Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri21
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
irlandeza spune:
Alexia mea a fost ieri externata din spital, dupa o sapt. de chin, cu branula in manuta si antibiotic la fiecare 8 ore, cu recoltarea urinei cu sonda, cu analize de sange......... Diagnostic, infectie urinara la cel mai inald grad, adica pielonefrita, asa a zis dr.
De unde a luat-o , habar n-am. Cert e ca mai trebuie tratament inca 10 ziel, apoi alte analize si tot asa.
Si pe deasupra mai are si fierul sub nivelul minim, deci alt tratament si cred ca e suspecta si de picior plat valg , care si asta trebuie tratat.
Of, e asa de speriata saracuta, numai cand vede halat alb plange .
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 ani
Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutam
co.kildare - Irlanda
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus [green] Alinushca eu am avut 2 sarcini, dar nu mai tin minte...dar 11 saptamani nu-i mult, nu vad de ce nu ai putea sa dormi pe burtica...pot sa-ti spun ca sarcinile pot fi foarte diferite! Nu te mai gandi ca nu mai e bb acolo..sigur ca este... ![]() Cami, ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
merci frumos. am auzit de cineva care a dormit doua sarcini la rand numai pe burta pana la sfarsit, deci se poate. dar ma minunam ca la prima nu am mai putut dormi pe burta inca din primele saptamani. cum ai facut enterocolita? probabil de la ceva ce ai mancat? si sotul meu, fan shaorma, a mancat o shaorma de pe Otopeni si a bolit 2 zile dup-aia... nasoala treaba. daca iti mai zic ca numai cu o saptamana inainte avusese si Serafim rotavirusul si cu inca 2 saptamani tot asa diaree probabil de la ceva mancat... o placere... am avut un pashte minunat!
Ninia imi pare foarte rau ca nu a fost sa fie. Sunt trista pentru tine. Ma bucur in schimb ca ai o atitudine buna si sper sa iti dea Dumnezeu sa nu mai ai mult de asteptat.
irlandeza chiar foarte ciudat de unde putea fetita sa ia asa ceva. ca nu cred ca s-ar fi imbolnavit decat daca lua contact direct la locul cu pricina cu ceva virusi/bacterii... cel putin asa stiu eu. imi imaginez ca va este groaznic de greu. mai ales ca si tu le ai pe ale tale. Doamne ajuta sa treaca repede si sa fiti iarasi bucuroase!
Mami de
![](avion.gif)
![](gravida.gif)
irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca irlandeza chiar foarte ciudat de unde putea fetita sa ia asa ceva. ca nu cred ca s-ar fi imbolnavit decat daca lua contact direct la locul cu pricina cu ceva virusi/bacterii... cel putin asa stiu eu. imi imaginez ca va este groaznic de greu. mai ales ca si tu le ai pe ale tale. Doamne ajuta sa treaca repede si sa fiti iarasi bucuroase! |
Nu stiu de unde a luat infectia, poate de la piscina pt. copii dar in care intra si parintii, sau poate azi-vara de la strand, tot bazin pt. copii. Dr. zice ca si de la scutece, dar noi am schimbat-o f. des, nu statea cu scutecul plin de pipi sau caca.
Si mi-e f. greu pt. ca eu sunt aici, ea in Ro. cu mama mea.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 ani
Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutam
co.kildare - Irlanda
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danangie/danangie.jpg)
danangie spune:
Off IRLANDEZA saracutza Alexia...citind ce ai scris am retrait prin ce a trecut si Alessio acu ceva luni in urma.E super groaznic si d-ne ...nu stiu cum de rezisti sa nu fii langa ea. Eu sigur innebuneam de griji.Sanatate multa ii doresc si sa dea Domnul sa nuramana cu frica asta de doctori.Eu deja sunt super preocupata pentru august cand voi merge cu Alessio la doctor la vizita de control pentru hidrocel.
Sanatate multa ii doresc.
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Vaiii Irlandeza ce rau imi pare ca a trebuit sa treaca prin asta .Sanatate si ne gandim la voi
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ninia81/Ninia81.jpg)
Ninia81 spune:
Neata!
Irlandeza, santate multa Alexiei!
Ce faceti dragelor in rest? Eu am avut o saptamana oribila.
Visul nostru
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Neata
Eu sunt aici mai mult moarta decat vie,azi e Z1 si ma dor toate alea
anca de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
alinushca spune:
HUH !!! Am scapat de primul trimestru si suntem bine.
Am vazut si eu azi un bb foarte nelinistit care se zbenguia nevoie mare. Cand a ajuns la partea cu sexul (avand doctora un ecograf dintre cele mai performante...) mi-a zis prima data (cand era f nelinistit bb) ca pare sa fie fetitza cum banuiam si credeam eu .... e.. ca la sfarsit de ecografie cand statea deja linistit bb sa imi spuna ca de fapt pare mult mai clar sa fie baietel....
Na... eu acum care varianta sa o cred. Eram asa sigura ca o sa avem fetitza
. Stiu foarte exact cand am ovulat. Iar sex facusem doar cu 6 zile inainte de ovulatie. Si pe net peste tot zice ca spermatozoizii care fac baietzi mor repede si raman fetitzele prin zona. Citisem de un caz al unei mamici care ramasese la 4 zile dupa sex si avusese baiat si era tot asa surprinsa ca teoretic nu avea cum sa fie baiat (dupa studii stiintifice cica). Asa ca am zis ca la 6 zile chiar nu are cum sa fie...
Mda, nu va mai plictisesc cu lamentarile mele. Sunt foarte fericita si daca e baiat si abia astept sa se nasca. Dar speram sa fie fetiza de data asta.
Mami de (28.10.2008) si
bb2 12+
ancadragoman spune:
Alina tu simti ca e fetita?
Avem si noi poze de 1 mai http://community.webshots.com/album/577533832GrIiyr
anca de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
alinushca spune:
Frumos 1 Mai! Ati prins peshte ? Unde anume erati ca vreau si eu sa merg acolo desi nu ma pricep neam la pescuit. Dar pare frumos si relaxant oricum mai ales daca ai si o tenda cum aveati voi. Nu simt nimic. Nu stiu ce e aia sa simti ca e baietel sau fetita. Nici la prima nu am simtit nimic, la 14 saptamani mi-a zis Iosup ca e baiat si asa a ramas. Acu tanti asta mi-a zis ca se pare ca avem 2 bucatzi. Ceea ce e nitel cam greu pentru ca am indoieli la nume de baiat pe cand la fetitza era foarte clar.
Mami de (28.10.2008) si
bb2 12+