HAI ROXY! BRAVO LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 17

mamanati spune:
Hai Roxy!!!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si
cu
31+

yoyoyo spune:
Pentru fetitele cu miros de liliac: Ursitoarele sa-ti puna ‘Colo sus o vorba buna: Sa cresti mare, sanatoasa, Sa fii buna si frumoasa. ...
multa sanatate si felicitari mamiciilor :)
noi intram mai rar, suntem si noi cu morcovelul, o sa fie tot ceza ne programeaza sapt viitoare
bagaj nu am nici eu inca, mereu mai se gaseste cate ceva ce iti trebuie asa ca incerc sa nu ma stresez, sotul sa fie ready ,steady
, go ...
domnul sa fie cu noi toate sa nastem copilasi sanatosi !
va pup
HAI ROXY
Yoyoyo 36 sapt si mami de fecior Tavi (18.05.07)

ania_ania spune:
Intram si noi pentru galerie!
Bravo, Laura si bun venit floricelei Ilinca Sabina!
Hai Roxi!
Anca,
mami de si
cu
37 +

arturicii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamanati Arturica,... Ce bine ca Ilincai ii place cand ii bate soarele in ochi. Cami nu prea era fericita. Si pana acum imi cere ochelari de soare cand e cazul. Mai citesc diseara, fug la gradi dupa copil! ![]() www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mami de zvapalici ![]() ![]() ![]() |

Ioana,
Philip, Yann, Sabina

anamariam79 spune:
Neatza burtici. Am primit plangeri ca am absentat si va faceati grji, asa ca fac putin prezenta, si ma alatur si eu galeriei pt. Roxi.
Hai Roxi
SI FELICITARI LAURITA!
si bine ai venit Ilinca Sabina!
In afara de lipsa de somn, all is good!
Mai, nu stiu daca e de la poze, dar eu toata noapte am visat-o pe nana, sau m-am gandit la ea. Superbe pozici, dar cu asa mamica, cum ar fi putut iesi altfel?
Nati, cum e reteta cu somonul in crusta?
Ma duc inapoi sa caut filmuletzul despre care vorbiti ca v-a ingrozit, sa stiu si eu ce il asteapta pe strumf.
Ana 36+
Miruna-Nicola sau
Alexandru-Nicolae AMR 2+ saptamani
bebica mea mica si scumpica
ticker

andradap spune:
Scriu si eu in mare viteza sa o mai incurajez o data pe Roxy.
Hai Roxy, curaj! O sa vezi ca va fi bine!
Diana, sa fii sanatoasa!
Mami de ANTONIO (12.05.2007) si
37+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">
DOMINIC
Dumnezeu a vrut ca el sa existe

gabriela_s spune:
Neata,
am fost la eco aseara,bebelina noastra are 2100 grame,e dezvoltata de 34 de saptamani,e cu caputul in jos asa cum ziceam,a masurat-o pe toate partile,bataile inimii sunt bune,greutatea e bine.Diseara merg si la clinica pt control din ala complet-ca la spital am refuzat sa ma cocot pe masa aia,am oroare,na...- probabil o sa am o idee mai clara despre cate saptamani mai am pana nasc.Sper sa nu se fi deschis colul mai mult decat acum doua saptamani.
Bine ca m-a mai linistit mediul meu,se pricepe sa calmeze gravide paranoice ca mine
Trebuia sa merg sa imi fac analize dar m-a turtit ploaia de afara...plus ca am uitat sa imi iau recoltoare si n-am mai gasit nici unul prin casadeci ma duc maine...
Va pup!
Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si
33+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai

gabriela_s spune:
Mi-am modificat semnatura
Alta viata!
Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si
34+ Alexandra Ioana
Blog de mama si nu numai

cris_09 spune:
Neata burtici si mamici!
Hai sa bem impreuna cafeluta in asteptarea floricelei de liliac
Diana.
Hai Roxy!!!
Laurita oare ce face?Sora de Laurita asteptam nerabdatoare noutati despre Ilincuta si mamica fericita
poze

Iubirisca spune:
Roxy sa ai parte de o nastere usoara si rapida, sa fie bebelina sanatoasa si mancacioasa.
Asteptam vesti de la sora ta si pana atunci:
HAI ROXY HAI ROXY
Iubirisca 33+ cu
papusica mica, Cristina Alexandra