Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Aha, mai ziceam ceva... pupam fotomodela Irinuca si pe mami ei ambitioasa.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

cristies
Cum sunt cerceii astia de care zici si de unde-i pot lua?
Esti haioasa cu Montignac si vaca lui, eu sunt convinsa ca o sa slabesti dupa metoda lui, am auzit ca e f eficienta. Si daca tot vorbim de dieta, daca am renuntat la paine/fainoase, iar la pranz mananc invariabil o salata mare facuta din salata verde, ceapa verde, cateva cubulete de telemea, toate stropite cu zeama de lamaie si ulei de masline, se cheama ca tin regim? Problema mea sunt dulciurile, mi-e greu sa renunt complet la ele. Nu mananc cantitati mari, dar...

ayanna, nici dupa ce si-au dat seama n-au remediat situatia? Au lasat fata fara cercei? Poate n-ar strica sa puna toate trei bani pentru asta, ma gandesc ca nu le-ar fi asa de greu...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Lorex sper ca e alarma falsa cu Iuria

Noua ne-a zis dr ca in primele 10 luni sa mergem lunar la control ca e f important sa masuram, cantarim sa discutam ce si cat mai mananca, cum are scaunele etc....

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Fii-mea doarme de rupe de pe la 2, cu doua pauze de cate 10 min pt papa, presimt o noapte furtunoasa... Nu stiu cum se face, dar cel mai dulce somn e la mine pe piept. D-asta sunt asa activa pe forum si inactiva la treburile din casa...

Cata, ce mai face Irina? A mai facut kk? E ok acum?

Mergi la inceput

Ia uiteee, inca putin si userul meu face un anisor. Iar colegele mele de pagina de pana acum, cristies si alexutzzza, ambele mai tinere un pic pe forum, au de mult trei stelute rosii, pe cand eu... se pare ca nu-s prea vorbareata, desi nu s-ar zice, privind numai ziua de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

se vede ca am terminat treaba nu? .. eee as mai avea de calcat,dar am epuizat tot stocul de chef ... am facut si curatenie,am spalat si 2 masini,am si calcat...GATA
da' cris.d unde umbla?

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

la parents` meeting la ana la scoala. acu m-am intors, recuperez

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Lorex sa intri sa ne spui ce face Iuria si ce v-a spus pediatra.

Nikole felicitari pt somnul micutei si aproape LMA contului tau! Poate iti doarme si la noapte. Mara mea a dormit destul de mult ieri pe zi, dar n-am avut pb cu ea noaptea trecuta.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Apropos de diete, la mine functioneaza de minune Atkins! Eu sunt cam certata cu legumele crude, asa ca o dieta cu proteine la greu este scrisa exact pe gustul meu. Am slabit cu ea super OK in trecut si partea draguta este ca mi-am si mentinut greutatea cateva luni dupa, desi nu am mai fost deloc atenta la ce si cum mancam. Ia sa caut din nou site-ul, ca din cate imi aduc aminte, era OK, nu m-am infometat deloc - deci sper sa nu influenteze putinul laptic pe care-l mai am...

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Multa liniste azi pe forum....de la vreme oare?
Ma intind si eu langa ca n-am chef de calcat si nici de gatit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Apropos de diete, la mine functioneaza de minune Atkins! Eu sunt cam certata cu legumele crude, asa ca o dieta cu proteine la greu este scrisa exact pe gustul meu. Am slabit cu ea super OK in trecut si partea draguta este ca mi-am si mentinut greutatea cateva luni dupa, desi nu am mai fost deloc atenta la ce si cum mancam. Ia sa caut din nou site-ul, ca din cate imi aduc aminte, era OK, nu m-am infometat deloc - deci sper sa nu influenteze putinul laptic pe care-l mai am...

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Vreau si eu daca il gasesti. Poate e mai pe gustul meu decat altele.

Mergi la inceput