Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Multumim mult de urari!
Din pacate in ultima perioada nu am mai avut timp sa intru pt ca se apropie botezul (sambata) si mai avem inca de alergat.
Sper sa recuperez tot ce ati scris in curand.
Aici sunt niste poze cu buburuza, stranse in luna a treia http://picasaweb.google.com/gratiana.tanase/AmarisStefaniaLuna3#

pe toate!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Am vorbit cu Mihaela (dastefa). Au facut de dimineata tomografia si totul este bine. nu mai e nevoie nici de tratament in continuare, adica alt antibiotic. Maine dimineata le face externarea. Mirunica e bine, iar Mihaela parca e alt om, abia asteapta sa ajunga acasa.

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

Of, ce bine! Ce veste grozava! Sanatate multa Mirunicai, sa recupereze repede luna asta petrecuta prin spitale. Si un pupic mamicii.

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

oani, daca mai esti pe aici: cum e cu febra mamei care alapteaza? am 39, sunt asa de 2 zile, frison, febra musculara, tot tacamul. stiu ca e ok sa alaptezi, dar scade lactatia? ema cere san non stop- papa 20-30 minute, adoarme 20' pe mine, se trezeste fara motiv si o cauta ca in primele saptamani, dispe cu guritza stanga, dreapta. plange tare, ii dau tzitza si papa iar. nu stiu ce si cat mai e pe acolo.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Nu stiu daca ti-a raspuns cineva pana acum. Eu am alaptat la febra 39 cand am avut mastita. Doar ca imi cam refuza sanul ca era cam fierbinte laptele. Oricum, verde la alaptat am primit si de la moasa si de la medic. fetitza nu a patit nimic

Catalutza mami de Irina

poze Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Buna seara, dragi prietene!!!

Ce dor mi-a fost de voi!

In zilele astea am trecut prin multe...

mi s-a stricat masina
m-a lasat laptopul

GREU GREU, eu sechestrata in casa fara internet....

BINE V-AM REGASIM, este de prisos sa spun ca sunt in urma cu citittul.

Am facut vaccinul de 4 luni vineri, i-am dat 2.5 ml de panadol baby, si a fost ok, no fever, no nothing...

dar azi a fost marait tare, banuiesc ca incep dintii,,, e terminat, il tin in brate ma roade de umar, de fatza, isi baga toata mana in gura, isi baga degetele pe gat... e suparat rau, plange pana se inroseste la fatza, suparare mare. I-am dat cu gel pt gingii... parca s-a mai linistit putin.

Oricum e un inger... cuminte, dormim toata noaptea... apoi dupa ce suge la 7 doarme pana la 10-11... regim de printzesa am.

Fara laptop am spalat si am calcat toata casa, i-am facut concurenta lui crismario... de mult ma tin sa o intreb ce fier de calcat are, poate asta e secretul muntilor de haine calcate!

am tras o bere acum... si am mancat dupa ce toata ziua m-am intretinut cu dulciuri.. am papat acum de ma doare burta!

Ma bucur nespus pt Dastefa, si abia astept sa vad un mesaj de la ea, aici, cu vesti bune!

Cris.d, insanatosire grabnica, m-am gandit azi la tine, in timp ce conduceam! caci da, am reparat si masina si laptopul... nu zic de buget si nici de portofel devastat.

Va pup, fug la baita!

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Sebi fiind alimentat mixt si deja incetineste ritmul de crestere, pe la 5 luni incepem...supite, piureuri, fructe...banana, kiwi, capsuni, fructe cu puf nu, ca dau alergii, cirese, pere, struguri, pepene, morcov crud nu, ca sunt laxative, morcov fiert, orez nu, ca dau constipatie, orz, ovaz, secara, grau nu, ca au gluten, ardei, conopida, varza, nu, ca dau gaze, spanac, stevie, urzici nu, ca au nitriti si acid oxalic, cartoful are amidon deci nu, citricele sunt acide si dau si alergii, puiul, vaca, curcanul sunt crescute cu hormoni, oul e prea greu, ficatul e toxic, pestele da alergii si are mercur.......pot sa ii dau lm pana la 18 ani?

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

wow??? cat de documentata esti!!!!!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Pai am mai trecut o data prin asta . Si nu e etapa mea favorita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Cris mario
Andrelina , sry 4 the lap

Ayanna, io sa stiu ca o sa-ti fac o vizeta mai incolo, sa vina caldurile care sa ma traga la munte

Ce ma bucur pt Miruna!
Multumim Lui Dumnezeu ca ne-a ascultat rugaciunile!

O astept si pe Lalitica cu vesti bune, asa ca sa stergem cat mai repede asta de pe prima pagina si sa nu mai avem ..

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Ma bucur tare ca Miruna e bine.

Sebi al meu a devenit agitat in urma botezului. Cred ca nebunia din jurul lui l-a speriat destul de tare. Astept sa isi revina. A inceput sa se intoarca de pe burta pe spate, sunt convinsa ca o face accidental dar e un inceput. Si sigur sunt mama loca dar cred ca il deranjeaza gingiile. Nu cred sa ii dea dintii de acum dar ceva se intampla acolo. Plange cand il apas pe gingie, lasa balute ca melcul, pe unde trece lasa dara, roade tot ce prinde. Acum cateva zile s-a muscat de degete atat de rau ca a urlat cateva minute.
Ma retrag la depou. Noapte buna si linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Fetelor s-a incalzit si alnoi dar acum oricat as vrea nu o pot scoate fara ca m-am apucat de treaba si sunt toate in casa cu fundu in sus ea e la ea in camra face nanel si sa termin pana so trezi dar am deschis geamu un pic pe oscilo nu de tot nu cred ca are nimic nu?Voi mai lasati geamu asa in camera la bb?

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Eu las toata ziua geamul deschis in camera unde stau fetele. Dar sa fie afara peste 15 grade. Si pana seara nu coboara temperatura inn camera sub 21 de grade. Si nici caldura nu mai dau la calorifere.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

larisel, si spor la gasit cea mai buna solutie pentru frumoasele tale gemanute! daca au peste 4 luni jumate, poate si diversificarea ar fi o solutie. habar nu am!

Alergoloaga cu care colaborez mi-a recomandat diversificarea pe la 8-9 luni ... Nu m-am hotarat inca, dar n-ash vrea sa le diversific separat pe fete. Asha ca pana minim la 6-7 luni stau doar pe laptic.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Multumim de complimente .

Noi am avut un weekend super. Ieri am fost prin parc si seara program de voie. E superba casa asa antenata de energia fara limite a celor doi copii. Mor de dragul lor .

Azi dimineata pentru ca a plouat am iesit la cafea . Andreea si-a facut de lucru cu niste puzzle, Cristi a dormit in carut si noi2 taca taca . Se vede ca nu ma mai duc la munca, ii fac capul caledar la sot . Si pentru ca m-am gandit eu ca nu mai imi fac norma de cafea buna in nici o combinatie posibila (deh ... cafegioaca pe viata) mi-am comandat pe net un expresor. Nu sper eu la cine stie ce cafea, dar cu siguranta va fi mai buna decat cea facuta la filtrul nostru vechi de 6 ani...
Acum pe seara ne-am apucat de un puzzle mare. Si m-a apucat nostalgia ca nu am mai facut unul de cand eram doar noi doi ca porumbeii si ce frumos era ... Andreea mai mult ne incurca acum dar orisicat ...

Sper sa termine si Cristi mai repede de supt si sa se culce ca ma dispera seara, sta cel putin o ora la san .

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

si tudor sta cam 40-60 min la ultima masa, isi face plinul pt noapte, in schimb ziua goleste un san in 10 min!

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput