Bravo Linda,Vio.Miria, wapi, nino! Iepu 2010!(136)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara - tu ca de obicei esti o draguta, cum zicea cineva pe aici, ai o vorba buna pt fiecare .

Cori - multumesc

Delia - da, e incredibil cat de inocenti si naivi sunt

Asteropi - eu sunt perfect de acord cu tine, cateodata presiunea cu alaptatul se simte cam prea mult, ajungi sa-ti faci n-spe procese de contiinta ca nu reusesti (de cele mai multe ori din lipsa informatiei, e adevarat, dar nu toata lumea are acces / stie sa o caute / filtreze / adapteze la situatia proprie) sa alaptezi.
Din punctul meu de vedere, cea mai importanta e dragostea mamei.

Eu sincer cand era Oana in spital ma gandeam ca e mai important e sa ajunga ea acasa sanatoasa, si cat mai repede, ca avea un copil nou-nascut care o astepta. E trist ca a pierdut lapticul din cauza medicamentelor, dar pt bb cred ca prezenta ei era critica, cu sau fara lapte. Parerea mea, Oana sper ca nu te superi, stiu ca a fost un episod foarte dureros pt tine!

Andra - multumesc, dar stateam si ma gandeam daca merit sau nu .

Sincer, nu sunt un fan al etniei cu pricina, cam dimpotriva, si asta din cauza unor experiente directe avute cu ei, si in plus in familie, prin prisma profesiei, stiu de intamplari foarte urate cu ei. Adica n-am prea avut motive de apreciere .
Insa intr-adevar mi se pare o prostie chestia cu speriatul copiilor cu tiganii, din punctul meu de vedere doar niste oameni limitati apeleaza la genul asta de "bau-bau".
As face un rau copiilor sa le inoculez prejudecatile astea de mici. Daca isi formeaza singuri parerea, cum mi-am format-o eu, e cu totul altceva, dar n-am sa le spun niciodata ca tiganii sunt asa sau altfel, nici eu si nici sotul nu suntem de acord cu asta.
Cel mai bun prieten al fetelor mele la gradinita e un baietel tiganus, pe care Irina il pupa toata ziua .
Imi spunea bunica lui zilele trecute ca vine baietelul acasa si-i spune "buni, ma pupa Irina toata ziua!" .
Daca se joaca frumos cu copiii mei, n-am absolut nimic impotriva, pe bunicii lui ii cunosc si sunt oameni foarte de treaba, iar pe el l-am vazut ce grija avea de Nati acum 1 an, cand s-au cunoscut .

Si-n plus, sunt convinsa ca daca cineva ar veni la copiii mei sa le faca vreun rau, mai degraba ar veni un roman ingrijit, aratos, care sa insufle incredere copiilor, nu un tigan - sperietoare.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

ANDIRA, haioasa NATI dar totusi, grija mare , ca e f periculos,si saracul copil e prea mic sa isi dea seama.

GABTHILLA si eu lui fiimea, cand e nevoie sa ii dau bibe(mai ales afara) tot tetine slow flow folosesc de la avent, pt nou nascuti, care au gaurica f mica. sunt super!! de asta cred ca nu are probleme sa ia tzitzi dupa, ca au gaurica f mica, ca tzitzi,
am incercat si cu nuk dar nu mi-au placut, pt ca au gaura mare si s-a inecat asta mica de 2 ori de mi s-au inmuiat picioarele. noroc ca era sotul acasa, ca eu tare m-am panicat.:(

KOSSIR offf naspa. asa era si a mea mandra la inceput.facea din zi noapte si din noapte zi. incarca sa o tii treaza mai ales spre seara , ca sa ii fie somn noaptea. noi asa am reusit sa o "redresam" saracul copil, l-am cam chinuit dar a mers.

FREEDELIA, CORIMAMI, EVAMIKA, INA uauuu le place bb infacolul????? a mea daca nu se stramba...nu ii place deloc, nici suzi dupa daca are pe ea.pt ca pana sa scot tzatza ii dau cateodata suzi, ca altfel plange de imi rupe urechiile. e rea de foame si are nici rabdare

ANDRA gata , mi-a tecut , nu mai sunt supiii

RAMYYY

HONEYBABY daaa, poate daca nu se mai kk atat pun si fetele noastre ceva gr pe ele daca nu asta e , fotomodele le facem.

PUPICI LA TOATE.

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Alina..uite ce ti-am promis...

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Bebe al meu accepta si infacolul si suzeta, separat. Ii plac amandoua, insa daca durerile de la colici sunt puternice, pot sa-i dau si luna de pe cer ca nu accepta nimic.

Am si eu o intrebare. Cand papa, are o respiratie ciudata, ca si cum nu si-a dres vocea, sau ar avea ceva pe corzile vocale. Face cam ca diavolul tazmanian, plus tot felul de chitaituri caraghioase. Si voi patiti asa?

Mami de Radu Alexandru
poze radu alexandru la 6 zile

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

ANDIRA ia de aicii, , pe astea le meriti de la mine. macar cineva m-a inteles.

VLADI doamne fereste, nu sunt suparata pe tine(scriu asta pt ca nu vreau sa se interpreteze altceva) si nici nu te condam pt ce ai scris.

chiar DELOC , ba chiar BRAVOOO.
tu dai f multe sfaturi utile, la fel ca alte multe fete....

sper sa intelegi si tu ce am vrut eu sa spun.

hai pupici la toate.

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

buna..
felicit si eu noile mamici si noii iepurasi..sa fie sanatosi, necolicosi si mamicilor refacere rapida
rebiana,ella sa va traiasca micii crestini si asteptam poze
roxana,ce frumusel e ivan si cred ca tare s-a mai distrat
andira m-a amuzat intamplarea din parc
noi suntem mai ok acum..ne-am revenit cu kk dupa cateva vizite la doctor si cateva clisme facute...
am adaugat cateva pozici pentru cine are timp si chef de vizionare

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui annya9
Face cam ca diavolul tazmanian, plus tot felul de chitaituri caraghioase. Si voi patiti asa?

siguuuur??? animalutul ala mic e tare agresiv...

Lasand gluma la o parte, sa stii ca si Iris scartaie si mai "maraie", e haioasa, pe mine ma incanta .

Asteropi - am inteles ce vroiai sa spui, si ti-am zis, sunt de acord.
Numai cand imi aduc aminte ce vinovata se simtea Jasmine ca n-a putut sa alapteze la prima sarcina...
Asta e, unele putem, altele nu, chiar nu e un capat de tara. Si importanta e incurajarea, nu inducerea unui sentiment de culpabilitate.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cori, annya e normal sa faca zgomotul ala, stiu ca asa m.am panicat la ivan si.am sunat repede medicul si silvana mai face uneori chiar daca nu are muci

fetelor eu am un avent dar trage mult aer cu el, asa ca tot dr brown imi sunt de ajutor, luasem avent de proba in caz ca vine bine sa scap de dr brown care e dificil un pic de spalat cu tot mecanismul, oricum am pus aventul la pastrare il incerc cand mai creste

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

stai ca iar am uitat, freedelia da un email ceva sa.ti trimitem poze cu bebelusii, ca stiu ca nu poti vedea picasa si alte albume
am mai zis dar probabil ca ai uitat

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!

Chiar ma gandeam, dupa ce am vazut ca a nascut si Miria, ca nu mai este nici o gravida, toate avem bebei, din fericire sanatosi si frumosi!
Dar fetelor, nu mai fiti melancolice dupa odiseea asta, ca de fapt, adevarata odisee deabia acum incepe! Sa vedeti deacum intrebari si dileme, ca avem o mare responsabilitate si vrem sa facem totul perfect.

ANNYA si Albert face tot asa la alaptat, chiar asa ii si spunem „micutul diavol tasmanian”.

Albert a crescut bine, a luat in ultimele 3 saptamani 1 kg si s-a si inaltat, ca déjà nu ne mai vin unele hainute si am trecut la pampers nr.2

Ce ma ingrijora, pana ieri, ca avea scaun la fiecare masa, dar parca acum s-a mai reglat, are la 2 mese un scaun. Oricum, atata timp cat nu sunt diareice, sunt doar grunjoase, nu imi fac mari probleme.

De cateva zile bebeul meu e foarte cuminte, incepem sa ne intelegem, nu se mai trezeste plangand, prefera sa scanceasca si sa-si manance pumnul, asta asa, sa inteleg ca ii este foame.
Radem mult, zambim, gangurim, ce mai, sunt foarte fericita de evolutia lui.

Asa ca fetelor cu bebei in prima luna, nu va faceti griji ca bebeii plang, asa era si Albert, ma exaspera cu tipetele, in special de foame, acum a inteles ca nu o sa ramana flamand, deci nu-si mai risipeste energia cu tipetele.
De vreo saptamana, noaptea, doarme la el in pat, fara multe rugaminti si suspine, a inteles ca acolo e locul de dormit.
Ziua il iau dupa mine prin casa, ori in carucior, ori in scoica si ii povestesc tot timpul, asa ca nu se plictiseste.
Si ne place la nebunie sa iesim la plimbare, adoarme cand ies din bloc si se trezeste cand intru in bloc.

Fetelor, cand mai am timp intru sa va mai scriu, oricum, vreau sa multumesc fetelor care au sustinut alaptatul, eu am luat aminte!
Dar daca vad ca bebe nu se satura (am mai avut si momente de astea, din fericire sunt amintiri), ii dau si lapte praf, eu vreau sa am un copil satul si fericit, nu sa-mi planga de foame!

Va pup!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput