Bravo Linda,Vio.Miria, wapi, nino! Iepu 2010!(136)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Am intrat acuma nitel, ca vad ca-i liniste in casa si eu nu-s chiar cu norma intreaga zilele astea.

Sa va mai povestesc nitel de prin spital? Bine ca a trecut. Daca n-ar fi fost dr. Albu nu m-as fi dus la spitalul Giulesti nici torturata, dar asa am rabdat cu stoicism tratamentul si "conduita" echipelor de cadre sanitare.
Au invatat fetele astea la postliceala "lor" nu numai sa faca injectii si sa dea pastile, dar si tehnica de-ati baga mana in buzunar. Hai, ca dai cand esti un caz mai special sau cu probleme si incerci sa te recompensezi ca le-ai pus in situatii dificile sau cand sunt super dragute si chiar iti face placere sa comunici cu ele. Dar aici si asistente si infirmiere, iti intrau in salon la schimbul de tura si te anuntau ca poti apela la serviciile lor, moment in care tu trebuia sa cotizezi. N-o faceai, atunci se purtau cu tine cand venea momentul tratamentului de parca ele erau victima ta, iar tu esti un nenorocit care le provoca o trauma. Iti vorbeau acru, intepat, pe jumatate intoarse spre usa, incat sa te faca sa te simti prost si sa-ti ceri iertare c-ai indraznit sa-ti primesti prescriptiile doctorului remunerandu-le corespunzator.

Tare greu moment pentru mine, care nu-s obisnuita cu spitalele ca pacienta si care nu stiam cum sa procedez. Cel mai greu a fost la reanimare, unde eram dupa o anestezie generala si nu prea stiam de capul meu. Aveau alea o figura de parca erau recuperatori si venisera sa-mi ia gatul, cu toate ca sotul fusese pe faza, dar din pacate cu schimbul de seara nu se intalnise.

Imi luasera celularul ca sa nu perturb aparatele, dar vreo 2 paciente vorbeau cu orele de mama-focului. Am avut norocul ca am gasit prin buzunarul de la geanta niste bani cu care mi l-am recuperat si mi-am chemat consoarta de acasa ca sa pot sa-mi platesc "obligatiile".

Cand m-am dat si eu pe brazda, na, ca am plecat.
Si ca mot ce-am fost pe sectie am mai stat si intr-o rezerva cu niste pile de-ale lui Becali.

Merg sa ma misc nitel ca ma anchilozez daca stau si ma doare burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

doamne miria, cum ti.au luat telefonul? cum sa.si permita sa atinga bunurile pacientului?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Da. Mi l-au pus sub cheie, dar eram scoasa ca mi-o pusesera in primul sertar de la noptiera. Oricum, nu ajungeam nici cu ochii la ea, ca eram incarcerata de dureri si ametita de droguri.

Fetele, ANNYA si ELANIKA va sunt datoare si imi platesc tarziu facturile la voi!

ANNYA - Multumesc din suflet ca le-ai transmis fetelor mesajul meu!

ELLANIKA - Cu toate ca ti-am raspuns la mesajul de incurajare pe care mi l-ai trimis inainte de-a naste, eram asa zapa de am uita ca si bebicul tau e un GIGEL, asa ca, LA MULTI ANI! , cu intarzire, dar din tot sufletul si scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Fetele care ati botezat bebicii, am si eu o intrebare.
Cum i-ati hranit+schimbat in timpul evenimentelor?
La noi va fi la ora 13 la biserica si ea la 13.30 punct are ora de foamete.
Biberon nu i-am dat niciodata pana acum, dar banuiesc ca la foame l-ar primi. I-as da laptic de al meu care e in congelator din prima sapt dupa nastere, cand aveam exces. Sa fierb lapticul inainte?

multumesc

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa

Mergi la inceput

CORIMAMI - Nu stiu sa-ti raspund la faza cu papica in biserica. Poate ar trebui alaptata inainte nitel ca sa nu-i fie foame exact in timpul slujbei daca decalajul este atat de strans.

Dar laptele tau congelat nu se fierbe in nici un caz. Se decongeleaza la bain-marie sau in microunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

MIRIA - bun venit acasa! Casian e un nume f frumos si suna foarte bine combinatia aleasa.

O adevarata aventura sa fii pacient in Romania. Eu am fost in postura asta acum 20 de ani cand am facut operatia de apendicita asa ca nu am ramas cu sechele...oamenii erau inca mai normali pe atunci...

Aici nu a fost nevoie da dam nimic, am avut si mancare f buna , ne aduceau meniul zilnic sa ne alegem ptr ziua urmatoare, echipa cu care am nascut a fost exceptionala ,profesionisti si oameni in acelasi timp. Dupa ce-am nascut mai erau cateva asistente din vechea garda...mai batrane, acre si satule de jobul asta care nu prea erau disponibile dar asta ramanea asa ptr ca bani, atentii nu lua nimeni.

Asta mic doarme in sfarsit in cuibul lui , de vreo 3 ore, dar trebuie sa-i dau papa f curand, plus ca mi s-au umflat sanii la maxim

Aud ca scanceste...am fugit...
Ah..cu ce spuneati ca se curata ochisorii??
Pupici tuturor!

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Salutare mamici fericite!

am si eu o intrebare, pt fetele ce se mai lupta cu colicii ca si mine, voi mancati fructe? eu in afara de banane nu am mai mancat nici un fruct de 6 saptamani si tare mi-e dor... oare e ok sa mancam din astea ce nu prea fermenteaza (gen pepene galben, pepene rosu, etc) Stiu ca exagerez cu dieta dar dupa cateva zile in care a urlat copilul ca din gura de sarpe nu indraznesc sa mananc nimica de teama sa nu ii provoc iarasi o criza de colici.

De asemenea am observat ieri ca Robin a facut cojite multe pe pielea capului, numai in anumite zone. V-ati confruntat cu asa ceva? am dat cu ulei dar nu stiu daca e bine.

Miria bine ai venit acasa si sa iti traiasca printisorul! Frumos nume ai ales, imi place f mult. Si scuze ca nu ti-am dat inca mesaj, saptamana viitoare reiau cursurile post natale si o sa vad exact despre ce e vorba pt ca la primul curs atata a plans de nu am apucat sa fac mai nimic. Te pup si iti urez sa intri cat mai rapid in ritm.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Nafi eu ii curat ochisorii cu un disc de demachiat imbibat cu ser fiziologic. Din cate tin minte de la maternitate ne-a zis sa curatam mereu dinspre coltul ochiului exterior spre coltul interior. si daca e vreun ochisor cu mai multe secretii sa schimbam discul de demachiat si sa nu il folosim si la ochiul "sanatos".

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

ina3040 - eu maninc tot ce-mi trece prin cap de cind am vazut ca, desi tineam regim strict, copilul avea dureri de burta... Intr-o buan zi am mincat o droaie de chestii care nu erau in regim si, culmea, in ziua aia n-a mai plins asa :)) Eu zic sa incerci vreo 2 zile sa maninci ce fruce ai tu pofta, ai sa vezi ca nue nici o diferenta

nafi - si eu curat la fel ochisorii cum zice Ina mai inainte :) Pupa soacra din partea mea ca te ajuta sa mai dormi !

Fetele, eu mai rarut o vreme pe forum, ca m-am apucat de studiat gradinarit un pic... mica mea gradina e plina de buruieni ca nu s-a ocupat nimeni de ea, si azi am fost sa vorbesc la o firma de amenajari... am cazut pe spate cind am vazut ce preturi sint la absolut orice ! Drept pt care am cumparat 3 trandafiri agatatori ca sa nu plec cu mina goala si m-am decis ca anul asta sa plantez si eu ce-oi putea, la toamna inca ceva si la primavara o fac completa. Dar pt ca habar n-am de plante, acum stau pe internet si ma uit cum se planteaza aia, cum aialalta, cum se ingrijesc, care la soare, care la umbra, care rezista cu putine ingrijiri... complicat rau de tot! Tot ce stiu e ca vreau o gradinita romantica, cu iedera pe toate gardurile (sa fie verzi - verzi), cu trandafiri agatatori, cu clematite (mor dupa ele), cu tufe de tot felul... nu vreau gazon si nu vreau deloc genul de gradina pe care si-o face romanul :))
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Nafi eu ii curat ochii cu ceai de galbenele (asa ne-au spus in spital).

Sa va zic de Justina, cat a putut azi sa doarma, de la 12 pana la 16:30, a papat/schimbat pampers si s-a culcat iar, asta insemnand 17:30 si doarme si acum.
Dar de la 9:30 dimineata pana la 12 am alaptat-o (cerea tzitzi), o fi puseul de crestere , ca maine face 2 sapt.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput