Bravo Linda,Vio.Miria, wapi, nino! Iepu 2010!(136)
Raspunsuri - Pagina 20
andira spune:
Nafi - pt curatarea ochisorilor -> comprese sterile si ser fiziologic, de la coltul exterior spre interior, intotdeauna schimbi compresa la fiecare ochisor (indiferent daca are sau nu secretii).
Ina - eu mananc orice fel de fructe, inclusiv citrice, inclusiv ceapa si usturoi verde. N-are nimic.
Pediatra fetelor imi spunea azi ca din experienta ei, in general copiii cu colici sunt cei care au avut si mamele putin mai stresate (eventual la primul copil), care transmit starea lor copilului.
Nu stiu daca e asa sau nu, dar la mine cel putin alimentatia nu a influentat cu nimic.
Iris n-are colici, eu mananc de toate, si nici cu ceaiul de fenicul, chimen si anason nu ma mai omor.
Probabil asa e modelul la mine. ![]()
Ce zici tu cu pielea capului poate fi dermatita seboreica, dar asta iti va spune mai sigur pediatrul.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Am venit si noi de la dr, Iris a luat in prima luna 1070g si 2,5cm, deci e foarte in grafic, mai ales ca mananca la 3-3,5h si inca mai are si icter.
Pe scurt - e ok, pata de pe piciorus e destul de neobisnuita, insa nu am ce sa-i fac, vom vedea la un an cum mai arata. Dr mi-a zis ca de principiu nu va disparea, insa e foarte posibil sa se estompeze.
Sa speram ca asa va fi.
Aaa, si mi-a zis ca ochisorii asa ii raman, ca sunt prea albastri. Eu inca mai sunt circumspecta, dar daca va fi asa, voi avea un pitic cu ochii negri, unul cu ochii caprui, si unul cu ochii albastri. ![]()
Eee, cine mai e ca mine? ![]()
Si probabil voi avea si o intrebare de la sot, cum a fost cand a vazut pata aia: "mai, sigur e a noastra?" ![]()
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
dayanara spune:
nafi ser folosesc si eu destul de des
andira are dreptate pediatra cu stresul si colicii, cel putin parerea mea si proprie experienta
despre ochi si eu vreau sa cred ca e adevarat si nu se schimba, dar stiu caz cu parinti cu ochi albastrii si fetitei i s.au schimbat in caprui perfect la 1 an
niki tu ai amr 10 kg sau ai uitat sa schimbi ? si de la nastere pana la amr 10 cat ai dat jos in cat timp
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
La multe lunite si anisori, Sarah Maria, Sofia ,Adam Leo!
Sa fiti sanatosi si fericiti!
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
CAPITOLUL 137, VA ASTEAPTA!
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!