Bravo Linda,Vio.Miria, wapi, nino! Iepu 2010!(136)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

fetelor care luati temperatura bebelusilor la subrat, cat tre sa aibe?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Cat am stat in spital ziceau ca pana la 37,0° sub brat ii ok, daca e peste sau sub 36,4 sa le anuntam imediat pe asistente. Acuma nu stiu cat peste 37 ii normal sau nu.

Anca cu Melina Isabel si Lucas 4 ani+11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

ieri am facut si noi vaccinul de hepatita, celalalt cica trebuie sa mai asteptam.
voi ce stiti? pentru ca pediatrul nu ne-a lasat sa cumparam din farmacie, a zis ca trebuie sa aiba avizul ministerului sanatatii.

am fost si la control si avem la 2 lunite 6340 gr, iar a luat 1500 gr si in a 2-a luna.

deja mi-e dor de zilele cand stateam la povesti cu puiutii in burtici, si cand ma gandesc ca a fost ultima oara cand am trait clipe minunate cu bebe in burtica, dar am trait aceasta ultima sarcina la intensitate maxima alaturi de voi care mereu ati stiut sa spuneti o vorba buna si ati fost mereu alaturi una de cealalta.
am sa-mi amintesc mereu clipele minunate cand am asteptat fiecare iepuras si emotiile cu care priveam primele fotografiile ale iepurasilor.
fetelor sa va traiasca iepurasii si sa va aduca in viata numai bucurii, sa traim intens clipele si sa pretuim fiecare secunda alaturi de ei.
sa avem un drum lin si frumos si in continuare la scutece.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neatza
Greenfrog, nici noi nu avem caldura si se face tare racoare in casa..
Eu ii tin un radiator electric si monitorizez sa nu scada temp sub 23 in camera. Stiu ca in carti zice si de 18 grade, dar noi suntem niste frigurosi din fire...asa ca..
Oricum, acum am dat in extrema cealalta, fiindca e plina de mucisori am facut mai cald si s-a umplut de bubitze de iritatie...ba e prea cald, ba e prea frig...acum ii fac un ceai de pelin sa dau pe bubite.
Pup

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, mamici!

Din tot sufletul va multumesc pentru urari, majorete si cuvinte frumoase! Stiti si voi in astfel de momente cat conteaza si impresioneaza.

Noi am ajuns acasa ieri dupa-amiaza, dar timpul a trecut cat ai clipi.
Noaptea a fost cea mai obositoare pentru mine ca m-am sculat de cate ori a fost nevoie, iar operatia inca mai doare si ustura. Si daca tot am facut abdomene durerea era mai accentuata, iar eu cam verde la fata dimineata.

Bebe este cuminte, bun si frumos, dar nu-l mai cheama Andrei George, ci GEORGE CASIAN.
Imi pare rau dupa numele Andrei, dar s-a nascut intr-o zi de sarbatoare mare si cu un Sf. puternic si era pacat sa nu i-l pun "patron", iar de numele Casian m-am indragostit de cum mi-a venit in minte. (Cum de nu-mi venise pana atunci?!:)))

Daca la Dami lumea imi zicea ca este "baietel", la bebe Casian imi spun ca este "fetita", desi l-am nascut mai mare si mai greut decat fata, dar e asa fragil! Manutele ii sunt mai mici decat ale Damianei, are alte trasaturi si alte grimase.
Stateam si ma uitam la el incercand s-o vad pe sora lui si nu regaseam nimic cunoscut.
Dar are o carisma!!! Toata lumea care l-a vazut din spital facea cate un comentariu. Poze inca n-am facut ca n-am avut timp.

La mine orice schimbare din normalitate devine un tzunami. Dami a avut de suferit cel mai mult. Mama, care venise sa aiba grija de ea si care m-a asigurat ca totul a fi bine, nici nu s-a uitat la ea. Ii dadea dimineata o cana cu lapte si un corn si se facea dupa-amiaza si fata mea rontaia mere, fara sa manance o mancare calda, desi lasasem frigiderul plin si fara sa doarma. Iar ca sa n-o mai bata la cap, ii deschidea televizorul si o uita in fata desenelor.
Nu mai scriu, c,a na, e mama, dar ca idee, mi-am varsat nitel jarul.
La un momet dat imi facuse temperatura si dadeam indicatii sotului prin telefon ce sa-i faca si sa-i dea ca sa fie bine.

Acuma sunt acasa, dar inca o vad debusolata si scoasa din obisnuintele ei, iar daca ii fac observatie mi-e teama sa nu o interpreteze ca pe o distantarea a mea din cauza fratiorului, ca vad ca ma tot intreaba: "cu mine nu mai vorbesti?" "pe mine ma mai iubesti?", desi cu ea vorbesc cel mai mult.

Merg sa fac o mancarica si sa pun lucruri la spalat, ca acus se scoala bebe, iar eu fac totul incet si tinandu-ma de burta.
Inca mi se umfla picioarele, de-am venit acasa in papucii de spital ca nu-mi mai incapeau pantofii.
Si, ROXANA, tine-te sa nu razi, cum am ajuns acasa am comandat....salam de Sibiu, dar si alte cateva chestii pe care eu nu le-am mancat in sarcina, gen: icre, frisca naturala, salata de boeuf.
Asa ca, ieri am bagat pe sub nas la greu de ma tot atentiona sotul sa nu mi se faca rau.

Gata, mai intru cand pot, dar pana atunci va pup pe toate si va doresc odihna cat mai multa si bebei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Miria, sa-ti traiasca George Casian!!! Felicitari pt numele frumos ales,si asteptam poze.
Ai grija cu umflaturile la picioare, eu am patit-o dupa nastere. E posibil sa urinezi mai putin, daca mai pui si vreun supoz cu diclofenac care e sodic...se acumuleaza apa si ajungi pepenas la glezne. Mananca cat mai putin sarat (nu ca mine cabanosi potroaca) 2-3 zile. Eu am facut asa niste edeme la glezne dupa nastere, ca nu puteam sta in picioare sa tin copilul pe umar sa scoata gazele.
Sanatate maxima si recuperare rapida!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Miria, Bine ai venit acasica!!!! Sa-ti traiasca bebe Casian, sa fiti sanatosi!!!
In legatura cu Dami, da-i treburi de facut, in asa fel incat sa o responsabilizezi. Cere-i pamepersii, hainute, ceva care sa o faca sa se simta de folos.
Cu picioarele...si eu am venit cu ele inca umflate dupa nastere. Insa la doua zile de la venirea acasa, m-am subtiat cum nu-mi venea sa cred. La fel, nasul nu se mai infunda ca inainte, dar mai dureaza putintel.
Pupici si bafta multa!!!

Mami de Radu Alexandru
poze radu alexandru la 6 zile

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Carmen a avut m multe scaune verzi, chiar si aseara unul si azi dimineata.
In schimb nu a deranjat-o, a dormit azi-noapte, se trezea din 2 h/2h jum in 2 h/ 2 h jum. sa pape.
Am putut si eu sa ma odihnesc.
Rebiana am vazut-o si eu pe Mara , seamana cu tine. Sa-i fie de bine increstinarea.
nibi_niki
miria_cristina bine-ati revenit acasa!
Vio vazut poze cu iepurasu', seamana cu tati.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Miria - bine ai venit acasa!

Of, mi s-a strans inima cand am citit de Dami... bine ca ai ajuns acasa, nimeni nu-i ca mami...

Recuperare rapida si multa sanatate!

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vio bine-ati venit acasa acomodare usoara

miria bun venit si voua , sa fie bebe mancacios si fara colici
inca mai mananc salam, de fapt pana ieri ca vad ca ma cam ingrasa chiar si gol

am fost cu ei doi afara, nu in parc, am dat o tura si apoi la farmacie
am cantarit.o pe silvana in body si pampers curat si are 4900, eu sper sa nu depaseasca 4500 pe 3 la pediatra ca a zis ca in ritmul asta va exploda :)))))))))))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

anke multumesc de raspuns, si cand am fost noi in spital la fel ii lua temperatura de 2 ori pe zi ei si mie, dar se uitau ei cat are
oricum aseara nu trecea de 37, doar ca mi se paruse mie mai calduta, pe urma a trecut

stefi la multe inainte grasunii tale

POZE

Mergi la inceput