Bravo Linda,Vio.Miria, wapi, nino! Iepu 2010!(136)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!

Chiar ma gandeam, dupa ce am vazut ca a nascut si Miria, ca nu mai este nici o gravida, toate avem bebei, din fericire sanatosi si frumosi!
Dar fetelor, nu mai fiti melancolice dupa odiseea asta, ca de fapt, adevarata odisee deabia acum incepe! Sa vedeti deacum intrebari si dileme, ca avem o mare responsabilitate si vrem sa facem totul perfect.

ANNYA si Albert face tot asa la alaptat, chiar asa ii si spunem „micutul diavol tasmanian”.

Albert a crescut bine, a luat in ultimele 3 saptamani 1 kg si s-a si inaltat, ca déjà nu ne mai vin unele hainute si am trecut la pampers nr.2

Ce ma ingrijora, pana ieri, ca avea scaun la fiecare masa, dar parca acum s-a mai reglat, are la 2 mese un scaun. Oricum, atata timp cat nu sunt diareice, sunt doar grunjoase, nu imi fac mari probleme.

De cateva zile bebeul meu e foarte cuminte, incepem sa ne intelegem, nu se mai trezeste plangand, prefera sa scanceasca si sa-si manance pumnul, asta asa, sa inteleg ca ii este foame.
Radem mult, zambim, gangurim, ce mai, sunt foarte fericita de evolutia lui.

Asa ca fetelor cu bebei in prima luna, nu va faceti griji ca bebeii plang, asa era si Albert, ma exaspera cu tipetele, in special de foame, acum a inteles ca nu o sa ramana flamand, deci nu-si mai risipeste energia cu tipetele.
De vreo saptamana, noaptea, doarme la el in pat, fara multe rugaminti si suspine, a inteles ca acolo e locul de dormit.
Ziua il iau dupa mine prin casa, ori in carucior, ori in scoica si ii povestesc tot timpul, asa ca nu se plictiseste.
Si ne place la nebunie sa iesim la plimbare, adoarme cand ies din bloc si se trezeste cand intru in bloc.

Fetelor, cand mai am timp intru sa va mai scriu, oricum, vreau sa multumesc fetelor care au sustinut alaptatul, eu am luat aminte!
Dar daca vad ca bebe nu se satura (am mai avut si momente de astea, din fericire sunt amintiri), ii dau si lapte praf, eu vreau sa am un copil satul si fericit, nu sa-mi planga de foame!

Va pup!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Felicitari calde noilor noastre mamici care si-au adus pe lume bebelusii de cand n-am mai intrat eu pe forum (Vio, Lindal, Miria, Wapi)!
Iata-ne, asadar, la finalul uneo odisei prolifice, fapt ce ma determina sa spun ca timpul a trecut foarte repede lasand sa se pastreze o frumoasa legatura intre noi!
Am lipsit de langa voi absolut motivat, ieri a avut loc botezul Marei - moment inaltator si sfant ce mi-a creat un sentiment divin in suflet. Zilele trecute am avut cateva probleme de sanatate; astfel mi-a fost dificil sa tin pasul cu voi sau sa incerc sa scriu ceva.
Am adaugat cateva (f putine, e drept) poze pe picasa cu minunea mea mica.
Intrebare: voi sterilizati biberoanele/tetinele dupa fiecare utilizare sau o data pe zi?

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus fetele.

Intru si eu pe fuga sa va intreb daca medicii vostri de familie au primit vaccinurile din schema de stat. A mea nu l-a primit si am noroc ca o mamica nu l-a facut luna trecuta si mi-l da mie dra, dar daca nu trebuia sa il cumpar. Nu pot sa cred ca astia au de gand sa scoata si vaccinurile si o sa cumparam oricum.

Alina2,Andira multumesc ca va ganditi la mine. A fost intr-adevar dureros, dar de acum incep sa ma impac cu ideea si sa sper ca bb meu va fi bine si cu lapte praf.

Avem si noi poze noi la semnatura.

Fug sa hranesc "micutul diavol tasmanian"(ca avem si noi unul ).

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Rebiana, tare frumusica MAra.Sa va fie de bine botezul.

Eu sterilizez dupa fiecare folosire. Am 5 biberoane, dupa ce le folosesc pe toate le sterilizez.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Fetele care aveti temeri legate de mucozitati, zgomote la plamini etc: eu zic sa consultati pediatrul, sa vina sa asculte plaminii copilului. Astea mu-s intrebari la care sa raspunda cineva la telefon sau pe forum. Mai bine sa asculte pediatrul si sa zica ca nu e nimic serios (si probabil ca totul e ok... dar daca in 1% din cazuri nu e totul ok???), decit sa gresiti cu ceva. Parerea mea!

Asteropipan - nu m-a suparat cu nimic mesajul tau, eu nu ma supar usor deloc. Imi pare rau daca te-am facut sa t esimti rau uneori, imi cer scuze! Eu totusi asa gindesc si asa ma exprim: clar si transant, asa sint eu si voi continua sa fiu la fel ca nu pot sa ma schimb. Eu nu m-as supara 100 de ani daca cineva imi zice ca copilul lui a crescut 2 kg intr-o luna in timp ce al meu ar creste doar 500 g, pt ca nu m-as gindi nici o clipa ca e nedelicat din partea lui sa-mi zica asa, cind stie ca situatia mea e mai rea... Eu nu-s sensibila la din astea, si de aceea nu ma gindesc ca altii sint (desi stiu ca exista multe persoane sensibile la comparatii, pur si simplu uit...) Asa si cu alaptatul: daca eu n-as reusi sa alaptezi, sigur nu m-ar intrista sa vad ca altele alapteaza "exclusiv", m-as bucura pt ele si eu as accepta ca asta e, la capitolul asta n-am noroc, dar am noroc ca doarme nopatea, sau crest ebine, sau ca e sanatos tun etc etc... Nimeni nu le are pe toate, sa ne bucuram de ceea ce avem noi !

Freedelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladi da e mai bine sa se consulte pediatru, eu am sunat pt ca ivan si silvana ca toti copii de aici oricum sunt consultati des in primele luni de viata, in fiecare saptamana, cantariti ascultati la plamani etc...e o rutina, si abia venisem de la consult asa ca nu avea rost sa ma duc iar, oricum aici nu se obisnuieste sa se dea medicamente sau diagnostice prin telefon, mie imi putea spune doar daca tre sa vin sau nu la control

ma duc sa vad poze

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Cit despre a avea sau a nu avea "lapte destul": sincer, nu stiu din proprie experienta, ca eu m-am bazat mereu ca am lapte suficient (chiar si cind sinii erau moi), dar am tot citit ca nu exista decit f f putine cazuri de sini care nu produc lapte "suficient". Ca mamele se sperie f usor cind le zice cineva "nu ai lapte destul" sau, si mai amre prostie, "ai laptele ca apa, nu e consistent" (asa ceva nu exista!!!) si cad in capcana LP, de teama (absolut fireasca!) sa nu infometeze copilasul... Eu am luat de buan ce s-a scris si, chiar cind sinii imi erau moi si pareau goi, chiar cind mi se parea ca laptele e transparent ca apa, am insistat cu alaptatul, chiar daca la sfirsit chitaia uneori si parea ca inca ii mai e foame, si nu am dat LP.
Nu m-am incapatinat chiar in prostie, ci doar pret de o saptamina, pentru ca la cintarirea saptaminala reiesea o crestere normala in greutate (sau apropiata de normal). Bineinteles ca daca dupa o saptamina ar fi reiesit ca nu a crescut deloc, sau dupa 2 saptamini as fi vazut ca creste sub limita minima, atunci evident ca as fi intrat cu LP in completare, n-as mai fi stat pe ginduri.
Eu am fost f pushy, recunosc, ca sa creez o contra-presiune la indicatiile altora gen "nu ai lapte destul" etc, ca sa nu va lasati usor pacalite de orice binevoitor care zice ca infometati copilul daca nu dati completare, sa va mai ginditi o data si sa dati o sansa in plus alaptarii pe termen lung. (N-o sa credeti, dar acum, cu sinii pocnind de lapte in maternitate, ma presa si sotul si maica-sa ca las copilul sa moara de foame, nu vad ca plinge tot timpul, sa-i mai dau si din biberon ca nu am lapte cit vrea el etc etc... ziceai ca sint mama malefica care vrea sa-si infometeze copilul, asa de dusmanos vorbeau cu mine!)
Sincer, eu nu stiu nici macar un singur caz in care dupa ce s-a bagat completare cu LP alaptarea a durat pina la 1 an, de exemplu... dupa citeva luni (putine), alaptarea s-a incheiat, sinii nemaifiind stimulati sa produca lapte suficient. Trist, dar asta stiu din experienta cunostintelor mele care nu au reusit sa mearga nici pina la 6 luni cu alaptatul din aceasta cauza.
Hai, va pup, si gata, v-am lasat in pace de acum cu astfel de postari :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana sa-i fie de bine marei increstinarea (sper ca scriu bine)
foarte frumos ai imbracat.o la botez, oricum e ea frumusica foc

l.am admirat si pe grasunul de eric al oanei

si fetelor, oana si rebiana voi arati foarte bine! rebiana te.ai facut iar blonda:)
eu va rog sa ma credeti ca n.am facut poze cu silvana:)) am asteptat sa incep sa arat a om
o sa fac zilele astea, ca deja prind curaj chair si cu 67 de kg am primit complimente pe strada:))))

despre sterilizat, eu sterilizez dupa fiecare folosire, nu mi.e de microbi normali sa zic asa ci de o bacterie din lapte care ramasa mult timp poate fi daunatoare

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

VLADI, am chemat medicul acum cateva zile, si l-a ascultat la plamani l-a verificat peste tot si totul este ok. Am uitat insa sa intreb de chestia cu sfornaitul in timpul alaptarii, caci numai atunci face asa si uneori putin dupa.

Mami de Radu Alexandru
poze radu alexandru la 6 zile

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

annya9 - si a mea sforaie dar rezolv cu spray cu apa de mare, fiind infundata nu poate suge cum trebuie. Mie mi-a recomandat pediatra sa ii dau cu spray de apa de mare sau cu ser fiziologic. Si sincer frunctioneaza. Normal ca nu are nimic la plamani, doar nasul infundat.

Am vazut ca vb de cum dorm bebei. A mea doarme minim 4 ore cand adoarme. Iar noaptea se trezeste pe la 4 si apoi dimineata la 8-9.

Pentru cine vrea sa o vada sunt poze la semnatura.

Pupici la pitici.

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput