Bravo Linda,Vio.Miria, wapi, nino! Iepu 2010!(136)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

salutare mamici!!!

am mai intrat sa citesc si vad ca toate ne luptam cu aceleasi probleme: colici, copii ce nu dorm in timpul zilei si plang, caca verde, etc. asa ca nu mai dau raportul ca ma inscriu si eu in aceste tipare cu Robinelul.

Va trimit tuturor pupici si sa rezistam pe baricade noptilor nedormite, plansului si altor problemute. In cateva saptamani o sa treaca si astea.

Cineva intreba cum am dat suzeta, la inceput nu a vrut nicicum sa o accepte, apoi o dadeam imediat dupa ce ii dadeam picaturile de colici ce aveau un gust bun si mama-mama ce mai tzoncaia la ea. o alta metoda ce o folosesc e sa il pun in pozitia lui de alaptat si apoi ii dau suzeta, il pacalesc inca de fiecare data asa, nu stiu cat mai dureaza ca se face tot mai smecher.

tuturor!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Briza, eu o tin aproape tot timpul cu manusi- altfel- dezastru.
Cu suzeta, a acceptat-o cu greu, dupa varsta de o luna, si nici acum nu o ia direct, i-o dau intai sa o guste, ne jucam cu ea, si apoi o primeste dar in 5 min o scuipa si o luam de la capat.
Andira, f draguta povestea cu 'printesa'.
Daynara, Ivan e un scump, ce norocoasa esti tu, mamica de baiat si fetita, trebuie sa te simti tare implinita.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Mi s-a stricat de tot laptopul si nu mai pot intra mai deloc pe forum . Am cumparat unul nou, dar e inca alb, cine sa se ocupe de el?
Eu sunt tot ingrijorata cu mandra mea cu pauzele ei de noapte. De la 10 seara la 7 dimineata e prea mult. Si ea o lungeste pe zi ce trece. Azi am incercat de la 6 la 6.45 s-o trezesc sa manance. Acum doarme de la 7.15, e 1.17 si nu vrea deloc sa se trezeasca. Si insist pentru ca la prima masa de dimineata de obicei nu mananca bine, ca adoarme repede. Am sanii plini, dovada ca n-a mancat bine ca altfel nu mi se mai umfla asa, s-au reglat bine. Am umblat prin camera vorbind tare, am pus mana rece pe fata, am incercat pe la gatut, nimikuta.
Si n-ar fi asa o tragedie, dar am impresia ca in ultimele doua saptamani a luat 150g. Am un cantar tare aiurea, care dupa fiecare cantarire imi arata gol 200g. Deci nu pot sa-l calibrez o data si gata, trebuie inainte de fiacare cantarire s-o fac. Deci nu e deloc ok, tocmai de aia nu l-am prea nagat in seama, dar cu programul asta ma sperie deja.
Maine avem intalnire cu pediatrul pentru vaccin si o sa-l bat la cap cu chestia asta sa vad ce zice si el. Ca toata lumea zice sa nu trezesti copilul, da nici chiar asa.

Scuze, am fost incoerenta, n-am citit nimicuta din urma sa pot raspunde, da am simtit nevoia sa ma plang si eu putin
pentru ca ma ascultati!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Salutam fetele -- noi am avut o zi plina, au stat ai mei cu copiii si eu si Jane am mers la play group, apoi la lunch si apoi la alta mamica acasa. Am fost plecate de la 10 la 4 :) Ne chinuim sa facem kk, desi am baut suc de prune la greu.

Suzeta si noi tot cu picaturi de colici o dam -- ii pun cateva picaturi pe suzeta si asa o accepta. Acum a inceput sa o mai accepte si fara picaturi, dar nu mereu.

Ioanact -- cred ca Justina inca mai elimina meconiu, ca e inca micuta. Nu cred ca au legatura colicii cu kk.

Andira -- scumpica Nati, o vad si pe Jodie spunand asa ceva... tare scumpi sunt copilasii...

Ce activitate slaba pe aici...

Va pup

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

neata!!!!

mda, ma asteptam la diferite comentariii
fetelor, dupa cum am scris aseara, nu reprosez acum , nimic nimanui,doar ca eu asa sunt, in momentul in care ma deranjeaza ceva spun.

in privinta alaptatului, ok, aveti dreptate,sunt de acord, numai ca au fost atatea posturi , iar dupa multe fete a-ti scris ALAPTEZ EXCLUSIV( si bravoo voua, ma bucur pt voi) ca si cum daca nu a-ti fi alaptat EXCLSIV ar fi o mare tragedie.
ideea este ca exista fete care poate se simt prost(neputand alapta) sa vada in fiecare post ALAPTEZ EXCLUSIV .
ma gandesc si eu.....nu vreau sa va suparati pe mine ca am scris asta, doar ca .....na, ma gandesc si la ele cum se simt ,incercand sa ma pun in locul lor.

imi aduc aminte, in primele zile , in maternitate, cand lapticul , normal ca nu a venit din prima zi....eram diserata, f stresata, vroiam asa mult sa am laptic sa imi alaptez copilul, constienta fiind ca asta e cel mai bun lucru.
si uite asa, am tinut-o intr-un plans pana a 3 a zi cand a venit lapticul.
si s-au mai gasit si destepti care ma intrebau din prima zi...si alaptezi, nu? si mie imi curgeau lacrimile de durere ca nu venise lapticul

sau cat a stat fiimea in incubator pt 2 zile, mai era o mamica tanara cu bb la incubator, cu nu stiu ce infectie, era acolo de cateva zile,careia ii venise lapticul(avea mai mult de 3 zile in spital) si isi alapta puiul. nu va zic , cum m-am simtit,au inceput sa imi curga lacrimile siroaie si de cate ori ma gandeam la alaptat, plangeam.pana cand a venit si la noi lapticul.

sunt si eu pro alaptat, nu ma intelegeti gresit, intradevar e cel mai bun lucru pt bb nosrti, doar ca stiu ce inseamna sa vrei din tot sufletul sa alaptazi si sa nu o poti face.

RAMYYY , la odisee, dupa cum se vede nu am renuntat, doar ca asa am vrut eu sa imi manifest dezamgirea, nemaipostand nimic,insa mi-a trecut in momentul in care am cazut alaturi de voi in galeata cu melancolie, gandindu-ma la lunile care au trecut.

poate pt tine sunt motive neantemeiate, dar numai eu stiu ce a fost in sufletul meu, si speram sa gasesc raspuns aici.
fata nu imi mai papa bine deloc, iar in 5 zile luase numai 60 gr(cand pe sapt ar cam trebui 200, nu)

in fine, poate ca ar trebui sa va cer , sa imi ignorati posturile astea, pt ca nu vreau sa dam curs la alte comentarii.

revin mai tarziu..
a venitttt tati acasa...

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

andira ce tare e faza cu printesa!!!!

stii, chiar ma gandeam ca sunt fff multe mamici care sperie copii cu tiganii, eu nu sunt de acord cu asta, asta e rasism si da-mi voie sa iti ofer o ca ti-ai crescut asa frumos mandrele. si asta este o lectie pt noi, ca sa vedem cat de frumos vad copilasii astia mici tot ce ii inconjoara , daca o tiganca este asociata cu o printesa

asteropi nu fii mai mami supi, aici fiecare mamica impartaseste experientele proprii si noi trebuie sa filtram informatiile, daca se potrivesc sau nu puiului nostru, ca doar sunt atat de diferiti piticii incat ce merge unuia nu se potriveste altuia, si tot asa, ca uite si tu cate mamici sunt la al 2-lea sau al 3-lea copil si se plang ca sunt atat de diferiti piticii fata de fratiorii sau surioareele mai mari

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Fetelor, chiar am incercat sa ung suzeta cu infacol...ca stiu ca-i place...o tine in gura pana devoreaza infacolul, cam 5 sec,. apoi a da afar si nici ca o mai vrea....asta e , nu merge pacalita si pace....mai incerc saptamana asta dc nu merge nici acum ma las pagubasa ca are deja 6 saptam si e mai greu de pacalit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

ASTERO, sorry, nu am vrut sa se interpreteze ca era neintemeiat motivul tau, vorbeam la modul general, fara referire directa la tine. Scuze daca te-am ofensat pe tine sau pe altcineva...O sa incerc sa-mi tin comentariile de genul asta pentru mine. Ce vroiam de fapt sa zic e ca ar fi pacat sa ne imputinam, si asa suntem tot mai putine,pentru ca nu ni se raspunde la o intrebare. Ma repet, insistati, pana la urma tot raspunde cineva. Mie asa mi s-a intamplat. Inca o data sorry si repet, e doar parerea mea, buna, proasta, cum o fi.

DAYANARA, superb Ivan, se vede ca s-a simtit tare bine.

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eva , ivan a luat suzeta la 5-6 luni!
cu silavana insist pt ca stiu cat m.a ajutat suzeta, cand a descoperit.o ivan s.a schimbat totul :) a devenit roz aprins viata mea :)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

pai carmen daca sofia nu doarme de la 10 seara la 7 dimineata cred ca acum isi face si ea necesarul de somn, iar tu cred ca esti zombi daca pierzi noptile. ufff, sper sa gasesti tu o metoda sa ii devansezi putin cate putin programul de somnic si sa doarma noaptea.

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput