Bravo Linda,Vio.Miria, wapi, nino! Iepu 2010!(136)
Raspunsuri - Pagina 7
nafi spune:
Buna seara dragi mamici! 
Printre picaturi am reusit sa incarc la semnatura cateva poze facute in spital. Riccardo mi se pare deja mult mai mare acum fata de cum era in primele 2-3 zile! 
Zilele urmatoare sper sa reusesc sa fac altele.
Riccardo papa din 2 in 2 ore si restul doarme dar doar la tati in brate, inca nu vrea in patutul lui...Face kaka la fiecare masa si in dimineata asta a facut prima arteziana de pishu dupa ce l-am spalat si ii puneam scutecul curat![]()
Ieri noapte a dormit 4 ore jumate dar tot asa in brate...chinuind-o pe soacra mea care s-a sacrificat sa ne lase pe noi sa dormim caci eram cam distrusi...
Pupici tuturor mamicilor si iepurasilor din dotare!

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[
GabyHila spune:
Nafi felicitari! seamana f tare cu taticul!!!
Intrati voi in ritm, nu iti fa griji!!!
honeybaby spune:
Gaby- are 15 zile . Scutecul il schimb ca e tot timpul plin. La fiecare masa schimb si scutecul si oricum e rar, adica aud cand doarme cum umfla scutecul dar nu o trezesc s-o schimb ca iese cu scandal. Ea cum se trezeste trebuie sa pape.
Ea papa bine, dar face des si ma tem sa nu aiba ceva probleme de digestie. Nu inteleg cum poate sa pape atat si sa nu puna pe ea
sa sti ca nici mie nu mi-e dor de burta. Adica a fost frumos, mi-a placut dar nu mai vreau acum sa am burta. Desi nu a fost o sarcina grea cred ca m-a marcat plimbatul dupa materiale de constructii si stresul cu muncitorii.
Tu daca iei fier nu se asimileaza? Eu am luat Tardiferon fol cu lactoferina si s-a asimilat foarte bine.
Cori - e bine ca nu-i vin hainele. Noi suntem inca la pampers nr 1..
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu...
Fug ca nu mai vrea sa suzetzeasca.
Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
GabyHila spune:
Honey miroase ceva prin kaka? incearca sa ii dai Biotics, pliculete. sa nu aiba ceva de la medicatia cu cortizon? iti merge bine cantarul??
honeybaby spune:
Gaby - ii dau protectis. Nu miroase a nimic caca dar e inca foarte lichid. Biobitcs nu prea stiu cum sa-i dau pt ca ea nu stie sa papa cu biberonul.
Nu stiu daca merge bine cantarul pt ca e un cantar normal. Adica de adulti ca sa-i zic asa. El merge bine dar nu stiu cat de precis e.
Cortizonul il incepem la doua luni cand mergem iar la control.
Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
vladimirescu spune:
Gabyhila, mai insista cu fierul, da-i cite o picatura la fiecare alaptat (nu stiu cite picaturi trebuie sa dai, dar in total atitea sa fie, cite ti-a zis). Daca regurgiteaza o data, tii minte ca picatura aia nu a luat-o, si i-o dai din nou alta data. Zic si eu, o idee :)
Honeybaby, nu stiu ce cintar ai tu, e bun? Sa nu-l misti de pe loc, ca altfel cintareste cu erori de la o data la alta, nu mai intelegi nimic. Urmareste diferenta la cintar intre cintariri saptaminale. Daca tot ti se pare putin, vorbeste cu pediatrul neintirziat. Ciudat... ca zici ca lapte ai si ea maninca... eu zic ca e o problema cu cintarul, fii atenta, oricum.
Si eu alaptez cum zici tu. Nu goleste vreodata un sin, si daca l-ar goli, sigur n-ar mai minca din al doilea, si eu ce ma fac cu el 6-8 ore plin, ca s-ar face beton? Si mai e ceva: in timp ce bebe suge, se produce lapte, asadar de aia nu se goleste un sin complet vreodata (poate doar la bebeii care sug f mult si repede? ca mi enu mi s-a intimplat).
Am citit si eu ca sa alaptezi dintr-un sin pina la golire, dar cred eu ca asta e nu e valabil pt cine produce mult lapte - sau macar asta e parerea mea. Oricum, eu l-am alaptat 9 luni pe Vladimir cum faci tu si a crescut bine, lapte am avut, totul a fost ok, asadar continui la fel cu Floricica :)
Castelana, totul bine la palat la tine, da? Sper ca nu te-ai epuizat deja incercind sa fii superwoman cum ti-ai propus... ai grija de tine sa fii cit de cit odihnita si relaxata si totul va fi bine :))
dayanara spune:
denisa daca a luat 500 de gr eu cred ca e foarte bine, cu cat ati iesit din spital?
n.am cumparat rochite, mai incolo, mai astept sa vad ce masura o sa poarte, pt ca e foarte grea...am luat 2 costume gen tricotate unu roz unu alb, alt costum bluza si pantaloni si o salopeta de blugi subtire
toate din HM, au lucruri superbe si s.a deschis si in bucuresti
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
GabyHila spune:
Draga mea daca nu e cantar de bebei, zau ca nu ar trebui sa te agiti pana nu o cantaresti pe unul cum trebe. astea de adulti pot sa dea rezultate si cu 300 de grame mai putin.
Du-o si tu la pediatru sa o cantareasca.
Daca papi tu alimente care sa iti intareasca scaunul nu are efect si asupra ei? la mine e oglinda, daca eu fac face si ea.. si invers!
Nu cumva cortizonul o face sa aiba scaunul mai moale?? eu zic ca daca papa sigur va fi ok!!
sunt chiar curioasa!!
vladimirescu spune:
Honeybaby - nu e relevant sa zici ca are "doar 3500", zi mai bine cit a crescut saptaminal? In jur de 200 g e ok pt primele 3 saptamini, si banuiesc ca sinteti asa (nu uita ca a si pierdut greutate in primele zile...). Protectis e bine ca-i dai.
Cu cortizonul: eu parca stiu ca intirzie cresterea aceasta substanta...intreaba si tu, sa stii la ce te astepti. Hai, nu te mai vaita, ca lapte ai, ea papa, totul e bine.
Iar daca kk e cum ziceai tu, ca un mustar lichid cu particule galbene in suspensie, e f bine, asa e scaunul normal pt cei alaptati la sin.
Nafi - sa-ti traiasca scumpetea - buflea ! ce falcute are 
vladimirescu spune:
Lara, sinteti bine, totul ok? Ca n-ai mai dat un semn de multa vreme... cred eu ca sinteti f ocupati :))
(vad si eu cum e fara ajutor in weekend, sint rupta, ca barbatu-meo mai mult de 1 - 2 ore pe zi nu sta cu Floricica, e disperat sa-i faca toate mofturile lui Vladimir de spaima sa nu se simta neglijat... e patologic, jur!)
Floricica al meu doarme cam putin, zic eu: noaptea intre 23 si 9, cu pauzele pt supt (3-4-5 ore, dupa cum mi-e norocul) si ziua mai mult de 2 ore in total nu doarme... Inca plinge mult, jumatate din timpul cit e treaz.... Asa ca va invidiez, fetele car eva dorm copii si se trezesc doar pt papa :)) Si Vladimir plingea mult si nu dormea ziua mai deloc, eram disperata cu el ca-i faceam grafice cit doarme cit sta treaz si comparam cu graficul din "Mama si copilul", si reiesea ca al meu nu-i normal... Dar a crescut frumos si sanatos, asa ca acum nu mai fac nici un grafic si nici nu ma ingrijorez, asa le-o fi soiul alor mei, sa nu doarma :))