Bravo Linda,Vio.Miria, wapi, nino! Iepu 2010!(136)
Raspunsuri - Pagina 15
vladimirescu spune:
asteropi, ce haioasa ai fost cu "mama leone" si cu "pupici...si alaptari exclusive" :))) 
vladimirescu spune:
Stie cineva vreo gravida de maura 48, sa zicem, care e mai in nevoie de feul ei? (vreo vecina mai modesta, ceva ?) Ca as vrea sa fac un bine unei viitoare mame de masura mai mare, ca stiu cum e sa cauti si sa nu gasesti in ce sa te imbraci, si mai stiu si cit costa sporul asta... :)
N-am prea multe, creo 2-3 perechi pantaloni si vreo 2 bluze, toate Mothercare, purtate evident dar still ok (de aia am si mentionat ca eventuala destinatara sa fi emai "modesta". Si ii dau si hainele de 0-3 luni de la Floricica totodata.
Eu cunosc gravide, dar toate au destui bani, asa ca inutil sa le dau lor, prefer sa dau cuiva care chiar are nevoie... Daca stiti, rog PM ca sa nu umplu pe aici cu subiectul asta :)
andira spune:
Asteropi - multumesc 
Dayanara - am uitat sa-ti spun, l-am vazut pe Ivan. Ce gene lungi si ce ochi frumosi are...
Rebiana - felicitari pentru botez!
Ca raspuns la intrebarea ta, eu am sterilizat biberoanele si tetinele dupa fiecare folosire, pana la varsta de 1 an.
Nu stiu daca e mult sau putin, eu cel putin asa am facut, ca mi-era si usor, le spalam si le bagam in cuptorul cu microunde, in sterilizator.
Multa sanatate!
Oana - medicul meu de familie nu a primit vaccinul, mi-a zis sa tin legatura cu maternitatea, pt ca il vor primi din mai.
Eu nu prea cred, dar voi suna atunci sa ma interesez.
Ioana - legat de ce intrebai, nu stiu ce sa-ti spun referitor Justina, cel mai sigur iti spune dr dupa ce vede copilul, dar pot sa-ti zic ca Nati cand era bb a facut luni intregi kk verde - verzui.
Am intrebat-o pe dr ei, si mi-a zis ca atata vreme cat ia in greutate si nu sunt alte probleme (nu mai stiu sa ti le enumar, cert e ca nu le avea), sa stau linistita.
Si a fost ok.
Dar eu zic ca si Vladi, unele lucruri e bine sa ti le spuna dr, ce zicem noi pe forum poate sa se potriveasca sau nu
.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Ioanact - ca si completare la ce ti-am scris mai sus, Nati avea deja vreo 3-4 luni cand a inceput sa faca kk verde...
Justina e micuta, de-aia zic ca poate e bine sa intrebi dr, daca problema persista.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
oanaiacovita spune:
Andira, nu ma refeream la Bcg, ci la schema de vaccinuri obligatorii.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vladimirescu Ioanact- scaunul verde indica o tulburare intestinala, o iritare. Daca nu e cu mucus in el (arata ca niste muci aruncati in kk), atunci e ok. daca e mucus, inseamna ca e iritata tare mucoasa intestinala, si e bine sa-i dai un tratament (vorbeste cu pediatrul - iti da Debridat si/sau ceva probiotice gen Protecstis etc). Daca nu e cu mucus, nici diaree (multa, des, exploziva) si nici febra nu face, nu e nimic serios, nu baga in seama culoarea la kk. daca e deranjata la burtica, face scandal, evident, ca o doare, dar nu e important, trece. Cit despre ce ai mincat tu... nu e dovedit sa aiba vreo importanta pt laptele matern alimentatia mamei, sint doar presupuneri. Eu una nu cred ca are legatura, drept pt care maninc tot ce-mi trece prin cap, si n-am observat sa plinga mai tare copilul daca maninc ceapa, sau cartofi sau lapte... mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005) |
Multumesc!Asteptam un raspuns de la tine!

Nu are mucus si nici febra nu a facut, insa se strangea..cred ca o durea burta.
Aaa..ea are scaun aproape la fiecare alaptare. E bine sa aibe asa?
Dr de fam mi-a zis cum a zis si Denisa, ca va scadea in greutate, daca are scaune dese.
Ce sa-i fac daca asa are ea scaunele..
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Ioanact - ca si completare la ce ti-am scris mai sus, Nati avea deja vreo 3-4 luni cand a inceput sa faca kk verde... Justina e micuta, de-aia zic ca poate e bine sa intrebi dr, daca problema persista. Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010) |
Vroiam sa stiu o parere, ma gandeam ca poate v-ati confruntat.
Voi vedea in noaptea asta cum se prezinta' si apoi voi vb cu dr daca e cazul.

POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
ioanaa28 spune:

va rog fetelor...
Ovi are hidrocel la testiculul drept. maine dimineata il va vedea un chirurg. Stiti cazuri in care s-a retras fara interventie chirurgicala?
sper sa nu ajungem acolo...
Nu am timp acum revin cu detalii
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
nafi spune:

Fetelor, asta mic nu mai tace , plange de m-a zapacit de cap si pe mine si pe soacra! I-am dat si picaturi de colici...si nimic...Ce as mai putea face?! Ca nu mai am nici creier sa judec!
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[
greenfrog spune:
noi am ajuns de urgenta la dr vinerea trecuta. tuse, stranut, nas super infundat si moleseala maxima. ne-a concluzionat ca este rinofaringita acuta si luam medicamente. abia azi si-a revenit. nu a mai luat deloc in greutate si a fost foarte molatec. nici nu mai plangea, gemea usor de ni se rupea sufletul. si se uita la noi cu niste ochisori care cereau ajutor. uff....a fost greu dar sper ca a trecut.