Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (385)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!
O mica pauza dupa o zi foarte agitata!
Am sa incep prin a spune Roxanei ca e minunata descrierea. Ca un mic capitol dintr-o carte buna. Nu pot detalia spun doar ca am vazut poze din Maldive si imi imaginam ca asa este…cel mai mult mi-a placut imaginea asta: Valurile se sparg undeva in zare, la limita recifului

Eu sper ca ti-ai pus o dorinta pe steaua aceea cazatoare si ca realizezi ce norocoasa esti ca poti trai asemenea clipe. Poate intr-o zi daca nu noi mamicile (si aici ma gindesc generic la neamul asta romanesc fara de noroc) macar copii nostril vor putea sa vada atita frumusete.

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Multumiri turturor celor care i-au dorit la multi ani lui tatai. Eu am avut o stare ciudata. Dinineata am facut un filmulet cu Daria cintind La multi ani lui tatai dar apoi am fosty dezamagita de ceva...
Anyway thanks everyone!

Teodora Mihnea e superb cu zulufi. Sa nu il tunzi. E de coperta nu altceva!!!

Gabriela iubita, multumiri din inima pentru incurajari. Excelent programul Sofiei. Astazi la noi iar haotic cu papaica, placut numai in brate dar tot un cuminte ramine.

Yaia super si programul pisicutei.

Emma draga mea, acusi vine vara si ne vedem in strand cu piticii. Sanatate multa. Am citit despre voi cind ai scris, tot am vrut sa sun dar nu am reusit.

Mergi la inceput

Scuzati typos. Nu imi tasteaza aici...
O noapte linistita tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

'Neata si pentru doritoare.

Noi ne pregatim sa mergem la analize, vreau sa-i fac lui Cristi un set complet, treburile le-am recoltat sa vedem ce succes avem cu sangele...nici nu vreau sa ma gandesc.
O sa-mi recolteze si mie si sper ca asa sa nu se opuna....incercam.
Va spun mai tarziu cum a fost.

O zi buna.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Legat de dezvat si alte cele, eu incerc sa scot biberonul ala si nu stiu cum sa mai fac. Nu vrea lapte decat din bibe si cu o anumita tetina care e zob de curge jumatate de lapte pe langa. Cred ca ii zic ca a disparut si gata.

(Citit povestirea despre concediul din insula. A fost super, ma bucur mult ca ne-ai impartasit si noua din trairile tale ).

Eu i-am zisa ca e fetita mare si ca biberonul e pt bebei mici. E adevarat ca ne cam chinuim cu bautul de lapte, vreo luna de zile a baut doar putin, insa acum cere din nou seara din canuta cu cioc.

Eliza a fosit "IZA" pana duminica, cand s-a trezit de dimineata si a spus clar si tare: "Eee_liza" . I-a trecut perioada de gelozie, acum e un copil ascultator, ma ajuta la treburile casnice, ii dau sa duca rufe la locul lor, strangem impreuna jucariile, il linisteste pe frate-sau cand nu sunt eu in preajma "nu mai p'ange Dani!". Ce mai, ptiu, ptiu sa n-o deochi, dar ma bucur ca a crescut si i-a venit mintea la cap.
Ieri a facut niste puzzle-uri de 12 piese, cand termina unul spunea repede "altul" (sunt facute special pt copii de la 2 ani+, cu culori si forme geometrice), am invata-o cum sa puna primele piese in colturi (era dulce cum cauta 'colturile' intre piese) cum sa le gaseasca pe cele de la margine etc. Off, da Domnul sa fie cat mai multe zile ca asta, cu copii cuminti si ascultatori .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mariana, ce tare e Eliza sa faca asa repede puzzle. Andrei a fost fascinat o vreme de ele, insa acum refuza sa le mai faca. Piesele sunt folosite pe post de munitie. Iar chestia cu bebelusul nu prea merge, am incercat si eu. I-am aratat pe bibe desenat un BB si i-am zis ca bibele este numai pentru asemenea bebelusi. Iar el mi-a replicat ca BB are "titla iui" si bibele este "titla a andei".

Yaia, doamne ce patanie cu raul, si doamne ce curajoasa esti tu sa faci scuba. Stiu si eu filmul ala, chiar ca scary. Dar oricum, mai scary era sa respir prin tubul ala si sa vad atata apa deasupra. Eu nici cu labele nu am reusit sa inot, am sarit si snorkellingul.

Erina, sa stii ca am mai vazut o stea cazatoare in afara de meteoritul acela, dar din cele mici si rapide. Cerul m-a fascinat zilele acelea, in special cand era senin seara si puteam vedea stelele. Mi-am pus dorinte pentru fiecare stea cazatoare, evident , si contez pe ele. Cat despre posibilitatile de a ajunge acolo...eu zic ca nu sunt atat de mici cat par. Stateam de vorba acum ceva vreme cu cuscra mea pe tema concediilor de genul asta si am ajuns la concluzia ca nu e un buget imposibil si cu oarece efort rezonabil s-ar putea strange banii chiar si la un venit putin sub medie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Oh Doamne fii-miu da dintr-una intr-alta - acum are varsat de vant. Cand l-am vazut dimineata cu atatea bubite....direct la doctor care mi-a confirmat. asadar suntem consemnati in casa 2 saptamani. sa vedem cum o sa-l conving sa stea in casa el care numai pe afara ar sta toate ziulica. De-ar da Domnul sa ploua zilele astea tare ne-ar ajuta . Speram sa fie o forma usoara si sa scapam repede.

numai bine tuturor!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Oh Doamne fii-miu da dintr-una intr-alta - acum are varsat de vant. Cand l-am vazut dimineata cu atatea bubite....direct la doctor care mi-a confirmat. asadar suntem consemnati in casa 2 saptamani. sa vedem cum o sa-l conving sa stea in casa el care numai pe afara ar sta toate ziulica. De-ar da Domnul sa ploua zilele astea tare ne-ar ajuta . Speram sa fie o forma usoara si sa scapam repede.

numai bine tuturor!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Offf, multa multa sanatate! Sper si eu sa fie o forma usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, doamne ce patanie cu raul, si doamne ce curajoasa esti tu sa faci scuba. Stiu si eu filmul ala, chiar ca scary. Dar oricum, mai scary era sa respir prin tubul ala si sa vad atata apa deasupra. Eu nici cu labele nu am reusit sa inot, am sarit si snorkellingul.

Curaj zici... sau nebunie? Ei, dar Eddie era un baiat asa de bine facut si de treaba...cum sa nu fac scuba de mana lui?
Cert e ca nu cred sa mai fac scuba vreodata...doar daca ma duc in Fiji sau in Indonezia, dar poate si acolo doar snorkelling, nu cred sa mai gasesc pe cineva sa-mi dadaceasca fundul gras si fricos!
Sotul meu s-a indragostit de scuba si acum face pe unde prinde mare...dar in Croatia si Grecia a fost dezamagire, ca nici nu se compara cu bogatia recifului. Norocul lui ca in Croatia a dat peste o sepie sau ce-o fi fost si nu a fost chiar total esecul...acum vrea sa-si ia atestatul, sa poata face scuba singur. Nebun, ce sa mai...Dar el chiar inoata bine, nu ca mine.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Oh Doamne fii-miu da dintr-una intr-alta - acum are varsat de vant. Cand l-am vazut dimineata cu atatea bubite....direct la doctor care mi-a confirmat. asadar suntem consemnati in casa 2 saptamani. sa vedem cum o sa-l conving sa stea in casa el care numai pe afara ar sta toate ziulica. De-ar da Domnul sa ploua zilele astea tare ne-ar ajuta . Speram sa fie o forma usoara si sa scapam repede

Sper sa scape cu bubite putine si sa nu se scarpine. Dar se pare ca forma e usoara, o pietena a avut fetita cu varicela chiar cand am nascut-o pe Alexia, dar la ele a fost urat, cu mancarimi groaznice, febra, nemancat...brrr. si acum are cea mica ai ei, de un an si ceva. Sper sa nu faca Tudor, ca s-a jucat cu ele la biserica...desi sunt mai bine de 3 saptamani de atunci si parca perioada de incubatie e 7-21 de zile, nu?
Sanatate multa, oricum!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput