Bravo Linda,Vio.Miria, wapi, nino! Iepu 2010!(136)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Rebiana woaw ce bine arati!!! Sexy mamy. Mara chiar ca e dulce si a fost ca o printesa la botez. A...poza cu mamaita e super super..ce se iubesc ele....

Si eu sterilizez biberoanele dupa fiecare utilizare, tot asa de teama laptelui. Suzetele (am 3) le sterilizez cam o data pe zi

Mami de iepuras Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

annya, si Floricica fornaie la supt uneori, cind maninca mai cu spor. Ii intra lapte in nas din viteza si ala fornaie :)) La mine da mult lapte pe nas si cind regurgiteaza, cind vine cu presiune, dar zic eu ca asa isi spala nasul de mucisori mai bine, cu lapte cu anticorpi direct :))

Sellina sinteti bine, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

am si eu o intrebare:
cele ce aveti mai mult de 40 de zile de la nastere mai aveti lohii?

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Roxi si eu l-am vazut pe Ivan cel sprinten. Abia astept sa te vad cu Silvana.

Niki eu am avut lohii pana la 6 saptamani si 8 saptamani mi-a venit menstruatia.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Ioanact -- cred ca Justina inca mai elimina meconiu, ca e inca micuta. Nu cred ca au legatura colicii cu kk.

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Meconiu l-a eliminat, pana aseara a facut numai galben.
Dimineata a mai avut un scaun verde (deschis, nu e meconiu - la culoare), iar dupa amiaza un scaun galben cum il avea inainte.
Merci pt rasp.!
Roxana
Vazut pozele cu Ivan, ce s-a mai distrat.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Nibi niki: lohii abundente am avut doar vreo saptamina, a doua saptamina cit de 2 tampoane pe zi, a 3-a sapt niste urme care apareau in timpul alaptarii, dupa care cite o urma abia pe zi, cindva dupa n alaptat mai virtos :) Acum am incheiat cele 6 saptamini oficiale de lauzie si as zice ca, de citeva zile, parca nu mai am deloc. Oricum, "urmele" din ultimele saptamini erau usor rozalii, pe fond de mucus subtire usor galben dar fara miros, asa ca nu am suspectat nici o infectie. N-am ajuns la control, doctorita mea a plecat in vacanta, va vede la 14 saptamini asadar , nu la 12, cum era normal controlul de "incheiere a lauziei".

Mergi la inceput

Ioanact- scaunul verde indica o tulburare intestinala, o iritare. Daca nu e cu mucus in el (arata ca niste muci aruncati in kk), atunci e ok. daca e mucus, inseamna ca e iritata tare mucoasa intestinala, si e bine sa-i dai un tratament (vorbeste cu pediatrul - iti da Debridat si/sau ceva probiotice gen Protecstis etc). Daca nu e cu mucus, nici diaree (multa, des, exploziva) si nici febra nu face, nu e nimic serios, nu baga in seama culoarea la kk. daca e deranjata la burtica, face scandal, evident, ca o doare, dar nu e important, trece.
Cit despre ce ai mincat tu... nu e dovedit sa aiba vreo importanta pt laptele matern alimentatia mamei, sint doar presupuneri. Eu una nu cred ca are legatura, drept pt care maninc tot ce-mi trece prin cap, si n-am observat sa plinga mai tare copilul daca maninc ceapa, sau cartofi sau lapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

niki mie mi.au trecut acum 2 zile, dar la ivan m.au tinut vreo 30-40 de zile cam asa, depinde

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

oana,vladimirescu,mersi de raspuns.Am 46 de zile de la nastere dar lohiile nu s-au oprit.Mai astept vreo 2-3 zile si apoi sun doctorul.Trebuia sa ma duc la 40 de zile la control dar am tot asteptat sa se termine cu sangerarea...dar nu vrea si nici nu cred ca se opreste prea curand la cum e.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

VLADI , draga , se pare ca nu ai inteles ce am vrut sa scriu.
in primul rand nu am scris de mine, ca nu as putea alapta sau ca al meu copil nu ia 2 kg intr-o luna, nici nu as vrea atata.
copilul meu a luat ok in greutate, il alaptez , papa bine, numai ca atunci cand am scris a avut o perioada cand nu mai papa bine,atat de mult cat papa de obicei.
am scris de alaptat, gandindu-ma la fetele care nu au putut alapta , fiind mult prea insistent folosit ALAPTEZ EXCESIV.
pe tine, ok, am inteles , nu te-ar fi intristat daca nu ai fi putut alapta, bun, dar allte fete chiar sufera din cauza asta.

ai scris : "eu nu-s sensibila la din astea, si de aceea nu ma gandesc ca altii sunt...(desi stiu ca exista multe perssensibile la comparatii..)"
m-am mirat cand am citit asta.....pai chiar tu, care esti MAMA LEONE aici si dai atatea sfaturi, stiind atatea lucruri, cu dorinta de a ajuta...

hai pupici la toate.

si alaptari exclusive.

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput