Bravo Linda,Vio.Miria, wapi, nino! Iepu 2010!(136)
Raspunsuri - Pagina 9
cenia spune:
pai si a mea se frichneste, screme, grohaie. fii linistita daca s-a culcalt la loc! daca nu tuseste, nu plinge, e ok. chiar ma intrebam si eu de ce e atit de diferita de cei doi. primul nici nu trebuia s aii scot aeru, dormea bustean 2 h, apoi iar tzitzi si tot asa de eram cheauna de somn, nu am dormit o noapte intreaga pina la 11 luni.
Astertopi: presiunea e tocmai ca sa nu cedeze mama laptelui praf!
mama mea venise la primul cu placa: semeni cu mine, nu ai lapte destul sau nu e laptele bun, da-i formula. am repezit-o si m-a lasat in pace. chiar acum eu i-am dat lapte praf desi sustin sus si tare alaptatul exclusiv. fiindca nu am deloc. pune gura traage si urla cred ca e un puseu de crestere sau is obosita si nu am dormit.
cine zicea ca trebuie sa manince ca sa faca lapte? eu zic fals, trebuie sa dormi , sa maninci normal, rational si sa bei multe lichide ca sa faci lapte. nu sa maninci mult. asta e parerea mea!! ma puteti contrazice dar nu convinge!
acum doarme pe pieptul si burta mea, sper sa se calmeze. am enervat-o cu suzeta si tzita goala!
si a mea ride in hohote dar numai in somn!plinge, chitaie, ofteza parca e om mare!
eu va las, nu is melancolica ca parasim odiseea , mereu era pe pagina 2 si intram greu. ha ha. de burta poate ca m-am saturat, o mai am si acum, ma intreaba baiatul daca mai am bebe in burta de ce e asa de mare. ha ha! sunt o insensibila. ce mai!
cu hainele marime mare am patit-o si eu in RO , nu gaseam deloc si m-am enervat la un magazin si am intrebat de ce au numai 40 si 42 la toate modelele? rar cite un 44. au zis ca achizioneaza un model de costum de ex toate marimile si cele mari se vind primele ca piinea calda si cele mici ramin mereu pe stoc cu ele! am zis ca are logica dar de ce nu iau mai multe marime mare? cica nu le dau astia de la fabrica pe alese! eu am crezut ca romancele sunt cee mai slabe natie si eu cu matusile mele suntem din natia extrterestilor.
in USA ma simt bine ca e tara balenelor si fac parte si eu din ea!
ha!
asteropipan spune:
CENIA eu nu am folosit cuvantul PRESIUNE![]()
dupa cum am spus fetele au dreptate cu alaptatul(eu spun doar alaptatul, ca daca scriu exclusiv, pt mine e ca si cum cineva m-ar pune la zid)![]()
dar vezi, se mai intampla cand bb are pusee de crestere, sa nu se sature de la tzitzi pt 3 ore.de aceea poate cere iar dupa 1,5-2 ore sau chiar imediat dupa alaptat sa continue sa plnga de foame.
atunci ce trebuie facut? sa lasam copilul sa planga de foame, daca de la mine nu s-a saturat sau sa completez cu 20-60ml lp, de exemplu?
iar faza cu daca papa bibe, nu mai ia san....nu stiu...cel putin , fiimea nu are probleme, deocamdata
ptiu ptiu sa nu o deochi![]()
in fine la capitolul asta nu vreau sa ma contrazic cu nimeni, fiecare face cum crede ca e mai bine pt bb.se zice ca toate avem acel instinct matern, nu?!
CORIMAMI si a mea mai face asa.si sa vezi ce repede sunt drepti langa ea
, mai ales in toiul noptii.cu toate ca m-am obisnuit tot o verific de cate ori o aud.
FREEDELIA da, la Oana , m-am referit si eu, dar am zis sa nu dau nume, sa nu se intristeze fata mai rau:(
iar eu la astfel de cazuri m-am referit cand am scris n motive.mai sunt si alte fete care scot cu pompa, saracele, sa poate da bb macar asa.
gata, va pupik pe toate...
ma duc la somnic, ca in sf mi-a adormit matza.
parca mai spunea cineva ca nu ii doarme bb...BUN VENIT IN CLUB
cu asta ne luptam si noiiiiii
frate, are cateodata mai multa energie ca mine.
gata fug la somn..
pupici
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA 
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
CoriMami spune:
Of fetelor,
multumesc de raspuns
.
Dar din pacate, pe langa clasicele groh groh, iaca din senin tona de muci
. Am aspirat-o zilnic si abia iesea unu mic, si acum, fara sa-i pun nici un ser ies in continuu, adica am aspirat-o cam la 10 min in ultima ora si tot produce
.
Mi-e o mila de ea, ca fornaie si se chinuie, de nu va zic. Imi vine sa-i dau putin Efferalgan, dar febra nu are, si atunci la ce bun antipiretic? O sa vb maine cu pediatra.
E ora 3 si eu inca nu m-am culcat de grija ei.
Doamne, da-ne sanatate, ca-i mai buna decat toate!
Mamica de 8 martie -
dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa
GabyHila spune:
Neata gagici sexoase,
Cenia lasa-ma si nu imi adu aminte de haine. ce mi-am gasit erau de la sectorul bunica. Am 1 pereche de blugi care ma incap si cateva bluze. In rest traiasca tricourile lui Bogdan si prin casa cu pantaloni de trening. De Botez am imprumutat o rochie de la o prietena care a fost toata viata ei pe marimea mea de acum. Imi sta bestial 
Astero sa stii ca si Joy papa cu biberon si tzatzica din maternitate inca. Cum era icterica nu avea putere sa pape si cu lingurita mi-au tampit copila, deschidea gura si astepta sa pice:)) asa ca i-am dat bibe cu tetina slow flow si nu are nici o treaba. papa din amandoua cu aceeasi pofta!!! Mituri din astea a mai demontat Geo a lui Ella!!
Mie imi pare rau daca creez presiune cu alaptatul. Am mai zis, mie imi e atata de usor si de natural, incat nu imi pot inchipui ce inseamna rani si bebe urland de foame dupa tzitzi. Joy nu lasa titi in pace pana nu e mancata. la puseele de crestere a mancat si din ora in ora si avea cate 3-4 ore in care nu puteam sa ii scot titi din gura.
Eu sunt la primul bebe si cu cititul si cele ce scrisesera fetele de alaptat m-am tinut pe baricade. Fiecare STIE ce e mai bine pt bebe ei.
Daca ajung vreodata sa cred ca dupa titi ei e inca foame, probabil o sa apelez la completare. Nu esti cu nimic mai prejos daca ii dai completare, daca ai ales sa nu alaptezi etc. Mamicile sunt cele mai bune zane pt bebeii lor si ei stiu asta.
Delia, fier injectabil?? grrrrr.... poate intr-o perfuzie ma gandesc. Eu luam fier dar ma constipasem groaznic. Si pana nu am trecut de lauzie tranzitul meu nu s-a reglat. horror... am mancat 60 de borcane de prune in 40 de zile. la vara nu mai scapa compotul, il fac eu:)
Honey tu de ce nu iesi cu ea singura?
revin...
GabyHila spune:
Honey eu la 2 saptamani am pus bebe in scoica si m-am dus cu ea singura la spital la investigatii. Am dezactivat airbagul, am pus o pernuta in josul scoicii ca sa nu stea f chircita, centura peste ea si off we go!!
de ce esti legata de tati? masina iti merge nu?
Ce credeti ca a facut fi`mea azi noapte? nu a vrut sa adoarma decat la mine pe piept si eu stand in fotoliu. concluzie? sunt praf azi:)
EVAMIKA spune:
Si domnisorica mea face tot felul de zgomote ...chiar si in somn de ma speria rau la inceput, ca mi se parea ca se ineaca...plescaie, haraie, baraie....eu incer sa-i spun ca e o lady dar ea nimik
.
Ramy77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cenia cine zicea ca trebuie sa manince ca sa faca lapte? eu zic fals, trebuie sa dormi , sa maninci normal, rational si sa bei multe lichide ca sa faci lapte. nu sa maninci mult. asta e parerea mea!! ma puteti contrazice dar nu convinge! |
Eu ziceam ca trebuie sa mananc ca sa fac lapte...si asta pt ca la mine a manca "normal"insemna inainte de sarcina, fara paine, fara lactate multe, ca nu-mi placeau, fara branzeturi ca ma constipau ingrozitor, de obicei o singura masa pe zi, maxim doua. Intr-adevar mancam multe salate si fructe, pe care acum inca nu le mananc, am inceput sa introduc una alta, dar nu cantitatile pe care le mancam inainte...Sa nu-ti imaginezi ca stau toata ziua la masa, nici vorba, dar eu am o predispozitie spre ingrasat si pun repede daca ma scap in anumite grupe de alimente...Acum practic mananc "normal", dar la mine se vede la kg. Sper ca m-am facut inteleasa...

Mai fetelor, eu vad ca multe dintre noi se supara ba de una, ba de alta. Mai aruncam un ochi ,cand aveam timp, inainte sa nasc
la fulgusorii de ian.-febr. si sincer am fost profund impresionata de faptul ca nu am vazut nici o suparare intre fetele de acolo, sau din cate am citit eu, n-am sesizat nici una
Si mie mi s-a intamplat si nu o data, ca de altfel poate tuturor la un moment dat, sa postez ceva sau sa intreb ceva si sa nu mi se raspunda...Dar asta nu cred ca e un motiv sa renunt la odisee. Am invatat mai multe decat din orice carte sau sfaturi "binevoitoare" citind pur si simplu postarile de aici. Hai ca m-am lungit prea mult, sa nu dati cu rosii...Ideea e ca e pacat ca ne suparam din motive care zic eu ca nu sunt foarte bine intemeiate.
FETELE CARORA NU LI SE RASPUNDE LOA INTREBARI...INSISTATI, SCRIETI CU LITERE MARI ROSII, si sigur cineva va raspunde...Va
pe fiecare in parte sa uitati de suparari.Acum sper ca nu va suparati pe mine, asta e doar parerea mea
Poze Briana.
Ramy77 spune:
Am uitat sa zic buna dimineata....![]()
Deci, buna dimineata mamicute,
Noi suntem iar singurele pana miercuri, consortul a plecat la nemti 3 zile, poate vine maica-mea spre seara la noi, sa vedem. Si eu sunt cam zombi, aseara n-a adormit printesa decat pe la 1, la 4 a plecat tati, dupa aceea, s-a trezit printesa, acum a adormit putin, dar m-am pus si eu sa mananc ceva
si sa butonez. Sper sa o mai tina somnicul sa mai apuc si eu sa recuperez ceva din somn.
Si eu imi gasesc greu acum haine, din aceleasi motive maxim marimea 42 si mie imi trebuie mai mare 44-46 depinde de model.Inca nu mi-am gasit nimic pentru botez
GABY, asa si eu, cu tricourile sotului si pantaloni de trening in casa, o pereche de blugi si ceva bluze, putine si alea...Asta e
Sper totusi sa nu ma duc in trening la botez
GABY, Brianei i-au facut analizele la nastere, nu i-a iesit atunci anemie. Oare ar trebui sa cer sa-i repete analizele? Pediatra a vazut-o, dar n-a zis nimic de asa ceva...
Revin mai incolo, s-a trezit printesa, so, mai greu cu somnul meu
la toata lumea
Poze Briana.
CoriMami spune:
Neatza,
noi ne luptam cu atacul mucilor.
Am un spirator din care trage mama cu gura, pai il umple de 3-4 ori la rand
. Stranuta si tuseste, ca sa elimine mucoz cred.
Doctora mi-a zis: ser in nas, si pic de lamaie e buzite.
Am uitat sa o intreb daca o mai scot afara sau ii mai fac baie, dar cred ca macar azi nu e cazul...
Oare de unde ne-am ales cu muci?
Parca mai spuneau niste mamici mai de mult de subiectul asta, in cat timp au trecut?
Multumesc
Mamica de 8 martie -
dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa
honeybaby spune:
Gaby - nu trasportul e problema cand sunt singura si timpul.
Scoica oricum o folosim , eu de condus nu prea am condus din motiv de ambreiaj tare si cusatura care doare la cat trebuie sa apas pe el.
Iar la dr de unde sa incep? Nici nu stiu unde sa ma duc..
cori - si a mea mai fornaie. La noi cred ca e din cauza aerului uscat. Dupa baie nu are nimic, culmea.
Delia - 600-700 as fi multumita, numai ca ea in aproape 3 sapt a pus 400
Azi noapte am avut primul scutec curat la schimbat
. Poate asa pune si ea carnita pe ea daca nu mai face kk des
Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna