Bravo Linda,Vio.Miria, wapi, nino! Iepu 2010!(136)
Raspunsuri - Pagina 17
Yaia spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui nafi![]() ![]() Fetelor, asta mic nu mai tace , plange de m-a zapacit de cap si pe mine si pe soacra! I-am dat si picaturi de colici...si nimic...Ce as mai putea face?! Ca nu mai am nici creier sa judec! ![]() |
Sa ai rabdare si sa nu te stresezi. Daca plange rau, trebuie sa fie o cauza, dar numai tu o poti descoperi. Vezi sa fie schimbat, hranit, sa aiba scutecul pus corect, sa nu jeneze, sa nu-i fie frig sau cald...daca sunt colici, asta e, trebuie sa descoperi metoda sa-l linistesti...plimbat pe umar, masat, leganat usor....vezi ce-l linisteste. Si faceti cu schimbul, sa va puteti reveni. Adica o persoana il plimba o ora, cealalta pleaca la plimbare, sa linisteasca creierii...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greenfrog noi am ajuns de urgenta la dr vinerea trecuta. tuse, stranut, nas super infundat si moleseala maxima. ne-a concluzionat ca este rinofaringita acuta si luam medicamente. abia azi si-a revenit. nu a mai luat deloc in greutate si a fost foarte molatec. nici nu mai plangea, gemea usor de ni se rupea sufletul. si se uita la noi cu niste ochisori care cereau ajutor. uff....a fost greu dar sper ca a trecut. |
Sanatate multa! Tare greu sa ai puiul bolnav, mai ales cand e si asa de mic!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
kossir spune:
Pup mamicutele,
Fetelor m-ati inteles gresit. Nici nu se putea altfel dupa mesajul aiurea pe care l-am scris.
Copila mea DOARME de la 10 seara la 7 dimineata. Si nu mananca deloc. iar la masa prima de dimineata mananca putin si doarme iar. Abia la urmatoarea trezire, pe la 9, 10 mananca bine. Asta e, maine mergem la dr. si vom mai vedea.
Ioana28, nu stiu cum sa te ajut, dar daca mergeti la doctor, sigur o sa fie bine 
.
Ioanact, Sofia avea scaun la fiecare masa prima luna, in luna a doua s-au mai rarit iar acum are la 3 zile
. faptul ca are scaun la fiecare masa nu influenteaza cresterea in greutate. Sau ma rog, nu scade din cauza asta. Sigur. Daca scade, cauta alte motive, desi nu e cazul la voi. Caca verde e mereu, sau a fost un singur scaun verde?
Fetelor aici se discuta despre multe probleme, fiecare vine cu o idee, experienta, informatie. Filtrati si voi si nu va mai suparici. Unde mai gasiti voi un grup asa de colorat?
Felicitari tuturor bebeilor crestinati intre timp, sa fie sanatosi si frumosi.
am vazut si pozici, dar nu ma ajuta acum neuronul sa nu uit pe cineva, asa ca nu voi nominaliza, plus ca trimit mesajul ca cine stie ce mai face calc asta. Merge pe baza de ghionturi 
Castelana, ce mai e pe la voi?
Dianami cum a fost la botez????
Sper sa mai pot intra cat mai curand, sa aduc vesti de la dr. Sunt curiaosa daca e vreo diferenta de cantar intre al meu si al lui.
V-am pupacit, noapte buna.
http://community.webshots.com/user/kosscar
freedelia spune:
Ah, ce bine am dormit!!!! I-am dat sa manance la 9 jumate, apoi am lasat-o cu ai mei si m-am culcat cu John si Jodie. Mi-au adus-o la 12, a mancat, apoi am lasat-o iar cu tata, care se mai uita la televizor si m-am culcat. Abia la 5 a venit cu ea la mine sa manance, i-am pus tzitzi in gura si am adormit imediat la loc, ea a papat apoi a dormit cu mine pana la 7, cand ne-am trezit amandoua. Deci am dormit aproape continuu de la 10 la 7 -- ce viata!!!!
Dayanara -- am mai dat emailul, este acelasi nick ca aici la yahoo.com. Mi-ar placea sa vad poze cu voi si bebeii vostri.
Silvia -- multa sanatate si tie rabdare multa cu bebe somnoros si nemancacios.
Rebiana -- eu la copiii hraniti cu biberon nu foloseam a doua oara biberonul fara sa il sterilizez inainte.
Ioana -- nu am nici un sfat legat de hidrocel dar iti urez sa fie totul bine la doctor si sa nu fie nevoie de nici o interventie.
Noi ne pregtim de Bible study si apoi mergem la un picnic cu o alta mamica si copiii ei. Va fi prima oara cand ies cu toti trei in parc singura. Am mai iesit pe aici pe langa casa, dar nu in parc. Sa vedem cum merge :)
Va pup si va urez o zi minunata
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
nibi_niki spune:
neata.Eu matinala ca in fiecare zi ca ma trezeste fata la 6 sa pape si nu mai am apoi somn.Las si o cafea aburinda pentru cine doreste
Dianami asteptam poze de la botez.felicitari pentru crestinarea micului iepuras
Am vazut si poze frumoase de 2anke,rebiana.oana si ioanact
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG
nafi spune:
Neata' fetelor 
Va
multumesc muult ptr sfsturi, pe la 2.30 a adormit si l=am lasat cu soacra care a dormit pe canapea pana la 7 . acum l=am preluat, schimbat si pus la san. a papat ca un lup 15 min,acum casca si doarme...
Sper azi sa fie mai bine

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[
bordeancavio spune:
fetelor, va pup mult de tot pt tot, pt incurajari si mesaje!!!!
vladi, mii de scuze nu ti-am mai trimis si tie seara, ca au venit sa nu mute in salon cand scriam mesaje.
ieri am ajuns acasa, bebe e cam marait, stau cu el non stop, abia ne obisnuim, am vrut doar sa va anunt si sa va multumesc.
am nascut vineri pe 23, la ora 13.50 (ultima din odisee, dupa ora ???), bebe a avut 3850 gr, 53 kile, nota 9. natural cu epidurala.
va scriu cu el in brate, in curand o sa pape. nu prea doarme noaptea. of...
pun repede cateva poze si nus cand mai pot sa intru, ca suntem maraiti si ma solicita in continuu.
pun poze la semnatura!!!
vio asteptand pe bebe
39+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
bordeancavio spune:
am pus poze cu iepurasu'
vio asteptand pe bebe
39+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
greenfrog spune:
nibi_niki, CoriMami joi a fost foarte somnoros, incredibil de mult a dormit, chiar si 4 ore legat si treptat treptat a redus cantitatea de mancare de la mese si a devenit foarte linistit. apoi i s-au inrosit ochisorii, a inceput sa stranute la inceput mai rar appoi din ce in ce mai des si i s-a infundat nasul.
nu am avut vizitatori, nu am iesit cu el decat miercuri in parc. Banuiala mea este ca s-a dezvelit in timpul noptii si noi nu mai avem caldura la bloc de vreo saptamana si ceva.
kossir ce mai fata ai, iti doarme aproape toata noaptea
! Flacaul meu vrea de mancare la doua ore acum ca si-a revenit. Iar daca nu vrea mancare plange cacaliciul. ii face o adevarata cantare ca sa iasa.de la 4 la sase dimineata l-am asteptat. si apoi a picat la somn. dar eu is cam zombie. am noroc cu dusurile ca ma invioreaza.
stefimic spune:
salutare fetelor, revin si eu dupa o mare absenta dar cred eudestul de motivata, sambata am avut botezul si tare greu ne-am mai organizat cu 2 copii mici, dar a trecu cu bine, la sfarsitul saptamani primesc pozele si am sa va arat.
vreau sa felicit si eu mamicile care au nascut in lipsa mea.
FELICITARI: MIRIA, VIO, LINDA, WAPI, NINO, NAFI.
Sa va traiasca ingerasii, sa creasca mari si sanatosi si sa va aduca numai bucurii.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)