Bravo Linda,Vio.Miria, wapi, nino! Iepu 2010!(136)
Raspunsuri - Pagina 16
dayanara spune:
nafi la tine.l in brate pe umar sau cum poti cat mai ridicat si mergi prin casa cu el
silvia tare greu sa fie bolnavior asa mic!bine ca a trecut
ioanact, si silvana a avut scaune la fiecare masa timp de 2 saptamani sa zic asa...e normal, mai incolo se va regla
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
annya9 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ioanaa28![]() ![]() va rog fetelor...Ovi are hidrocel la testiculul drept. maine dimineata il va vedea un chirurg. Stiti cazuri in care s-a retras fara interventie chirurgicala? sper sa nu ajungem acolo... Nu am timp acum revin cu detalii Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010 BB Ovidiu Andrei Alexandru BEBE...in burtica.. |
Si al meu are hidrocel, mi-a zis dr. ca e normal si ca se va retrage singur.

Mami de
Radu Alexandrupoze radu alexandru la 6 zile
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
vladimirescu spune:
nafi - imi pare rau ca plinge.. Cel mai probabil e ca nu are nimic decit dureri de burtica, pt ca dureaza pina se maturizeaza sistemul digestiv si asta e... Eu, care suflu si-n iaurt, am chemat si pediatrul la Vladimir cind era mic, ca sa-l palpeze, asculte etc, plus am facut o ecografie abdominala. S-a confirmat ca nu avea nimic si m-am linistit, A plins in continuare dar stiam ca trebuie doar sa-i fiu alaturi, sa stie ca nu e singur in fata durerilor si a lumii asteia mari si straine pt el. A postat Ami cred un text f frumos la un moment dat, cum ca bebeii pling de multe ori de disperare ca au parasit burtica mamei si ca aici totul e strain si rece pt ei, se sperie si pling, si vor doar sa fie compatimiti si lasati sa plinga ca sa se descarce... Poate si asta e , ca al tau e inca f mic.
Draga mea, sa stii ca parerea mea e ca picaturile de colici nu au nici un efect - la mine nimic nu a mers, la ambii baieti. Noi ii mai distragem atentia, il plimbam pe sub becuri (ii atrag atentia), il tinem in brate si ii spunem cuvinte calme, sa stie ca vor trece toate intr-o buna zi. Si sa stii ca chiar vor trece toate, sanatosi sa fiti. Ai rabdare, lasa copilul cu altcineva cind poti daca plinge, ca nu poti sa-l ajuti si doar te consumi tu emotional. Ai grija de tine in primul rind, protejeaza-te, ca sa poti fi calma si puternica. Nu-l tine in brate cind esti tu insati stresata, te simte si se streseaza si mai rau. Daca iti permiti, pune-l des la sin, probabil se va calma cit suge, va regasi linistea si ocrotirea pe care i-ai oferit-o cit era in burtica. Curaj! )si daca chiar plinge neintrerupt mai bine de o ora, consulta un doctor, sa-l asculte, sa-l palpeze, ca sa fii tu mai sigura). 
ioana 28 - nu stiu multe despre hidrocel, dar si lui Floricica i se umflase un testicul la un moment dat si doctorita a zis ca e normal cit e mic. Cica daca nu se umfla tare de tot cit sa nu mai aiba pielea incretituri deloc, daca nu se inroseste si daca nu se umfla amindoua cit sa nu se mai vada despartitura intre ele, atunci totul e ok. La Floricica nu s-a umflat f f tare si nu s-a inrosit, a doua zi era normal, dupa aia s-a umflat celalalt, iar e normal samd. Dar cel mai bine cere parerea a 2 doctori, daca poti, nu te arunca f repede la operatii... Desi, cred eu ca nu va fi cazul. Bafta!
vladimirescu spune:
incerc sa ma culc acum, poate am noroc si adoarme Floricica :)
ma doare capul de pocnesc, sint ragusita de la laringita, puroi verde in git, tusesc din plamini... sint o minune, ce mai...
Pup pe toate, pe miine!
CoriMami spune:
Doamne Greenfrog prin ce ai trecut...ooh,
sa fie bine bebicul si sa nu mai raceasca muuult timp.
Dar cum s-a intamplat? a debutat brusc cu toate simptomele deodata? a venit cineva racit pe la voi?
Mamica de 8 martie -
dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa
andra_s spune:
| citat din mesajul lui nibi_niki Alina..uite ce ti-am promis... ![]() MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/ AMR....10KG |
SUPERTARE SEMNATURA TA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
andra_s spune:
citat din mesajul lui ioanaa28![]() ![]() va rog fetelor...Ovi are hidrocel la testiculul drept. maine dimineata il va vedea un chirurg. Stiti cazuri in care s-a retras fara interventie chirurgicala? sper sa nu ajungem acolo... Nu am timp acum revin cu detalii Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010 BB Ovidiu Andrei Alexandru BEBE...in burtica.. |
stai linistita ioana, si ianis are, tot la testiculul drept, si atat neontologul, cat si un chirurg ne-au spus sa stam linistiti ca se retrage de la sine. deci nu-i musai sa fie operabil. bafta maine!!
POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
nibi_niki spune:
greenfrog offf ce sa iti spun..uite un
sa iti dea putere sa treceti peste toate.Sper ca e ok bebe acum.
nafy,rabdare mamica..o sa treaca si perioada asta.Maria se linisteste daca o pun la san sau o pun pe pieptul meu.Am mai observat ca se calmeaza si chiar adoarme in masina,asa ca fa o plimbare cu masina daca alte variante nu dau rezultat
andra_s,la amr-ul meu te referi?
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG
dayanara spune:
acum ca a zis andra, m.am uitat iar la pozele tale Niki:)
am admirat noile poze cu puiul tau frumos
fetelor care ne.ati admirat
andira da sa stii ca ivan are niste gene f lungi, mereu ma mir de el si.i spun ca de la cat a plans cand era mic au crescut asa :)
vladi somn usor si sanatate sa te faci bine
fetelor care luati temperatura bebelusilor la subrat, cat tre sa aibe?
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Yaia spune:
citat din mesajul lui ioanaa28![]() ![]() va rog fetelor...Ovi are hidrocel la testiculul drept. maine dimineata il va vedea un chirurg. Stiti cazuri in care s-a retras fara interventie chirurgicala? sper sa nu ajungem acolo... Nu am timp acum revin cu detalii |
Da, stiu mamici de la cealalta odisee care au povestit ca s-a retras hidrocelul singur si o mamica al carei baietel a fost operat, ca nu s-a retras, dar e o operatie super simpla, asa a spus ea. Eu nu m-am confruntat cui problema asta. Oricum, stiu ca se asteapta pana spre 1 an parca...cu operatia.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)