Bravo Linda,Vio.Miria, wapi, nino! Iepu 2010!(136)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Neatza!

Am dus picii mari la gradinita, si acum astept sa se trezeasca iepurasul sa-i dau sa manance.

Apropo de iesit fara tati, eu am iesit cu ele in parc, singura, fara el, doar noi 4, fetele, sambata dimineata . Am facut instructie cu Irina inainte sa plecam de acasa, am intrebat-o daca e de acord sa iesim in parc fara sa mergem la locul de joaca, pentru ca nu am cum sa le supraveghez pe toate 3. I-am zis ca mergem doar sa ne plimbam, si copilul a zis ca da, vrea asa.
Si am stat in parc vreo 1,5h, Irina a impins la carut, Nati a stat cu mine de manutza, iar Iris a dormi tun. Era atat de frumos afara, a fost super.

Eram si eu mai crispata la primul copil, desi a fost un super-bebelus, dar acum chiar si cand sunt singura cu ele 3 acasa tot mai gasesc timp sa mai stau si cu ele, sa mai fac cate putine prin casa - dar adevarul e ca Iris nu ne solicita atentia chiar asa mult, desi a inceput si ea sa mai stea treaza.

Sa vedeti ce spirit organizatoric prindeti de la al doilea copil...

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Am ramas datoare: Nafi, Linda, Nino, Miria, Vio, Wapi - felicitari pentru bebelusi, sa va traiasca prichindeii si sa va bucurati de ei!!

Deci avem numai 3 Taurasi?? De 2 stiam, ca erau programati, plus surpriza Lindei .... Poate mai apare vreunul, asta a fost mai mult o odisee de martie si de Pestisori...

Miria, Babyangel - cu o intarziere de un veac va urez si eu La Multi Ani, sa fiti sanatoase, sa va bucurati 150 de ani de minunile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Buna diminineata, mamicilor!

Honeybaby, tb sa fii optimista ptr ca bebeluna ta simte cand esti suparata….stiu ca e usor sa vb …oricum mi-a placut atitudinea ta pozitiva de vineri de la vacinare.Cat despre tratamentul hemangiomulului cred ca ar trebui sa ceri parerea mai multor medici inainte de a incepe cu cortizonii….vezi mai multe pareri si poate mai exista si alte tratamente….stiam ceva de crioterapie….sper sa nu spun prostii.Daca toti spun acelasi lucru mergi inainte cu incredere ca trebuie sa fie bine .Stii ca DD testeaza oamenii puternici, asa ca mergi inainte cu incredere si speranta ….ai sa vezi ca o sa se rezolve cu bine.

Fetelor am si eu o intrebare: voi cum ati reusit sa le dati suzeta bebeilo vostrii?....ca a mea nu vrea sub nici o forma....am incercat cu cele de la avent ortodontice din care am cumparat si 2 seturi ca sa am de schimb, apoi am incercat cu unele de cauciuc nu mai stiu ce firma ceva mai ieftin pe care o accepta ptr catva secunde si apoi o dadea afra.Nu tin neaparat de devina dependent de suzeta dar, macar sa o accepte cat de cat atunci cand suntem in public sau undeva unde nu-i pot da san….ceva care sa o pacaleasca pt moment.

Mergi la inceput

Hai sa va povestesc o isprava a lui Nati, pana se trezeste pisoiul mic.

Era in parc cu bunicii, si o apuca racnitul ca nu stiu ce vroia si nu primea. In fine, incearca bunicii sa o linisteasca, si pt ca nu se lasa convinsa, o tigancusa de pe acolo vine, o ia de mana, si-i spune "daca nu te opresti din plans, te iau cu mine!"

Cu ea de manutza, se face ca pleaca. Nu va spun ca Nati a mea se ducea cu ea, fara sa protesteze, fara sa zica nimic, ea care isi baga nasul dupa mine si nu vorbea cu absolut nimeni strain!

Fac ele cativa pasi, pana la urma bunicii recupereaza copilul (tiganca vroia doar sa o linisteasca, nu fusese - cel putin asa cred - nici o alta intentie), si apoi soacra-mea o intreaba: "Nati, unde te duceai fara sa spui???"
La care Nati, foarte naturala si relaxata - "Ma duceam cu printesa!"

Copilul vazuse fustele multe si colorate, si zicea ca se duce cu o printesa .
Trecand peste surpriza, e clar ca trebuie sa-i facem educatie, chiar daca suntem tot timpul cu ochii pe ele, sa nu mai plece cu nimeni.
Am zis ca e prea devreme, dar se pare ca am gresit.

S-a trezit iepurasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby pe mine ma constipa fierul foarte tare, dar de cand il iau cu suc de portocale isi face efectul invers si e super

denisa si eu zic s.o cantaresti la pediatru ca pe cantarul de acasa am patit.o cu ivan, datea niste scoruri false si la farmacie ar fi dat bine dar dezbracat complet

eva silvana nu accepta suzeta si am insistat, abia de cateva zile o ia mai des chiar si dupa ce mananca

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

andira tu meriti pt ca iesi cu toate in parc, eu n.am curaj, adica asa la o plimbare ma incumet , dar in parc deschis n.am curaj, chiar daca nu.s printese :))))))))

si noi suntem singuri de azi pana maine, daca leo sta mai mult, plec de acasa singura

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

offff, hormonii astia si oboseala isi fac de cap pe la noi pe la odisee lasa ca in curand vom scapa toate de colicii si de nopti nedormite si poate o sa fim mai putin sensibile la toate maruntisurile
pt mine a fost fantastica aceasta odisee dpdv al informtiilor furnizate. degeaba am citit eu 2 carti mari si late despre bebelusi, aici am gasit informatiile clare si filtrate, ememple elocvente si sfaturi de mare ajutor.
cat despre alaptat, fetele care ati insistat pe alaptarea la san a micutilor, pe mine m-ati ajutat f mult, in sensul ca ianis a avut pusee de crestere si manca la 1,5-2 ore si daca nu citeam pe aici atatea argumente pro ma gandeam ca nu se satura micutul si poate apelam la LP, dar imi aduceam mereu aminte de ce zicea vladi, ca nu moare copilul de foame daca mami are suficient lapte in tzitzi si asa a fost, ba din contra, ianis a mai si crescut, si inca fff bine.

asa, in alta ordine de idei, sa va povestesc ce m-a pacalit pe mine piticul putin mai devreme. ii citeam luceafarul de eminescu si asculta cu atata interes, dar dupa vreo 25-30 de strofe l-a luat un somn de am zis ca nu se mai trezeste cateva ore si m-am oprit din citit ca sa il las sa doarma linistit, dar nici nu am pus cartea pe noptiera ca al meu baita, hop, a facut ochii cat cepele si ma privea asa mirat, adice ce faci, vrei sa pleci si nu mai citesti???
mamaaaaaaaa, ce m-a pacalit, eram sigura ca doarme dus

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna mamicilor!

M-am laudat ieri ca doarme cate 2 h noaptea Justina, dar azi noapte nu prea a dormit deloc..adormea 5-10 ' si iar se trezea..asta de la 22 pana la 5 dimineata.
A avut si 3 scaune verzi, cred ca a durut-o burtica. O fi de la alimentatia mea, ca am mancat mici si cu o zi inainte ardei umpluti?
Cu o seara inainte, se trezea si scancea, o chinuiau gazele..
O alta intrebare: daca are colici, scaunele sunt tot verzi?

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Cori si noi ne luptam cu atacul mucilor...frate ce poate sa iasa din nasucul ala mic....
Si bebelinul nostru face ca toate alea cand doarme....si eu inca ma mai sperii uneori noaptea si sar din pat ca arsa cand il aud. Acum are ce are cu fetisoara lui: se zgarie singur, se ciupeste, isi baga degetele in ochi, se trage de urechi...Din cand in cand il mai infas cand vad ca nu se potoleste, dar nu ma lasa sufletul sa il tin in fiecare noapte asa legat de manute..
Eva incearca sa pui putin glicerina boraxata pe suzeta: ii face bine si la limbuta (o mai curata) si ii place si lu bebe ca e dulce. Noi avem NUK ortodontice si vad ca o primeste bebe. Mai putin atunci cand ii e foame sau are gaze...atunci nu tine vrajeala

Mami de iepuras Eric Mihai

Mergi la inceput

alina eu stiu ca nu au legatura colicii cu culoarea sau cu gazele

am pus niste poze cu ivan, s.a distrat de numai sambata, a fugit cat pt toate zilele cat am fost eu gravida si n.am putut sa.l scot asa des
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Ivan#5464378958545140226

POZE

Mergi la inceput