HAI ROXY! BRAVO LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Hai Roxi!!!

Sa ai o nastere usoara, fara complicatii, si o bebelina sanatoasa, papacioasa si frumoasa. Abia asteptam vesti de la tine, maine.

Mira fericita 35+cu Maya Alesandra

AMR 4 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

!!! Hai Roxi !!!

Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Sorana - nu cred ca esti nici dusa, nici maso. Eu pe Luca l-am nascut 100% natural, nu a fost foarte usor si e drept ca au fost multe momente in care mi-am dorit sa fi facut epidurala. Dar, incet, incet, a trecut. Barbati-miu radea de mine zilele trecute si imi zicea ca printre primele lucruri pe care le-am spus dupa nastere a fost ca la al doilea nici nu concep sa nasc fara epi. Ma crezi ca nici macar nu imi aduceam aminte de chestia asta? SI i-am zis ca nici nu ma gandesc, voi naste la fel de natural ca prima data (desi sunt convinsa ca va veni iar momentul in care imi voi dori sa o fi facut). Daca am putut o data, voi putea si a doua oara... mai ales ca acum am experienta...

Anca 32+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

HAI ROXI!!!!!

34+ cuEmma Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Murica, Dana, Aly , ma bucur ca va plac si voua pozele!

Fetelor, pozele nu au fost deloc scumpe! Sedinta m-a costat 80 de lei si mi s-au facut vre-o 250-300 de poze (cadre). Dintre ele mi-am ales vre-o 20 pe care sa le "aranjeze" domnul fotograf - o sa va spun cat ma vor costa cand va termina de lucrat la ele. Listatul e iarasi separat, depinde de dimensiune si hartie (mata sau lucioasa)

Mira, tinem pumnii pe maine la eco ! O bebelusa sanatoasa si grasunica sa-ti arate tanti doctor ! Si burtica mea a mai crescut...

Corina, felicitari anticipat pentru schimbarea de prefix !

Ruxi , eu sigur o sa vin cu vesti bune de la eco! Fix la asta ma gandeam si eu in legatura cu vaccinarea BCG: suntem cei mai vaccinati si printre cei mai bolnavi de TBC... Ceva nu-i in regula... Sa fie nevoie de mai multe rapeluri? A, ca mi-am adus aminte: eu am fost vaccinata impotriva rubeolei si la screening-ul de trim I, surprize, surprize: 0 anticorpi! Explicatie: vaccinul nu a avut niciun efect, n-am reactionat deloc la el!

Murica, just in case ca nu ai net, o sa-ti pun motatele de miercuri dimineata ! Ce grasunica e Evelyn ! Eu iau doua Zantac pe zi: 150 mg dimineata si 150 mg seara, si nu vreau sa imi aduc aminte cum e fara! Aveam ganduri negre ca imi intoxic fetita, dar daca si tie ti-a recomandat medicul un tratament de durata, m-am mai linistit. Si eu sforai imediat ce reusesc sa atipesc !

Sorana , mie mi se rupe sufletul cand mi-l imaginez pe Matei... Fii curajoasa mami si nu da inapoi, se va obisnui in cele din urma!

Ioana, mai vrem pozici cu Sabinuta si mutritele ei ! Iti dai seama ca prefer ca Adelina sa aiba o mama sanatoasa, in stare sa i se dedice 24/7, si nu o apatica plangacioasa cum ma face stomacul sa fiu acum (chiar daca asta inseamna lapte praf); sunt foarte constienta ca problema mea trebuie rezolvata urgent, ramane de vazut daca situatia se va imbunatati dupa nastere de la sine (scap de hormoni si presiune) sau nu...

Vivela, imi place sa cred ca la noi la odisee nu exista off topic . Oricum, ne bucuram de orice crampei de informatie venit de la o mamica mai experimentata !

Nati , ma bucur mult pentru tine ca ai verde la miscare!

Fetelor care veti naste natural : pentru voi promit sa scot un numar dublu de motate!

Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

inca o floricica
hai roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Scumpelor, mersi si voua pt sustinere Moni, Sabina, Nana si sper sa nu fi uitat pe nimeni, ati fost asa multe
Eu ca eu, dar Matei este un copil atat de bun, de sensibil, de cuminte, de altruist (culmea!la 2 ani) ca merita sa fac ce e mai bine pt el si sper sa fiu capabila sa iau decizia corecta.

Vivela, eu am inteles perfect ce ai zis si mi-ar prinde bine sa invat din experienta ta, doar ati trecut si voi pe-aici si ai avut ocazia sa-ti pui mai multe probleme ca mine, care de-abia le descopar. Vb cu drag pe mess, oricand poti tu Am zis ca ma opresc pt ca ma gandeam ca fetele acum sunt focusate pe sarcina, mai ales ca mai avem asa putin..

Cris, si eu imi studiam burta si pare mai lasata, intr-adevar, sa vad daca pot maine sa fac o poza sa va dati si voi cu parerea..

Acum ma pun pe tratament pt gat si nas, nu mi-a dat mare lucru (sinupret, tantum si homeogene, ser fiziologic/apa de mare pt nas), bine ca am scapat totusi de antibiotice

Ma simt mai bine cand aud ca mai sunteti ca mine (natural fara epidurala), asa a fost si la Matei si asa o sa incerc si acum, diferenta e ca la Matei nu concepeam fara epidurala, iar acum e doar alegerea mea.

Anca, la mine dupa nastere am zis ca nu mai nasc natural, cu atat mai putin fara epidurala, mai ales ca bebeloiu a fost asa mare, dar uite ca acum, cand dr mi-a zis ca asa e mai bine pt bebe m-am conformat total si parca am uitat de dureri, am creierul spalat, o fi de la hormoni??

fetele dragi, multumim inca o data pt sustinere, o sa fie bine pana la urma.

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Revin si eu... dupa ce m-am frecat 2 ore cu o reteta de somon in crusta (data pe chat azi de sotiorul meu) de ma doare spatele de nu mai pot! Dar a meritat efortul! A iesit foarte moale, ca niciodata!

Theo, felicitari pentru cele 30 sapt. incheiate cu bine!

Of, chiar horror filmuletul! Mama nici nu stie ce se intampla cu puiul ei. Si tipa, va da-ti seama, ca inca se poarta gingash (crede ea) ca stie ca e filmata. In alte cazuri cred ca e si mai teribil!(Acum citesc ca suntem cu Vivela gand la gand)

Eu am fost o fericita,pe Cami mi-aupus-o pe burtic imediat dupa nastere. Cum cauta tzitzi cu gurita - n-am sauit niciodata! Mai apoi au luat-o la cantarit, spalat, imbracat. Si mi-au dat-o mie iar. La noi toti copiii stau mereu cu mamele in salon (cel putin la nastere naturala e asa). Sper sa nu sa fi schimbat regulile de atunci.

AM uitat sa va zic, ieri cand am vb cu doctorita despre nastere, am intrebat daca ar putea sta sotul cu mine ca la nasterea trecuta. SI imi zice ca: Da, dar sa aiba training si papuci de camera! In gandul meu zic decat il vad in asa hal, mai bine sta acasa!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 31+

Mergi la inceput

Of, Sorana, am citit acum si despre Matei. Pe mine ma doare inima de ce scrii acolo d-apoi pe tine! La noi n-a fost asa grav! Ce sensibil e, micutul! Nu stiu ce sa-ti spun. Poate vb cu "Miss" asta de la gradi, sa fie mai atenta cu el si sa-l implice in activitati si jocuri. Sau poate o perioada mai treceti la program scurt. Nu stiu cum as putea sa te incurajez... Va doresc din tot sufletul sa se rezolve pb asta cat ma repede! Multa sanatate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Nati, dai un curcan sau un pui? Acilea la noi e Sabina, Ilinca Sabina de-abia s-a nascut...

Ce-am facut, ca nu m-am prins? Stiu ca printesa ta e Sabina, si a Lauritei e Ilinca. Am gresit undeva?!

Acum ca sa nu te oftici cu slabanoagele pe DC, uite ca la solicitarea ta au pus poze si cu frumusetea XXL! Le-ai vazut?!

Mergi la inceput