Bravo Linda,Vio.Miria, wapi, nino! Iepu 2010!(136)
Raspunsuri - Pagina 6
Erina spune:
Buna dragi mamici si numai mamici!!!
Si eu sunt uimita de cit de repede s-a incheiat odiseea. Deasemeni cum multe dintre voi au spus sunt recunoscatoare ca ne-a dat Dumnezeu la toate bebelusi sanatosi !!!
Doamne ajuta sa fie asa si pe viitor, sa fie veseli si norocosi si noi alaturi de ei!!!

Felicitari : miria_cristina, bordeancavio, Lindal, wapi!!! 

Iubiti baietei :
George Andrei Tudor Cristian Matei Mihai Theodor bine ati venit pe lume, sa fiti sanatosi si fericiti sis a va bucurati familiile minunate!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
GabyHila spune:
noi suntem la ora milka. honey bebeluna cat are? ca si a mea lua f putin in primele saptamani. schimbi scutecul ca e cazul sau?
Erina spune:
Draga Vladimirescu,sper din toata inima sa ne revedem in toamna la o plimbare in Herastrau.
Am inteles motivele tale in ceea ce priveste privacy-ul.
Salut si imbratisez toate mamicile fara exceptie. Va doresc zile usoare si nlaopti frabdare el,are si multa incredere in voi si bebelusi pentru ca gasi armonia perfecta. Si eu sunt in cautatrea ei mai ales in ce priveste laptatul si temerile in legatura cu faptul daca se alimenteaza sau nu suficient.
Honey, nu esti singura.
Am vazut poze minunate-am retinut mai ales un botez tare frumos de printesa Maria.
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
CoriMami spune:
Fetelor, multumim de apriecieri la adresa 'Petalei', care acum oracaie de zor in patut- azi e agitata, nimic nu-i convine.
Honey- si eu am aceleasi dileme cu alaptatul, mai ales ca saptamana asta am avut multe reprize cand ea a plans in timpul suptului si dupa supt, si a luat f putin in greutate - 100g -. Dar per total eu o vad grasuta si cu hainute care nu-i mai vin, asa ca inca nu-mi fac griji.
Sensibila, vazut poze noi cu Gia, e atat de finutza, si cu o fatzuca tare dulce cand sta pe burtica
- sa va traiasca!
Mamica de 8 martie -
dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa
GabyHila spune:
Fetelor voi mancati de fiecare data la fel de mult? Seara sau dimineata tot atata? de ce credeti ca bebeii nu mananca destul? numai Dzeu stie daca papa destul. Daca fac pishu, kaka (cel putin odata la 3 zile daca sunt alaptati), rad si sunt fericiti (nu apatici, tristi si extra super somnorosi) bebeii sunt ok! daca papa mai mult intr-o perioada cel mai probabil sunt puseele de crestere. lasa-ti bebeii sa isi faca ei ritmul.
Sotul unei prietene spunea f bine: plansul e singurul lor mod de comunicare!
Aveti incredere in voi! Numai si numai voi stiti cu adevarat ce au nevoie scumpii vostrii!
GabyHila spune:
Asteropipan daca eu te-am suparat cu ceva ce am zis: sorry!!!!!!! mai imi sare tandara si mie cu nebunii astia de doctori ce baga mamicile in sperieti! eu nu zic nimic din rautate... daca am ceva in gusa scuip imediat!!
Dianami sa ai un botez minunat!!! de abia astept sa vad poze!
Delia
esti bestiala sa te gandesti la nr 4!!!! eu tot timpul am stiut ca primul meu copil va fi o fetita si ca urmatorii vor di gemeni:) doamne oare asa o fi?
Dayanara pe mine m-au apucat poftele nebune de mancare e copii, ma mancat aproape toate borcanele ce le primisem pentru Bubu!! pupici..
Eu nu stiu de ce nu sufar dupa burtica. sa nu aruncati cu rosii in mine pls. Mi-a placut, dar piciorusele ce mi le-am primit in ultima luna m-au cam suparat... noptile nedormite i grijile!!! nasterea prematura, frica.... deocamdata eu sunt lesinata de iubire pt perioada asta, nu pt burtica!!
GabyHila spune:
Am si eu un problem mare. Analizele de sange ale bubulinei arata ca are jumatate din fierul care ar trebui. Zice pediatrul ca rezervele de fier si le face bebe in ultima luna de gravidie.... mama ei de prematura:)
Picaturi Hausmann am incercat de nenumarate ori pana acuma si le vomita/regurgiteaza. Adica lapticul branzit are culoare maro. Nu i-am mai dat, am asteptat si am incercat din nou. acelasi rezultat. ce sa fac? mie incepe sa imi cada parul, imi tremura mainile...si am lipsa fier. am vazut cerealele ce se dau de la patru luni ca sunt imbogatite cu fier. ma tenteaza sa incep diversificarea cu cereale de la patru luni special ca sa isi refaca fierul. ce ma fac?
cristina30 spune:
Bun venit pe lume
George Andrei de miria_cristina
Tudor Cristian de bordeancavio
Matei de Lindal
Mihai Theodor de wapi!
Va citesc dar numai cand mai apuc.. cu doi copii nu prea mai am timp... mama e aici dar am si multe treburi de facut, plus musafiri si care de, tot trebuie tratati.
Deci ni se termina odiseea aici... nu-mi vine sa cred. Printesa mea a crescut si ea bine, la 1 luna avea 1040 g in plus si 6 cm numai cu alaptat exclusiv... Cu toate ca e greu, ca ii dau la cerere, dar fiecare zambet al ei ma imbucura mult... Chiar, vi s-a mai intamplat la bebelusii vostri sa rada in hohote, ca Ingrid a facut asta de la inceput.. acuma parca mai rar... incepe acum sa urmareasca foarte atent ce se intampla in jurul ei.
O duminica si o noapte linistita, va doresc.
Cristina
Ingrid Evelina(20.04.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30697918&l=d328c10634&id=1003762400
GabyHila spune:
Scrisesem ceva de dimineata dar vad ca nu a aparut! naspa!!
ziceam un multumesc mare si trimiteam pupici fetelor care m-au bagat in lista stiutoarelor:) va multumesc fetelor!