Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (385)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxana_G spune:
Yaia, spune i si nebunie, dar deh, inteleg motivatia.
Numai ca banuiesc ca nu e aceeasi si pentru sotul tau.
Erina spune:
Buna din Piatra Neamt!
Draga Ema imi pare rau sa aud de Andrei dar priveste partea buna, face se imunizeaza si gata a scapat-sper sa faca o forma usora
. Auzisem in legatura cu asta ca in Germania mamicile de pe forum cum aud ca are cineva o boala a copilariei cum se intilnesc sa prinda toti sa se imunizeze natural-Yaia e rau la tine ca te gindesti la Alexia
.
Imi pare rau de statul in casa, astazi chiar e o vreme frumoasa pentru plimbari.
Roxana, in teorie e foarte usor de facut eforturi rezonabile dar practica sigur va arata ca doar cei cu resurse sau venituri mult peste medie( si munca pe masura) isi permit sa cheltuie 5k pe o vacanta. Ca sa spun pe scurt ma gindesc ca :majoritatea familiilor au rate-si stim politica camatareasca a bancilor, tot in tarisoara iubita exista peste 100 de taxe (in Suedia doar2), doar jumatate de lucrare dentara de calitate costa banii aceia-nu mai vorbesc de alte servicii medicale-doamne freste sa avem nevoie, mereu vor exista parinti bolnavi si cu pensii mici de ajutat...deci ramin la impresia mea ca, chiar si o vacanta de 1.5-2 k reprezinta un efort pentru marea majoritate.
Am spus-o admirativ ca esti norocoasa, nu as vrea sa te simti prost.
Ramonaiani , felicitari Elizei cumintele. Imi e rusine
ca nu am raspuns la mesajul tau desi l-am citi inca de atunci. Imbratisez frumosii si per ca Daria sa evolueze ca Eliza, sa ii treaca orice urma de gelozie si sa isi ia rolul de big sister in serios.
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
aeperju spune:
Multumim de ganduri! Andrei face nani acum. Are doar cateva bubite pe cap pe corp pe cuc(acolo de scarpina mai rau si-i pun pudra mentolata) si cred ca tot apar ca are o stare febrila asa dar nu cine stie ce febra doar ca e caldut. trebuie sa avem activitate zilnic sa uite de iesitul afara ca vad ca ploaia se lasa asteptata
.
Daca tot sta in casa i-am pus gand rau pampersului. Sa vedem daca reusim macar ziua daca nu chiar si noaptea. Azi l-am lasat doar in pantalonasi fara chilotel sa nu-l incomodeze nimic si si i-a dat jos singurel si a facut la olia - care era pusa in vizorul lui. (vineri si luni l-am dus si la gradi in chilotel dar la somn doamnele de acolo i-au pus pampers, m-au sfatuit sa o iau incet cu dezvatul). Om vedea. Macar ne straduim ca sa iasa o treaba buna din statul asta in casa
.
Multa sanatate!
Emma si Andrei (21.09.2007)
Roxana_G spune:
Erina, poate ca nu e usor sa strangi cei 5k, nu am zis ca e un buget mic, dar am zis si cred ca e posibil. Pana la urma poti sa iei si un credit de nevoi personale daca iti doresti cu adevarat sa faci treaba asta. Problema este mai degraba de setare a prioritatilor. Sunt oameni care prefera sa se concentreze pe case si masini. Sunt oameni care prefera sa calatoreasca sau sa se distreze, fara sa se lege de un singur loc. E o decizie pana la urma. Eu da, sunt norocoasa, pentru ca am avut ocazia sa le am pe amandoua.
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, spune i si nebunie, dar deh, inteleg motivatia. |
Sper sa nu!
De fapt cei 2 copii atesta contrariul.
Nu, sotul meu s-a indragostit de pesti dupa ce a vazut Finding Nemo. De asta avem si acvariu...Mai bine hobbyul asta decat altele.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
cecilia L spune:
Ema sanatate multa mititelului, o sa treaca si o sa spui, gata am scapat si de asta.
Noi am fost la analize, am un baiat ffffffff curajos, nu a plans deloc si nici nu s-a speriat, cred ca eram eu mai speriata decat el, dupa ce am plecat a spus ca mai vrea......asta asa, ca nu l-am mai laudat de mult.![]()
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Roxali spune:
Erina, scumpo sa-ti traiasca sotiorului !Sa aveti parte numai de bucurii impreuna!
Teo ce carlionti are
Rox pe mine ma apuca balaceala instant cand vad atata albastru , uit ca nu prea stiu sa innot
...ma bucur v-ati incarcat bateriile super si v-ati distrat
Multa sanatate copilasilor bolnaviori Me, Andrei(Rox),Andrei (Aerpeju)
ptr Cristi cel curajos, juniorul meu aproapae ca a lesinat cand i-au luat sange
Roxana_G spune:
Felicitari lui Cristi cel curajos!
Yaia, si mie imi plac pestii, dar in mediul lor. De acvariu m-am saturat.
Ali,
si pe mine ma tragea apa la balaceala in ciuda inotului precar.
Vad ca nu sunteti prea vorbarete azi, asa ca ma duc la munca. O zi buna sa aveti!
mandarinutza spune:
Roxana, ai descris asa frumos sejurul in Maldive, mi-a mers la suflet. Ma bucur ca ai avut parte de asa momente frumoase.
Erina, e adevarat ca probabil putine familii din Ro isi permit u concediu mai scump, dar cum a zis si Roxana, daca vrei din suflet, poti sa strangi din timp pentru un concediu de vis, depinde de prioritatile fiecaruia. Eu mereu visez la concedii si pun economii din timp special pentru concedii. Cand eram numai eu cu sotul, mereu plecam in weekend, vara trecuta in afara de un concediu la mare in Grecia, am tot plecat prin tara cate 3-4 zile si cu Antonia si ne-am incarcat bateriile, acum sa vedem cum o sa fie cu 2 copilasi.
Emma, sanatate lui Andrei!
Cecilia, ma bucur tare mult ca a fost Cristi cuminte la analize. Cum i-a luat analizele, din degetel? Eu i-am facut hemoleucograma Antoniei de Craciun laBudimex – la laboraturul Medlife cand a avut o viroza cu temperatura prelungita, si atunci dr de garda ne-a trimis acolo, procedura a fost f ok, i-a luat sange din degetel si nu a plans deloc.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 25s+ 
Poze