Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Apropos de diete, la mine functioneaza de minune Atkins! Eu sunt cam certata cu legumele crude, asa ca o dieta cu proteine la greu este scrisa exact pe gustul meu. Am slabit cu ea super OK in trecut si partea draguta este ca mi-am si mentinut greutatea cateva luni dupa, desi nu am mai fost deloc atenta la ce si cum mancam. Ia sa caut din nou site-ul, ca din cate imi aduc aminte, era OK, nu m-am infometat deloc - deci sper sa nu influenteze putinul laptic pe care-l mai am...

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Vreau si eu daca il gasesti. Poate e mai pe gustul meu decat altele.

Mirela fericita de Mara Ioana

da, l-am gasit, e: veveve punct atkins punct com. Eu am facut Induction-ul, insa ei au acolo mai multe faze, e un intreg stil de viata descris pe acolo, sa te tii tot timpul de ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

cristies
Cum sunt cerceii astia de care zici si de unde-i pot lua?
Esti haioasa cu Montignac si vaca lui, eu sunt convinsa ca o sa slabesti dupa metoda lui, am auzit ca e f eficienta. Si daca tot vorbim de dieta, daca am renuntat la paine/fainoase, iar la pranz mananc invariabil o salata mare facuta din salata verde, ceapa verde, cateva cubulete de telemea, toate stropite cu zeama de lamaie si ulei de masline, se cheama ca tin regim? Problema mea sunt dulciurile, mi-e greu sa renunt complet la ele. Nu mananc cantitati mari, dar...

ayanna, nici dupa ce si-au dat seama n-au remediat situatia? Au lasat fata fara cercei? Poate n-ar strica sa puna toate trei bani pentru asta, ma gandesc ca nu le-ar fi asa de greu...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Pai vad ca acum se fac toate ca ploua...bine, maica-mea deja sare din schema ca ne-a facut cadou la botez o canapea si 2 fotolii pentru living ca nu aveam unde primi oaspetii, mi-ar fi jena sa-i mai cer si cercei pentru fata...mai ales ca ea e cea care are grija permanent de noi si ma ajuta tot timpul si cu bani si cu de toate...fara sa mai trebuiasca sa-i returnez...
Soacra-mea e in Italia...tot trimite diverse chestii pentru nepoata-sa, da' cercei inca n-a trimis...probabil ca ea nici nu stie ca inca nu are nici acum.
Iar nasa-sa...nu stiu, o fi asteptand sa-i taie motul probabil ca sa-i aduca atunci.

Si uite asa...pana la urma tot io cred ca ii iau.

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:

Apropos de diete, la mine functioneaza de minune Atkins! Eu sunt cam certata cu legumele crude, asa ca o dieta cu proteine la greu este scrisa exact pe gustul meu. Am slabit cu ea super OK in trecut si partea draguta este ca mi-am si mentinut greutatea cateva luni dupa, desi nu am mai fost deloc atenta la ce si cum mancam. Ia sa caut din nou site-ul, ca din cate imi aduc aminte, era OK, nu m-am infometat deloc - deci sper sa nu influenteze putinul laptic pe care-l mai am...

Vreau si eeeeeu dieta asta....ca io daca nu mananc fac urat ...imi trebe neaparat o dieta care sa nu-mi interzica sa mananc una alta ci sa mi le combine intr-un mod eficient.

my pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:

cristies
Esti haioasa cu Montignac si vaca lui, eu sunt convinsa ca o sa slabesti dupa metoda lui, am auzit ca e f eficienta. Si daca tot vorbim de dieta, daca am renuntat la paine/fainoase, iar la pranz mananc invariabil o salata mare facuta din salata verde, ceapa verde, cateva cubulete de telemea, toate stropite cu zeama de lamaie si ulei de masline, se cheama ca tin regim? Problema mea sunt dulciurile, mi-e greu sa renunt complet la ele. Nu mananc cantitati mari, dar...

ayanna, nici dupa ce si-au dat seama n-au remediat situatia? Au lasat fata fara cercei? Poate n-ar strica sa puna toate trei bani pentru asta, ma gandesc ca nu le-ar fi asa de greu...

www.tattoo-sfinx.ro/" target="_blank">Aici gasesti materialele din care se fabrica. Eu am vazut si la big intr-un magazin de bijuterii....

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:

Vreau si eeeeeu dieta asta....ca io daca nu mananc fac urat ...imi trebe neaparat o dieta care sa nu-mi interzica sa mananc una alta ci sa mi le combine intr-un mod eficient.

my pictures

vezi mai sus ca am dat site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:

Nici noi nu mergem la control la 3 luni. Cu cealalta am fost. Cica e important cat a luat in greutate in primele trei luni. O s-o cantaresc eu acasa.

Mamici de fetite, mai este vreo pufulina fara cercei, ca a mea? Pe la trei luni mi-am propus s-o duc, dar o sa fie cam aproape de botez si nu vreau sa aiba rani la urechiuse atunci. Si pe urma vine vaccinul, of... m-am cam lalait cu asta. O sa ma intrebati de ce nu i-am pus in maternitate. Pentru ca am vrut sa-i fac gauri cu pistolul ala special, care impusca cerceii direct in urechi, mi-au cam dat fiori manevrele asistentei sefe din spital.

Edit: ca sa intelegeti emoticonul de mai sus, va spun cat cantareste fii-mea: 4,190 kg. Si nu, n-o sa-i dau completare.

Nic0le noi i-am pus cercei in maternitate. AM plans cu lacrimi!!!! io nu ea . Nici nu a stiu care e treaba. Stii ca si eu am nascut tot in Municipal, iar asistenta sefa a fost chiar profi sincer. NU i-a curs sange deloc si mi-a zis cum sa ii fac toaleta la urechi...intr-o sapt fix era super Ok nu a facut deloc puroi sau alte alea...

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:

cristies

www.tattoo-sfinx.ro/" target="_blank">Aici gasesti materialele din care se fabrica. Eu am vazut si la big intr-un magazin de bijuterii....

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Multumesc frumos! Cred ca si celeilalte tot cercei de care spui tu i-am pus, ca erau medicinali, special facuti pentru pistolul ala.

Cata, da, cred ca e vorba de aceeasi asistenta sefa si de aceleasi manevre, dar pe mine m-au trecut fiori cand am vazut cum i-a pus altei fetite, avea niste ace incovoiate cu care intai i-a gaurit urechile si pe urma i-a bagat cerceii in gaurelele alea sangerande... n-am rezistat, oi fi io prea sensibila... Si cand ma gandesc ca vroiam sa fac medicina... Ideea cu pistolul asta de care zic e ca practic ii gaureste urechile direct cu cerceii, procedura fiind foarte rapida si ma gandesc eu, mai putin dureroasa. Oricum mi-e clar ca n-o sa tina minte nimic, dar asa, pentru linistea mea...

Mergi la inceput

Nic0le multumim de intrebare. Am renuntat sa ii mai iau temperatura...sunt cu capu' dar am zis ca mai rau stresez cupilu'

KK a facut azi pt prima data bine, adik cum facea inainte nu poti sa iti imaginezi fericire, eram si eu si mama si soacra-mea de topaiam de fericire!! oricum astept vineri rezl de la copro...

Si app de greutate...si a noastra are 4300 asa ca cred ca ne luam de mana si nu, nici eu nu o sa ii dau LP...desi dr a dat din cap dezabrobator si i-a zis: "Iei in greutate asa ca o domnisoara, nu?"

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput

ATI VAZUT CA A DISPARUT MAIMUTZA????

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Nic0le multumim de intrebare. Am renuntat sa ii mai iau temperatura...sunt cu capu' dar am zis ca mai rau stresez cupilu'

KK a facut azi pt prima data bine, adik cum facea inainte nu poti sa iti imaginezi fericire, eram si eu si mama si soacra-mea de topaiam de fericire!! oricum astept vineri rezl de la copro...

Si app de greutate...si a noastra are 4300 asa ca cred ca neluam de mama si nu, nici eu nu o sa ii dau LP...desi dr a dat din cap dezabrobator si i-a zis: "Iei in greutate asa ca o domnisoara, nu?"

Catalutza mami de Irina

Tare dr, bine ca n-a recomandat LP. Clar ne luam de mana, esti mai tare decat mine ca rezisti pe pozitii, ca io-s la tura a doua, am alt curaj! La prima nici n-a fost cazul ce-i drept, ca in primele trei luni a luat cate un kil pe luna (seamana cu ta-su, am mai spus ).

Ma bucur ca Irina e ok, sunt sigura ca o sa iasa curate analizele.

Mergi la inceput