Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
cris_mario spune:
la multe lunite Andreea,teo, sa cresteti mari si sanatosi
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
irinabobe spune:
mariucasara, plateea si iulenca multumesc mult de tot. vazusem iar discutii contradictorii legat de vaccin si eram in ceata dc sa il fac sau nu . daca voi l-ati facut inseamna ca e ok si il fac si eu saptamana viitoare...sper sa nu am probleme majore ca si asa sunt cu nervii la pamant din cauza de colici si scaun greu de tot . mai dureaza mult?
mamica de Rares
Ruxita spune:
buna fetele, ca fluturasii?
am citit razant discutii sterilet (vrem si noi si noi), dar la activitatea noastra ( sau doar a mea?) mai ieftin preze... ne-am dezobisnuit nu stiu cum unul de altul (10 luni fara parca nici nu-ti mai trebuie)... si apoi m-am inhamat la o gramada de chestii ca abia astept sa intorc banii cu lopata (indemnizatiile pe 3 luni + salariile concediu + alocatiile + onorarii) - poate poate lichidam toate datoriile la banca si facem un mic aconto pentru casa (pus la banca pentru dospeala).
Ieri m-am dus la pediatra si asistenta(avem o asistenta tare unfriendly sa-i fie rusine ca lucreaza cu copii) si mi-a zis ca la 3 luni nu avem control (!) asa e? la 3 luni nu avem treaba cu medicul? cica sa vin la 4 luni - nu mi-e deloc cgreu ca stam chiar de-asupra cabinetului, cobor doar 10 trepte... si am zis macar sa-l cantaresc - eh, avem numai 7700, adica un spor de doar 600 de grame in ultimele 3 saptamani, ma asteptam la mai mult...
Cai a inceput sa gandureasca, sa vorbeasca, sa scoata franturi de silabe - la primul zambet am fost in cap de fericire, acum la primele gangureli suntem in urechi - tare amuzant piciu si cumintel, o lasa pe mami sa munceasca...
cam atat telegrafic despre noi.
Pupici.
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita buna fetele, ca fluturasii? am citit razant discutii sterilet (vrem si noi si noi), dar la activitatea noastra ( sau doar a mea?) mai ieftin preze... ne-am dezobisnuit nu stiu cum unul de altul (10 luni fara parca nici nu-ti mai trebuie)... si apoi m-am inhamat la o gramada de chestii ca abia astept sa intorc banii cu lopata (indemnizatiile pe 3 luni + salariile concediu + alocatiile + onorarii) - poate poate lichidam toate datoriile la banca si facem un mic aconto pentru casa (pus la banca pentru dospeala). Ieri m-am dus la pediatra si asistenta(avem o asistenta tare unfriendly sa-i fie rusine ca lucreaza cu copii) si mi-a zis ca la 3 luni nu avem control (!) asa e? la 3 luni nu avem treaba cu medicul? cica sa vin la 4 luni - nu mi-e deloc cgreu ca stam chiar de-asupra cabinetului, cobor doar 10 trepte... si am zis macar sa-l cantaresc - eh, avem numai 7700, adica un spor de doar 600 de grame in ultimele 3 saptamani, ma asteptam la mai mult... Cai a inceput sa gandureasca, sa vorbeasca, sa scoata franturi de silabe - la primul zambet am fost in cap de fericire, acum la primele gangureli suntem in urechi - tare amuzant piciu si cumintel, o lasa pe mami sa munceasca... cam atat telegrafic despre noi. Pupici. |
Nici noi nu avem control la 3 luni. Dr mi-a zis sa merg cu el doar daca vreau eu. Nu vreau. Il cantaresc si il masor acasa. Daca nu are febra, papa, doarme, nu pare sa il doara nimic, nu am de ce sa il plimb pe la dr. Mai plec si cu un virusache ceva de la cabinet.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Nici noi nu avem control la 3 luni. Dr mi-a zis sa merg cu el doar daca vreau eu. Nu vreau. Il cantaresc si il masor acasa. Daca nu are febra, papa, doarme, nu pare sa il doara nimic, nu am de ce sa il plimb pe la dr. Mai plec si cu un virusache ceva de la cabinet. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Da, si eu stiam ca nu e. Dar am fost ca era in perioada cu kk verde... Cred ca de-acum inainte nu mai pupam controale preventive (nu ca pana acum se inghesuia lumea) pentru ca au un numar de consultatii zilnic la un anumit pret si inca un nr. care se plateste ca urgenta....
Si pe mine ma scoate din sarite sistemul sanitar, la cat platesc asigurari si totusi cand e ceva (ecografii, dantura sau alte minuni) platesc o gramada la particulari.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
happyella spune:
am pus cateva poze noi cu gaza de la botez
lorex ne pare rau de bobitza .... ici sa se faca repede bine
de cateva zile fi-mea e "terminata" dupa caruselul care se invarte deasupra patutului... dupa ce se trezeste sta cam 15-20 min cu ochii la el si "vorbeste" cu jucariile si face vocalize ... tare e fericita ... si ma-sa e fericita ca mai are timp de una alta prin casa si de forumeala
si am zis si noi GO-GO... eu tot ii zic gogoase, galushca si poate de acolo ca are o preferinta pt go si ghe
fericita de buburuza Andreea Maria
cristies spune:
Lorex, sper ca nu e nimic grav cu Iuria!
_
Cresc
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happyella am pus cateva poze noi cu gaza de la botez lorex ne pare rau de bobitza .... ici sa se faca repede bine de cateva zile fi-mea e "terminata" dupa caruselul care se invarte deasupra patutului... dupa ce se trezeste sta cam 15-20 min cu ochii la el si "vorbeste" cu jucariile si face vocalize ... tare e fericita ... si ma-sa e fericita ca mai are timp de una alta prin casa si de forumeala si am zis si noi GO-GO... eu tot ii zic gogoase, galushca si poate de acolo ca are o preferinta pt go si ghe fericita de buburuza Andreea Maria |
Ce de zane...
_
Cresc
myky791 spune:
buna fetelor.
- si mie imi cade parul ceva de speriat
- ratusca ziceai ca ar trebui sa manance 1000 ml pe zi?!!! al meu mananca 500. adik mananca 60 ml la 2 ore .acu vreo 2 zile manca 90 acu 60. mai mult imi vomita. nu vrea.
- decivictoie!!!!!!!!! mia adormit in balansoar. la fetele care au balansoar ii lasati sa doarma acolo nici o problema, nu? mam chinuit o gramada sa il adorm in brate neam. lam pus in balansoar lam leagnat si gata. cred ca sa invatat sa doarma cu vibratiile la oute sunt super inacantata ca nu am dat banii aiurea pe balansoar
- cristies si eu as iesi afara cu el dar e prea urat vremea.
- lorex faine pozele de la botez.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)