Bravo Linda,Vio.Miria, wapi, nino! Iepu 2010!(136)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare! N-am vreme si dispozitie sa compun un mesaj frumos caci am avut noapte alba - nu-mi dau seama inca de ce a fost atat de agitata bebelina, dar imi iau revansa pana pe 30 cand predam stafeta.

Cori, superba petala ta!

Annya, Doamne ajuta sa ne vedem la urmatoarea odisee atunci si eu tot cam peste doi ani m-am gandit la bb2.

Freedelia ce frumos suna ce povestesti tu acolo despre viata voastra. Cand ai mentionat de primul bebe, parca ma vedeam pe mine acum cu atata agitatie si grji, contraziceri cu sotul etc. Si tot 24 de ani am acum la primul bb ca tot am vazut ce ai scris despre asta. Sper cu timpul sa imi intru si eu in ritm, deocamdata sunt f obosita...
O duminica frumoasa si tie iti doresc!

Nafi

Oana ma bucur pentru vestile bune de la dr, ti-ai mai luat o piatra de pe inima!

Ramy, la fel zic si eu..nasii sunt cei care o vor tine in brate la botez. Dar chiar nu poate veni? O va tine nasul in brate, ea nu trebuie sa faca vreun efort...

Astero, pup sa treaca supararea

Rebi, Dianami, petrecere frumoasa si asteptam poze!

Dayanara, shopping placut!

Deni, si eu ma minunez zilnic de micul omulet pe care l-am nascut EU, nu-mi vine sa cred nici acum! Ii multumesc lui D-zeu zilnic pentru asta!

Va pup pe toate, chiar daca nu v-am nominalizat O sa incerc sa ma odihnesc putin, desi sunt asa de obosita ca nici somnul nu ma ia

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxi - Ce tare!!! Vb noi la batranete, zici ?? Hai ca asa ies si eu din starea de nervi si cacao pe care o am.
La cate griji imi fac eu imbatranesc foarte repede.

Offf si eu as vrea 3 bebei dar sincer mi-e frica. Nu stiu ce o sa urmeze cu bebeluna. Mi-e teama sa ma duc la controlul de 2 luni, mi-e teama sa incepem un tratament cu cortizon pt hemangioame pt ca stiu cat de nenorocit e cortizonul, mi-e teama sa le las si asa pt ca fiind foarte multe nu se stie care se apuca sa creasca spre interior...
De asta nu vroiam sa nasc. Aveam asa o presimtire ca ceva se intampla in clipa in care iese afara....

In conditiile de fata eu mai ma gandesc daca mai fac un bebe. cine imi garanteaza ca urmatorul va fi sanatos?!
Singura n-o las pe bebeluna, adopt unul daca nu-l fac.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna mamicute,
BUMBITZA, IOANACT, multumesc pentru raspunsuri, sper sa poata sa vina in cele din urma nasa si asa cum ziceti sa o tina nasu in brate. Ca altfel ne trezim ca n-are copila nasa.

Si eu as mai vrea un bebelus, tot asa peste vreo 2 ani, dar nu stiu daca o sa se poata din cauza colului meu care nu tine...Greu am dus si acum si am nascut prematur...Dar, vorba ta Honey, adopt inca unul, nici eu n-as vrea sa ramana bebelina singura.

Sa aveti o duminica placuta, mergem la aer....

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Felicitari celor mai recente mamici : miria_cristina, bordeancavio, Lindal, wapi, ninocikap, nafi ! Bebei sanatosi, mancaciosi si norocosi sa aveti !

La semnatura am pus si eu niste poze cu Steluta mea norocoasa !

Stie cineva de unde se poate procura BCG ? In Ungaria se mai gaseste ? Si daca stie cienva si in ce localitate ? Ca am inteles ca in Bulgaria nu se mai gaseste !

Ms mult
Pupici la mamici si bebei, ca burtici nu mai avem !

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Seara buna fetelor!!! Ne-am adunat si noi pe acasa, am mancat masa de seara si acum ne facem de lucru -- John isi scrie jurnalul, Jane se uita la luminite in bouncer, Jodie se joaca cu bunicii iar eu aici pe forum cu voi....

Va astept...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Freedelia, m-am uitat pe pozele tale si asa de tare m-au emotionat cum se iubesc cei trei fratiori si cum se tin in brate...l-am chemat si pe sot sa-i arat ce imagine frumoasa....chiar ma gandeam cum de nu sunt gelosi pe cea mica. Foarte frumoasa familie ai tu acolo si chiar dc sunteti departe de tara cred ca asta va face si mai iubittori si mai apropiati. Cand i-am aratat sotului cei trei copii ai tai a zis ca avem timp sa facem si noi 3....dar cred ca la noi in tara nu-i asa usor ....sincer mi-e frica de viitorul pe care il vor avea copii nostrii in Romanica ....si aici nu ma refer la bani ci la sistemul in care traim, la haosul care ne inconjoara, la lipsa de timp, la nesimtirea celor din jurul nostru atunci cand stai cu copilul in brate si nu-ti ofera nimeni locul in mijlocul de transport, la spitalele mizere...de astfel de lucruri mi-e frica. Oricum te felicit inca odata ptr ca reusesti sa ai timp sa te ocupi de copii tai si sai cresti frumos...ne dai o lectie de viata frumoasa.

Cat despre sfarsitul odiseei , nu sunt indreptatita sa scriu, pt ca din pacate v-am descoperit tarziu si nu am luat parte la frumoasele vostre aventuri si sincer imi pare rau…poate la bebe2 o sa fiu mai sprintena si o sa apar de la inceput. Oricum va admir marea familie care s-a format aici si chiar dc nu va cunoasteti decat virtual sunt sigura ca s-au format niste prietenii frumoase.
toate mamicile si le felicit ca au dus cu bine sarcinile si au bebei frumosi si sanatosi.Va doresc rabdare si dragoste pt bebei vostrii pt ca greutati vor fi tot timpul....sti voi vorba aia..."copii mici=griji mici.....copii mari= griji mari".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Fetele de ce atata tristeti ca se termina odiseea ?
Nu incepem un nou capitol la Bebelusul - primele 365 zile din viata unei comori tot impreuna ?

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa eu aveam impresia ca s.au mai atenuat petele
incepe tratamentul linistita si vezi ce ameliorare apare, daca nu intreaba de laser, am citit si eu o gramada de articole doamne!

sensibila ai dreptate , vom incepe un nou capitol tot impreuna
eu sunt emotionata, pt ca si atunci cand eram gravida si spuneau fetele ca ce bine e cu burta, eu inebuneam in gandul meu ca vroiam sa nasc mai repede, dar pe urma datorita hormonilor am simtit lipsa burticii! asa si cu odiseea, fiind asa frumoasa de asta ne emotionam

gaby hila

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

S-au atenuat Roxana dar dr zic ca fiind extinse nu exista sanse sa dispara de la sine de tot.
Oricum daca dispar, dispar dupa 2 ani.
Eu tot sper intr-o minune si la 2 luni sa ne zica ca s-au inselat si ca dau singure inapoi...dar nu pot sa-mi fac iluzii prea mari

Ce rochite ai gasit??

Mai Sensibila - unde ti-e sensibilitatea (glumesc)? Plang si fetele dupa burta. Asa suntem noi oamenii. Parca ne si vad peste un an cum plangem ca plecam la scutece desi acum ne dorim sa creasca copii sa scapam de colici.

Mergi la inceput

Hai ca am mai gasit o problema.
Desi am citit o gramada despre alaptat imi dau seama ca nu stiu nimic
Voi cum le da-ti sa suga ??
Eu ii dau dintr-un san pana il lasa ea, dupa aia trecem la ragait, schimbat scutecul si sanul 2. E bine asa ??
Cateodata primul inca curge deci nu e gol, nu ??
Ma intreb daca nu cumva asa bea doar laptele ala care tine de sete " de inceput"
Cand e un san gol ? cum iti dai seama? ca ai mei daca ii storc si dupa supt tot iese lapte
Am un cui ca nu se ingrasa. Desi are 54 de cm cantarul arata decat 3500.

Mergi la inceput