Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (385)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Astazi am realizat inca odata ca atunci cind ai copii mici nu poti merge oriunde doresti.
Miine implineste sotul 37 de ani (cind imi amintesc de virsta noastra ma gindesc ca bine ar fi fost sa fi avut copiii mai devreme , imi imaginez ca am fi fost mai relaxati, mai plini de energie..) si ne-am gindit sa mergem la un restaurant la prinz...
A mers intii pina in parcarea unei cafenele nou deschise, muzica de pian , lampadare si covoare minunate...so I heard... dar am realizat ca nu e un loc pentru copiii...apoi ne-am gindit sa mergem la un restaurant foarte fancy, nou deschis in oras dar nu stiam cit de bine e aerisita zona de nefumatori...asa ca am mers la Mc Donalds. ..Daria s-a bucurat vreo 5 minute de jucaria de la happy meal, nu a mincat decit cartofi-minimum damage dar ne-am simtit bine. Sa ne traiesti tati!!! Te sarbatorim cum trebuie cind te intorci acasa.

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Papanash, Mandarinuta multa sanatate!!!

Papanash multumim.Eu cred ca David seaman ma mult cu tati. Poate=poate ceva la ochi si sprincene de la mine, plus ca nu va avea strungareata dar in rest e tot tati. Buze, gropita in barbie...
Oricum e placut sa aud ca ar semana si cu mine.

Mergi la inceput

Roxali mare dreptate ai.

Gabriela sper sa renunte Sofia la degetel. Si David duce la gurita si tot asa refuza suzeta, isi face greaya si o scoate.

Teodora eu m-am prefacut acum un an ca am aruncat-o la catel pentru ca era fetita mare si nu mai avea nevoie de ea.
Zilele trecute gasise una de la David si mai ca a vrut sa o incerce dar am oprit-o si a inteles. Ii place sa se bebeluseasca in ultimul timp.

Duminica frumoasa si o saptamina buna.

Multumiri pentru felicitarile pentru Matei. Aseara l-am sarbatorit si copiii s-au simtit excellent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare si de la noi. De pe acasa, nu am avut cine stie ce program. Ieri am fost doar noi doi la Bran cu treburi, in rest azi s-a trezit Andrei cu frumusete de laringita (nu stiu daca e chiar krupp, dar era o horcaiala pe cinste) si canci program interesant. Nici in vizita la bunici nu am mers, au fost doar tati cu Alex. Oricum e ceva mai bine acum, dimineata am avut inspiratia sa ii dau repede o fiola de dexa si s-a dus horcaiala aia crunta, acum a ramas cu usoara reguseala si cu tusea latrata. Febra nu a mai facut, se invarte in jur de 37.8 luata in poponica, insa dimineata doar cu Novocalmin am scazut o sub 39. Uite d-astea, distractie de duminica. Asta e, a scapat de gradi saptamana asta. Sa vedem Alex, ca si ea pare usor picnita, sper sa nu faca la fel, ca in mod evident e ceva viral.

Legat de dezvat si alte cele, eu incerc sa scot biberonul ala si nu stiu cum sa mai fac. Nu vrea lapte decat din bibe si cu o anumita tetina care e zob de curge jumatate de lapte pe langa. Cred ca ii zic ca a disparut si gata.

Cu olita, de bine ce voiam sa il laud saptamana trecuta, zilele astea a cam facut pocinoage. Si nu sunt accident, ca face intentionat. Fuge si se ascunde ptr no 2 si face senin in chiloti. In rest e ok si cere la olita. Stiu ca si la Alex chestia asta cu no 2 a durat destul.

In rest Andrei e in culmea maraielilor de vreo 3 zile, banuiesc ca de la boala. Dar rabdarea mea e mult depasita, si inca nu am stat asa mult cu ei.

Cam asta de pe la noi. Ma duc sa vad cum fac sa il culc, ca nici la pranz nu a vrut sa doarma ca il apuca tusea. Sa aveti o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, sanatate multa lui Andrei.
Noi am scapat de bibe in toamna, tot asa tetina era rupta si m-a intrebat de ce este asa, iar eu senina i-am spus ca a papat-o soricelul ca a lasat lapte in sticluta, dupa 3 zile nu a mai vrut-o, e adevarat ca lapte i-a mai oferit dimineata din canuta si a baut, iar seara papam lapte cu cereale.(el se uita in perioada aceea era incantat de niste carticele cu soricei).
Cat despre nr 2 si noi am avut astfel de accidente, acum cere pampers, mai rar face la olita, cu mine acasa face, dar cu tanti nu vrea...dar nu ma stresez, o sa treaca si asta, ziua stam linistiti fara pampers, doar noaptea ii pun sau cand cere afara pampers pt nr 2....ieri a vazut un baietel mai mare ca facea pipi afara singur....azi a scos singur cucu in baie sa faca si el( nu mami, Marlio nu-si da pantalonii jos)

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Noi am fost dimineata in IOR cu rolele, este tare incantat de ele si ii place, a inceput sa prinda curaj...avem sperante mari ca o sa invete repede, apoi ne-am intalnit cu Mandarinuta si Antonia la un loc de joaca, pacat ca ne-a alergat picaturile de ploaie, iar dupa amiaza a fost doar cu tati in IOR, eu am avut o stare nasoala, ma cam incearca raceala....cam atat de la noi.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna dimineata,dragele mele mamici!
Sa aveti un inceput de saptamana maxim!
pentru toate doritoarele!
Va imbratisez cu mult drag!

PS. M sot si tatic iubitor de 2 pui scumpi si de mamica lor,Erina!!!! Sa aveti parte de tot ce-i mai bun si frumos in viata si sa vi se indeplineasca toate planurile!

Rox,ce rau imi pare de Andrei!Sunt asa de dificili cand sunt bolnaviori!Offfffff...

Noi am fost intr-un restaurant tare dragut,sambata seara:

www.degustibus.ro

si aseara am fost in vizita la verisoara mea,unde am avut meniu pescaresc:icre,midii,scrumbie,somon!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bre cumatra, dar ce distractie avurati in weekendul asta! Sa va fie de bine!

Erina, la multi ani sotului, sa traiti fericiti si sanatosi!

Cecilia, si eu am incercat sa ii dau pampers ptr no2 si il refuza. La somn ii pun pampers, dar daca se trezeste si face pipi cere sa il dam jos si sa stea pe olita. Cat despre tetina, o sa incerc si eu sa o dam stricata sau disparuta, dar il las saptamana asta cat e bolnavior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza, multumim de cafea, Teo !

La multi ani, tati de Daria si David !
Numai fericire alaturi de minunata familie, iubirea si intelegerea sa va insoteasca totdeauna !

Rox, multa sanatate lui Andrei, sa-si revina repede ! Il mai duci sa-l vada vreun doctor, sau il tratezi tu ? ( stiu parerea ta proasta despre dr, de aceea te si intreb ). Tinem pumnii sa nu capete si Alexandra virusi.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Si Maria a fost cadorisita cu un virus ceva, ca a inceput sa tuseasca productiv, se aud clar secretiile acelea in gat. Aseara mi se parea ca are febra si am vrut sa verific. Am scos termometrul, dar am constatat ca nu mai merge. I-am schimbat bateria, dar probabil am fortat ceva pe-acolo si acum nu mai face contact cum trebuie si nu mai pot lua nici o temperatura cu el. Prin urmare pe la ora 22.30 sotul umbla dupa farmacie non-stop. Noroc ca am gasit una in apropiere.
Nu stiu sigur ce temp avea, ca sotul i-a luat in fundulet: 38.2, iar eu i-am luat-o un pic mai tarziu axial : 37.6.
Oricum, i-am dat Panadol, plus Sinupret pt secretii si Prospan pt tuse.
In cursul noptii m-am dus la ea s-o verific, era ok.
De dimineata avea 37.7, insa tusea destul de des si urat, asa ca sotul a facut un schimb de tura si a ramas cu ea acasa. O sa plec si eu azi mai devreme de la serviciu, asta este. I-am facut o programare la doctor pt maine dimineata, s-o asculte totusi cineva la plamani. Sa fiu eu linistita ca este ok, pt ca nu ma astept sa-mi dea alt tratament fata de ce ii administrez eu acum ( deja am invatat schema ).
Of, si ma bucuram si eu ca nu s-a mai imbolnavit asa des anul asta !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 17+

Mergi la inceput