Bravo Linda,Vio.Miria, wapi, nino! Iepu 2010!(136)
Raspunsuri - Pagina 8
GabyHila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vladimirescu Lara, sinteti bine, totul ok? Ca n-ai mai dat un semn de multa vreme... cred eu ca sinteti f ocupati :)) (vad si eu cum e fara ajutor in weekend, sint rupta, ca barbatu-meo mai mult de 1 - 2 ore pe zi nu sta cu Floricica, e disperat sa-i faca toate mofturile lui Vladimir de spaima sa nu se simta neglijat... e patologic, jur!) Floricica al meu doarme cam putin, zic eu: noaptea intre 23 si 9, cu pauzele pt supt (3-4-5 ore, dupa cum mi-e norocul) si ziua mai mult de 2 ore in total nu doarme... Inca plinge mult, jumatate din timpul cit e treaz.... Asa ca va invidiez, fetele car eva dorm copii si se trezesc doar pt papa :)) Si Vladimir plingea mult si nu dormea ziua mai deloc, eram disperata cu el ca-i faceam grafice cit doarme cit sta treaz si comparam cu graficul din "Mama si copilul", si reiesea ca al meu nu-i normal... Dar a crescut frumos si sanatos, asa ca acum nu mai fac nici un grafic si nici nu ma ingrijorez, asa le-o fi soiul alor mei, sa nu doarma :)) mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005) |
Zi-mi te rog ca glumesti..... avai cat am ras!!!!

Ioanact spune:
Vladimirescu si Ioana plangea..daca doarmea 2 h ziua , era bine..in schimb Justina e diferita, doarme ziua si cate 3 h..depinde de copil.
Cum ai zis si tu sanatos sa fie.
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
CoriMami spune:
Eu sunt f multumita daca doarme noaptea, intre alaptari, pt ca prima luna m-a terminat cu nopti nedormite fiindca plangea.
Azi de exemplu nici ea nu a dormit mai mult de 2 ore, restul a scancit si s-a foit.
Eu si tati am facut arborele genealogic, care a durat 5 ore, dar zic eu ca a meritat, pt posteritate, inregistrarea nenumaratelor matusi, unchi, etc.
Acum..urlaaaa..
Mamica de 8 martie -
dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa
honeybaby spune:
Gaby, Vladi - 

. Incerc sa nu ma mai stresez.
Gaby - eu sunt mereu constipata, ea nu invers. La noi se pare ca nu fuctioneaza
Vladi - 200 g in doua sapt sau 200 g pe sapt ? Pana acum de la nastere a luat 300-400 , adica in 16 zile, zic 300-400 ca nu arata mereu la fel. O cantaresc de obicei in body si scutec.
Acum am alta problema . Are fundul si un picorus mai inchise la culoare, cumva albastru, zici ca e de frig.
Din maternitate ne-a zis ca asa e ea ,dar nu mi se pare normal deloc. Ati mai patit asa ceva?
Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
vladimirescu spune:
Gabyhila, eu eram serioasa :))
Honeybaby 200 g pe saptamina. Dar daca tu o cintaresti pe cintar de adulti (parca ziceai ca te cintaresti cu si fara ea in brate), nu avem despre ce discuta. Revino cind o cintaresti ca oamenii, pe cintar de copii, ca ast ade adulti are erori de pina la 500 g, ok?
GabyHila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vladimirescu Gabyhila, eu eram serioasa :)) Honeybaby 200 g pe saptamina. Dar daca tu o cintaresti pe cintar de adulti (parca ziceai ca te cintaresti cu si fara ea in brate), nu avem despre ce discuta. Revino cind o cintaresti ca oamenii, pe cintar de copii, ca ast ade adulti are erori de pina la 500 g, ok? mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005) |
Sorryyyyy......:)

honeybaby spune:
200 pe sapt nu prea a luat.
Stiu ca dau erori dar asta al naibi e constant in eroare
.
Am cantarit-o si singura pusa pe cantar si cu ea in brate , mi-a dat acelasi rezultat.
Luni incerc sa ma duc cu ea la dr s-o cantaresc. Sper sa-mi gasesc timp ca de luni suntem singurele, sotul pleaca in delegatie..
Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
asteropipan spune:
buna seara , mamicilor!!!
ahh,acum m-am mai linistit si eu.
a fost frumos astazi, dar obositor.
am fost la botezul verisoarei lui fiimea,care a fost cu adevarat f frumos si emotionant,apoi am fost cu nasa noastra si niste prieteni la plimbare si cafea(pt ei cafea, ca eu tin post la cafea
ca e fiimea agitata oricum, sa nu o agit si mai rau-oricum nu sunt nici f innebunita dupa cafea)
asa ca ne-am intors acasa la 7 seara,plecati fiind de la 12![]()
si cand ne odihneam si noi mai bine pe canapea....hop , au venit in vizita vecinii de jos, sa o vada pe micutza. pfff si ce rochita frumoasa cu camasuta, i-au adus cadou
asa ca , acum chiar ma relaxez, benoclandu-ma pe net![]()
FREEDELIA , GABYHILLA -nu a-ti spus nimic, cu care sa ma suparati.
doar ca sapt trecuta am postat un mesaj(disperat, ca intradevar eram disperata) in care am intrebat cam cat papa bebelusi vostri la o masa, fie la san(gandindu-ma ca poate vreuna dintre voi a facut testul suptului) , fie completare, pt ca mandra mea nu imi mai papa si nici in greutate nu luase mai deloc.
si sincer , am fost f dezamagita pt ca nimeni nu mi-a raspuns si chiar aveam nevoie de un raspuns, eram f ingrijorata din cauza asta.
aaaa si inca ceva.....
VLADIMIRESCU esti o tipa super, imi place ca vrei sa ajuti cu sfaturile tale, dar , draga mea, ai spus de atatea ori ,ALAPTATI, ALAPTATI, NU DATI COMPLETARE, incat am vz ca fetele deja se simt nu stiu cum....in f multe posturi ale fetelor am vz cuvintele ALAPTEZ EXCLUSIV
OK, BRAVOOOO tuturor,sa dea Dumnezeu asa sa o tineti iin continuare, pt ca intradevar e cel mai bun lucru pe care il putem face pt puii nostri acum,DARRRR ganditi-va si la fetele care nu pot alapta din n motive, cum se simt.....nu e cazul meu, nu sunt subiectiva.am citit un post, nu dau nume, in care s-a scrris :"imi vine sa plang ca nu mai pot alapta"
si o cred si imi pare tare rau pt asta...
oricum , eu sunt de parere ca fiecare mamica stie mai bine ce este cu adevarat ok pt puiul ei.
si intradevar sfaturile voastre sunt bune si din inima ,dar nu se incadreaza mereu in toate tiparele.nimic nu e perfect in lumea asta..
cam atat am avut de spus.
nu cu rautate sau cu reprosuri(mi-a trecut supararea
, ca eu asa sunt , nu pot tine supararea), asa ca nu mi-o luati in nume de rau....
va pupik pe toate

ma cheama datoria
plange fiimea![]()
2 sec , sa nu uit..
am vz pitici frumosi in pozici, sa va traiasca
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA 
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
freedelia spune:
Iar sunt huhurez la 5 dimineata -- azi as fi dormit io, dar a durut-o pe donshoara burtica si s-a frichinit pana a facut cateva partzuri, asa ca m-am dat jos din pat cu ea si daca m-am sculat mi-a fugit somnul.
Honey -- m-a uitat la caietul in care am scris toate datele copiilor din primul an de viata (am un caiet pt tpti trei) si Jodie a luat in prima luna numai 600 sau 700 de grame toata luna (nu mai stiu daca 6 sau 700 si mi-e lene sa mam duc sa ma uit). Si manca bine, ba in prima saptamana sau doua ii dadeam si formula. Asa ca stai linistita, asteapta sa faca o luna si cantareste-o atunci, pe un cantar de bebelusi.
Asteropi -- eu am vazut intrebarea ta, dar eu habar nu am cat mananca Jane, pentru ca ii dau direct de la san si nici nu am cantar in casa, asa ca nici vorba de proba suptului. cat despre alalptat, recunosc ca si eu am simtit presiune atat pe forumuri cat si in viata reala cand nu alaptam sau cand am dat supliment. Si le-am condamnat pe mamicile respective, insa intre timp, desi le bodoganeam, am ascultat ce spuneau si acum la al treilea copil am reusit sa alaptez exclusiv. Sincer sa iti spun, as fi reusit si la ceilalti doi daca ascultam si ignoram abslut tot ce mi se spunea diferit (ca nu am lapte destul, ca plange pt ca nu se satura, ca daca dau supliment se face mai mult lapte, si cate si mai cate alte enormitati). Acum le aud pe alte fete pe forum aici cu aceleasi enormitati si mai mult decat sa repet ca nu e asa nu am ce face. Da, e adevarat, se creeaza presiune pt mamicile care nu reusesc in final sa alapteze, am trecut si eu prin asta si am ramas cu sechele, dar tot cred ca daca macar cateva mamici vin aici si citesc ce scriem noi, "nazistele alaptatului" si raman ferme pe pozitie si astfel ajung sa alapteze exclusiv, merita efortul si merita si supararea celor care renunta. Evident sunt cazuri speciale -- cum a fost Oana, cum am fost eu la Jodie la 6 luni cand m-am operat si apoi nu puteam tine copilul la san ca ma durea operatia, sunt si cazurile foarte rare cand chiar nu este lapte -- dar in general, se renunta din greseli care nu ar trebui facute si pe care toata lumea spune ca nu o sa le faca dar cand ii plange copilul si ii vinve mamaia si ii zice ca nu are lapte, pac baga suplimentul... in fine -- inteleg ce spui, am trrecut si eu p-acolo, dar sustin 100% ce zice Vladi, Dianami, Gaby -- si io, bineinteles :)
Gaby -- nu ii da cereale ca ce fier contin ele e vax oricum. INcearca ce a zis Vladi cu fierul, mai intreaba si alta lume ce idei mai au. INjectabil nu se pote face? Cum merge cu cartea, o cititi?
Acum nu stiu ce sa fac ca pic de somn dar mi-e ca se trezeste imediat ce ma duc cu ea in pat... cred ca incerc sa ii dau sa manance prin somn si apoi i-o pasez frumos lu tata ![]()
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
CoriMami spune:
Seara buna,
pun si eu o intrebare panicata.
Copii vostri scot nenumarate horcaieli? Copilul meu cand doarme linistit nici nu i se aude respiratia, dar cand se intinde sau se frichineste pt vreun gaz, scoate niste horcaieli,caraieli si grohaieli..si ma intreb daca nu are mucus prin bronhii sau pe undeva
. Acum a facut asa de tare de m-a speriat...apoi a adormit la loc.
Mamica de 8 martie -
dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa