Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
Nik0le spune:
La multe lunite Teo de plateea si Andreea de happyella!
mariucasara si cristies, multumesc pt raspunsuri!
plateea, nu stiu ce calcule ati facut, dar mi se pare greu tare sa o mai duceti asa inca doi ani. Aproape ca-mi vine sa-ti spun sa joci la loto, orice numai sa reusiti sa va mutati mai repede. Multumim pt tratatie, sa-ti traiasca baiatul!
evyme, felicitari pt vestile de la dr! Ma bucur ca ati petrecut frumos in weekend si ca v-au mai lasat colicile!
lorex, a luat Iuria raceala? Sa ne spui ce-a zis dr, sanatate multa!
irinabobe, si eu i-am facut infanrix, a facut un pic de febra seara si a luat mai prost in greutate in saptamana aia. Acum e ok.
cris_m, cele care alapteaza se uita la copil, daca e multumit dupa ce a mancat, daca doarme linistit si il cantaresc saptamanal (sau lunar) pentru a vedea cat a luat in greutate.
happyella, e dulcica foc Andreea!
myky, ma bucur ca va e de folos balansoarul!
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
ayanna_xem spune:
Buna, dragele mele!
Eu am reusit sa ajung la zi cu cititul...am intrat sa va salut si de acum incerc sa si raspund din urma, cat reusesc pana s-o trezi fii-mea...Acum vad ca doarme bine, ca la noi e vremea ploioasa si te imbie la somn.
So:
Multumim pentru urari:
mamidepuiuti, miremia, bea, nikole, xela, danasor, lorex, cris_d, cris_mario...scuze daca am omis pe careva....
Xela...ne incuscrim, cum sa nu?....numai sa-ti lasi feciorul sa vina la munte, ca cik barbat-meu nu-si lasa fata sa plece de acasa...face el tot...si casa si mobila, numai sa nu-i plece fata. Stai sa vedem peste vreo n-shpe ani cand o fi fiica-sa cu figuri in cap cum o mai gandi...
Oricum, din cate vad, e tare zburdalnica fii-mea asta, ca ii cam plac beieteii...cum vede bebel la orizont cum se pune pe chitait...ia uite Bea aici , ca tare erai incantata de reactia ei la Cristian...
Doaaaamneeee, sper sa nu faca asa si cand o fi adolescenta....
Botez... la noi apa a fost calda, ca la baie...n-am auzit niciodata sa se faca botez in apa rece, nici macar in toiul verii. Saracii copilasi...pe langa spaima ca-s mancati mai au de indurat si apa rece...
Dosarul pt CCC...habar n-am ce contine...la noi s-a ocupat sotul de toate, n-a fost necesara prezenta mea...la un moment dat chiar a intrebat sotul la un ghiseu daca trebuie sa ma prezint eu personal si functionara mirata i-a raspuns:'pai si cine ramane cu copilu?'....acuma nush daca asa e de obicei sau pur si simplu a dat peste o functionara 'satisfacuta' (ca sa-l citez pe barbat-meu )..
poze...am vazut poze super frumoase la voi...lorex esti ca o papusa, tanara si frumusica...si Iuria inimii tale la fel, cred ca o sa faca ravagii in randul baietilor...cris_mario in poza www.flickr.com/photos/43981940@N03/4513349537/" target="_blank">asta Alexandra e dulce foc, ...happyela, de asemenea, super pozele, sunteti niste frumoase...ratusca_mica, o scumpete bb Andrei cum sta el acolo in fundulet, iar in asta e mortal, imi place tare de tot ...lu' fii-mea nu-i place deloc pe burta si-mi pare rau pt ca mi-s asa dragi bb-lushii pe care-i vad stand asa, iam iam.....lucia_2000, de mult vroiam sa-ti spun, e suuuuuper blogul tau, e intradevar ceva deosebit, daca reusesti sa-l mentii pana o fi bb Teodor mare e extraordinar, o amintire foarte faina...
Trimit, ca vad ca a inceput sa scartaie zgubilicea si sper sa mai revin dupa ce ii dau sa pape ca mai am de zis...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
Nik0le spune:
Nici noi nu mergem la control la 3 luni. Cu cealalta am fost. Cica e important cat a luat in greutate in primele trei luni. O s-o cantaresc eu acasa.
Mamici de fetite, mai este vreo pufulina fara cercei, ca a mea? Pe la trei luni mi-am propus s-o duc, dar o sa fie cam aproape de botez si nu vreau sa aiba rani la urechiuse atunci. Si pe urma vine vaccinul, of... m-am cam lalait cu asta. O sa ma intrebati de ce nu i-am pus in maternitate. Pentru ca am vrut sa-i fac gauri cu pistolul ala special, care impusca cerceii direct in urechi, mi-au cam dat fiori manevrele asistentei sefe din spital.
Edit: ca sa intelegeti emoticonul de mai sus, va spun cat cantareste fii-mea: 4,190 kg. Si nu, n-o sa-i dau completare.
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Nici noi nu mergem la control la 3 luni. Cu cealalta am fost. Cica e important cat a luat in greutate in primele trei luni. O s-o cantaresc eu acasa. Mamici de fetite, mai este vreo pufulina fara cercei, ca a mea? Pe la trei luni mi-am propus s-o duc, dar o sa fie cam aproape de botez si nu vreau sa aiba rani la urechiuse atunci. Si pe urma vine vaccinul, of... m-am cam lalait cu asta. O sa ma intrebati de ce nu i-am pus in maternitate. Pentru ca am vrut sa-i fac gauri cu pistolul ala special, care impusca cerceii direct in urechi, mi-au cam dat fiori manevrele asistentei sefe din spital. Edit: ca sa intelegeti emoticonul de mai sus, va spun cat cantareste fii-mea: 4,190 kg. Si nu, n-o sa-i dau completare. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
Da Nikole, a mea nu are cercelusi si nici nu cred ca-i pun mai devreme de 6 luni. Am eu o dambla...vreau sa aiba parul mai lungut cand o avea cercei.
Mirela fericita de Mara Ioana
Nik0le spune:
miremia, multumesc! Bine ca nu sunt singura...
xela, ce-ai facut? Ai fost sa depui dosarul?
cris.d?
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui Nik0le Nici noi nu mergem la control la 3 luni. Cu cealalta am fost. Cica e important cat a luat in greutate in primele trei luni. O s-o cantaresc eu acasa. Mamici de fetite, mai este vreo pufulina fara cercei, ca a mea? Pe la trei luni mi-am propus s-o duc, dar o sa fie cam aproape de botez si nu vreau sa aiba rani la urechiuse atunci. Si pe urma vine vaccinul, of... m-am cam lalait cu asta. O sa ma intrebati de ce nu i-am pus in maternitate. Pentru ca am vrut sa-i fac gauri cu pistolul ala special, care impusca cerceii direct in urechi, mi-au cam dat fiori manevrele asistentei sefe din spital. Edit: ca sa intelegeti emoticonul de mai sus, va spun cat cantareste fii-mea: 4,190 kg. Si nu, n-o sa-i dau completare. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
Nici noi n-avem cercei...spre deosebire de fetele care au primit cadou mai multe perechi, noi am ramas cu buza umflata... inainte de botez se laudau si mama si soacra si nasa ca ii cumpara cercei, de ma gandeam ce o sa fac cu atatea perechi si cand colo...surpriza!...n-a mai cumparat niciuna pt ca fiecare a crezut ca cumpara cealalta si n-au vrut sa ia cadouri 'la fel'...si uite asa am ramas, dupa cum spuneam, cu buza umflata....
O sa-i cumpar eu, dar nu stiu cand, ca acum tot facem economii ca pana ne vin banii pe CCC tre sa strangem un pic punga...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui happyella ziua buna si de la noi astazi dam de baut la toata lumea...... suntem fetita mare... avem 3 lunite si apropo ratusca, fi-mea inca nu e "cuplata" cu niciun flacau din odisee... acum ca a mai crescut o lasa mami "sa-si faca prieten" noua ne place de Andrei ... o sa pun poze mai noi cu Andreea sa vada baiatul daca ii place alecsa capul si-l tinea inca de la 1 luna dar asa cam tremurat, dar acum il tine din ce in ce mai "batos", iar cand o trag de manute si vreau sa o ridic in fund se infige in talpi si vrea sa se ridice direct in picioare, abia la a doua ridicare se prinde ca de fapt vreu sa o ridic in fund si noi am facut botezul pe 10 aprilie, iar meniul(aperitiv, peste, friptura) a fost 120 lei fara fructe, tort si bauturi pe care le-am cumparat noi... insa patronul era o cunostinta a nasului si ne-a cam "strecurat" in program pt ca apoi incepea sezonul de nunti fericita de buburuza Andreea Maria |
Da, da, hai cu pozele, sa vedem poate ne incuscrim. Ai inteles sper deja ca Andrei e bun la casa omului, doar mananca asa de putin...
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
cris_mario spune:
citat din mesajul lui happyella am pus cateva poze noi cu gaza de la botez lorex ne pare rau de bobitza .... ici sa se faca repede bine de cateva zile fi-mea e "terminata" dupa caruselul care se invarte deasupra patutului... dupa ce se trezeste sta cam 15-20 min cu ochii la el si "vorbeste" cu jucariile si face vocalize ... tare e fericita ... si ma-sa e fericita ca mai are timp de una alta prin casa si de forumeala si am zis si noi GO-GO... eu tot ii zic gogoase, galushca si poate de acolo ca are o preferinta pt go si ghe fericita de buburuza Andreea Maria |
o scumpa
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
nikole multam
ayanna,mulutmim frumos
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cristies spune:
Ayanna, gagicara mare strumfitza.
Nikole, te-am ajutat de te-am omorat: nici eu nici Mariucasara nu am facut in Bucuresti...
Si nu-i pune din start cercelusii de aur, daca tot ii faci cu pistol ia-i cercei pentru ultrasensitive si n-o sa faca rani. Dupa ce se obisnuieste cu aia poti sa-i pui altii...
Ce mai vroiam sa zic? Ca tin dieta. Pastrav la cuptor in vin si dovlecei dupa reteta Andre_linei. Cred ca Montignac asta e cu vaca... de la atata mancare eu o sa ma ingras si mai tare...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc