Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (385)
Raspunsuri - Pagina 5
luy spune:
Cecilia, sambata nu am mai ajuns in parc, te-as fi sunat daca mergeam. Maria s-a culcat f.tarziu dupa-amiaza, pe la 15.30-16. Si s-a trezit la ora 19.30 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
17+
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, tatic de Daria si David! Sa fii sanatos ca fericit sunt convinsa ca vei fi alaturi de Elena si cei doi pui minunati!
Rox, Luy, sanatate puilor! Uf, rau e cu ei bolnaviori!
Erina, multumim de gandurile tale bune! Eu te inteleg asa bine, de-abia acum m-am linistit, ca o vad ca ii merge bine, a pus frumos in greutate si vad ca s-a lungit mult, suntem la hainute de 6 luni, doarme toata noaptea si ziua suge in sfarsit la 3-4 ore. Dar asa a fost si la noi, ziua sugea haotic, adormea mereu la san. Deci, urmeaza sigur zile mai bune si la voi, ca vad ca urmam cam aceeasi traiectorie
Si noi suntem tot pe la varsta aia
Sanatosi sa fim sa ne putem creste copilasii si sa ne bucuram de ei!
Yaia, ce face pisicuta?
Teo, un
pt tine si Mihnea!
Cuscra, veniti la nunta?Cum sunteti, dragilor?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
cecilia L spune:
Luy, sanatate multa Mariei.
Erina, la multi ani sotului sa fie sanatos a se bucure de minunata lui familie.
Roxana, ai dreptate nu este momentul acum, dar dupa ce se face bine poti inverca, sanatate bolnoviorului. Alex este ok sper.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Noi mergem azi la FTK, sper sa accepte sa intre fara mine, a inceput sa-i placa si chiar intreaba cand mai mergem.
Fetele vedeti ca anul acesta sunt mai repede inscrierile la gradi de stat, pe la mijlocul lui mai, nu la sfarsit.
o zi buna.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Yaia spune:
La multi ani, sot de Erina! Sa te bucuri de familia ta frumoasa!
Noi suntem bine, mersi de intrebare, Gabitza! Pisicuta papa, kk si face nani. Vineri am primit draperiile si acum facem intuneric noaptea in camera, drept pentru care doarme si mai bine decat o facea. Adica trezirile sunt mai scurte si strict pentru papa, apoi nani. Ii place foarte mult la baita, in serile cu baita doarme mai bine, e mai linistita. din pacate, nu putem face baita chiar in fiecare seara, cum faceam la Tudor, pentru ca tudor iubeste si el apa si ar vrea si el baita dupa Alexia si ne lungim atata de mult la baie cu amandoi...asa ca facem cam la 2 zile, uneori ma furisez eu cu Alexia si o spal repede...
Fug la treburi cat mai doarme...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Roxana_G spune:
Luy, multa sanatate Mariei, sper sa fie ceva usor! Si eu am zis ca din decembrie pana acum nu au mai fost asa bolnavi, ma rog, raciti au fost, dar nu asa grav si cu febra.
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia La multi ani, sot de Erina! Sa te bucuri de familia ta frumoasa! Noi suntem bine, mersi de intrebare, Gabitza! Pisicuta papa, kk si face nani. Vineri am primit draperiile si acum facem intuneric noaptea in camera, drept pentru care doarme si mai bine decat o facea. Adica trezirile sunt mai scurte si strict pentru papa, apoi nani. Ii place foarte mult la baita, in serile cu baita doarme mai bine, e mai linistita. din pacate, nu putem face baita chiar in fiecare seara, cum faceam la Tudor, pentru ca tudor iubeste si el apa si ar vrea si el baita dupa Alexia si ne lungim atata de mult la baie cu amandoi...asa ca facem cam la 2 zile, uneori ma furisez eu cu Alexia si o spal repede... Fug la treburi cat mai doarme... =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
FIx asa si la noi cu baita!

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
Cecilia, succes lui Cristi azi, va asteptam cu vesti!
Vale, voi cum sunteti?
Luy, cand e morfofetala ca imi rod unghiile![]()

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
mihailescu teodora spune:
'ete si baietelul meu iubit:
http://www.flickr.com/photos/21367727@N02/4554497984/
Sper sa va placa!![]()
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora 'ete si baietelul meu iubit: http://www.flickr.com/photos/21367727@N02/4554497984/ Sper sa va placa! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Vai ce frumos e!!!Ptiu, ptiu,ptiu! Ai cu ce te mandri, Teodoro! Si mor dupa carliontii lui! Are asa trasaturi frumoase si expresive...Si e mare...Cand au crescut asa bebelusii nostri?

Ii sta minunat cu fesul astahttp://www.flickr.com/photos/21367727@N02/4553867801/in/photostream/
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele