HAI ROXY! BRAVO LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 18

n_a_n_a spune:
'Neata burtici, mamici si bebici !
Cum v-ati trezit azi? Eu ceva mai bine ca ieri, mai bine dispusa; nu ca as fi dormit mult mai bine, dar am ras din tot sufletul de sotul care azi dimineata pe la sase se trezeste (da' numai pe jumatate) buimacit de somn, ridica un piculet capul de pe perna si zice: "iar te uiti la mine? ca azi noapte ai dormit numai o data!". Vroia sa zica de fapt ca de cate ori s-a trezit azi noapte (face si el antrenament de trezire pentru bebe, cred ) o singura data m-a gasit dormind... Si ne-am trezit amandoi si am stat de povesti pana pe la opt.
Ana, , sper ca m-ai visat de bine!
Gabi, felicitari pentru bebelina in grafic ! Sa vii cu vesti la fel de bune si de la clinica!
!!! Hai Roxy !!!
Nana 35+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5

Onana spune:
Neata!HAI ROXY
O asteptam cu drag pe Diana, sa vina sanatoasa si sa va aduca multe bucurii.
Refacere usoara pentru mamica si mult laptic.
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37+ Tudor

gabriela_s spune:
nanatu si al tau sot
si noi stam de vorbe in ultima vreme,daca nu e voie...vorbim,ne cunoastem mai bine
Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si
34+ Alexandra Ioana
Blog de mama si nu numai

flory_blanca spune:
FELICITARI LAURITA! Recuperare rapida sa te poti bucura de bebelusa ta, multa sanatate si fericire! ILINCA sa cresti mare si fericita alaturi de mami!
HAI ROXY! Sa ai parte de o nastere usoara si de o recuperare rapida!
32+

flory_blanca spune:
Am fost si noi la eco ieri. Fericita ca bebelina e intoarsa cu capul in jos, organele toate bune si frumoase si ea o grasunica de 1950gr.
In schimb colul mi s-a scurtat din nou, are 2,7cm dar e bine ca e inchis. A fost primul control pe masa din cauza colului, m-a intors pe toate partile si mi-a mai descoperit si o candida pe deasupra.
Acum stam la pat cu laptopul in brate, multa odihna ca am fost rupta de oboseala ieri si simteam ca imi paraie toate oasele. Si au reaparut iarasi contractiile asa ca dupa o perioada de exagerari urmeaza una de cumintenie. Si daca tot am timp m-am apucat de spalat lucrusoarele lui bb, de amenajat camera si sa mai aranjez una alta pe aici.
Am vazut la stiri ca mai dureaza cateva saptamani cu vaccinul BCG, dar nu precizau cat exact, asa ca inca nimic concret. Dar ziceau ca vaccinarea bebelusului se poate face fara probleme pana la 10 luni. O intrebam pe o prietena care a nascut daca i l-a facut si ea zicea ca a cumparat oricum vaccinul din farmacii Infarix cred ca se numea care contine mai multe tulpini printre care cred ca si BCG.32+

Ramona80 spune:
HAI ROXY
Sa ai o nastere usoara si recuperare si mai usoara. Bebe sa fie sanatos si sa va intoarceti cu bine acasa.
Sorana imi pare rau ca Matei nu s-a obisnuit la gradi si ca tu ai o raceala de care nu poti scapa. Insanatosire grabnica.
Legat de gradi, ma gandesc ca totusi poate e prea mic sa mearga acolo. Nu stiu daca ai citit cumva "Cand se naste copilul" de Francoise Dolto. Mie mi-a placut foarte mult, am citit-o de doua ori. Citeste-o si poate vei gasi niste raspunsuri acolo. Stiu ca a pus-o una din fete si in format electronic pe mail.
Nati, multumim. Ce super ca la voi se da bebele imediat mamei si poate sta si tatal
Corina, Nana sunteti niste frumoase.
Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si
+30

M&M spune:
In primul si in primul rand:
LAURA FELICITARI, MAMICO!!!! BUN VENIT PE LUME ILINCA SABINA
!! Sa fii sanatoasa, cuminte si viata sa iti ofere tot ce e mai bun si frumos, pui mic!!!
In al doilea rand:HAI ROXY!!!
Pe mine nu ma deranjeaza ca Sorana ne spune despre Matei...Suntem destule mamici deja si, cred , ca orice informatie e bine venita
AM reusit sa pun si eu cateva poze in album cu burtica la 36 de saptamani. In rest , sper ca bebe sa mai stea la caldurica pana pe 27 aprilie cand vine dr din concediu.
Dupa ce l-am nascut pe Mihaita, mi l-au aratat si mi l-au dat la pupicit, l-au curatat putin si apoi l-au dus la masurat si spalat in prezenta lui tati. Ma rog, Daniel se uita pe geam ...
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si
35+ cu
Matei Stefan
BAZAR DC

Ayla21 spune:
Salutare! Vin si eu repejor la galerie! Hai ROXI!
Felicitari Laura!
Bun venit pe lume Ilinca Sabina!
_
Arborele care daruieste
Sunt o mica printesa & video

M&M spune:
Gabriela, felicitari pentru bebelina in grafic1
Flory, felicitari pentur bebelina grasunica...Spor la treaba, dar ai grija la contractii..
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si
35+ cu
Matei Stefan
BAZAR DC