul si am ramas eu indispensabila, dar AM TERMINAT PROJECTU...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

am primit si noi POZELE DE LA BOTEZ

Am intrat pe fuga ca facem un puzzle de 1000 toata familia. Tare dor imi era si nu am rezistat sa nu cumpar unul azi cand am fost in Real .

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Doamne Doamne ce frumusete! sa fe sanatos si norocos!

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

buna si de la noi

Noi azi ne-am jucat mult, saptamana trecuta abia tinea ptr prima oara o jucarie in mana, acum deja intinde mana cand o vede la mine in mana si daca imi apropii mana cu jucaria de el ia jucaria din mana mea si se joaca cu ea o zdruncina. Azi s-a si intors de pe burta pe spate!!! acum sa vedem daca se repeta incidentul

Ora de masa, ma striga teroristu, o a revin

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

felicitari!!!

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

eu obosita oarecum, am niste nopti culcate tarziu, dar nu din cauza piciului ca el saracu adoarme pe la 10.30, terminat projectu, pot sa dorm lishtinita, cum s-ar zice... si am reusit si teza la istorie (copilul mare cl VIII) - am invatat ieri si alaltaieri de ne-am facut creierul muci - m-am si certat cu taica-su ca i-am incredintat lui recapitularea materiei si el ii tot baga in cap povesti de adormit copii "s-au luat de cap", ca "s-au umflat orezu in toti", ca "au cam luat-o pe coaja"... am facut un tambalau mare - trebuia s-o invete asa: "protectoratul rusesc a fost inlocuit de garantia colectiva a statelor semnatare cu mentinerea suzeranitatii portii" sau "s-au declansat ostilitatile" sau "in urma atentatului asupra printului mostenitor" - eu inteleg rolul si rostul povestilor, de cate ori i-am zis de aia cu garantia colectiva a statelor semnatare de tot atatea ori o si uita, insa la lucrare nu avea cum scrie ca "s-a umflat orezu" si ca "i-am caftit pe nemti" sau ca "am spart gashca cu bulgarii cand le-am luat cadrilaterul", so... sa vedem rezultatul, data trecuta "m-am descurcat" destul de bine la romana si istorie, sotul 'a luat" nota mai proasta la mate, au rupt si matematica in doua, au tot stat cu ecutatiile lor de gradul 2 zilnic... si asa nu prea a avut cine sta cu copilul si am ramas eu indispensabila, dar AM TERMINAT PROJECTU...

Vaaaai, saraku neuronu' meu!...cred ca-s obosita taaaare, ca m-am chinuit mult sa citesc si, mai ales, sa inteleg ce ai scris tu aici...
Am uitat cum era in clasa a VIII-a, dar parca prea ii chinuie pe copiii astia in ziua de azi...mai ales daca nu aleg pentru viitor vreo cariera care sa necesite prea multe cunostinte de istorie...sau asa in general...si matematica e prea complicata de multe ori. Noi ne-am tocit capul cu tot felul de 'abstractiuni' care nu ne folosesc la absolut nimic, dar ABSOLUT NIMIC....cel putin io asa cred...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Fi-miu a reusit! A vomitat din cauza degetelor bagate in gurita. Si apoi s-a uitat la manuta (rea) si si-a dat cu ea in cap.

L-am schimbat a doua oara pe ziua de azi, ca a mai explodat si un pampers..

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

cunoastem situatia... schimbam 2-3 sau chiar 4 bluzite pe zi din cauza degetelor naravase... dar cred ca sunt f gustoase ca altfel nu imi explic!

Iar cu pampersii explozibili avem de asemenea experienta!!! cate body-uri nu au simtit urmarile exploziilor... detergentii performanti sa traiasca!

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

...
Ayanna, io sa stiu ca o sa-ti fac o vizeta mai incolo, sa vina caldurile care sa ma traga la munte

...

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Oricand, cu drag...mai ales ca treci fix pe la mine pe la poarta, ar fi pacat sa nu faci popas...
Ma anunti si pe mine cand ai drum si te astept....adica VA asteptAM...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

Mergi la inceput