HAI ROXY! BRAVO LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioana5255 spune:
Roxy sunt si eu alturi de tine cu gandul si cu sufletul. O sa fie bine. Curaj mamico! Te asteptam cu vesti.
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aly_ Se pare ca vom fi putine cele care vom naste natural sunt curioasa care se incumeta prima 31+ Larissa |
poze
Cristina37+ cu Sebi
AMR 3 sapt
cris_09 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
poze Cristina37+ cu Sebi AMR 3 sapt |
poze
Cristina37+ cu Sebi
AMR 3 sapt
aleesicoo spune:
cris 09 la ce spital nasti?
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in33 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:6 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!
cris_09 spune:
citat din mesajul lui aleesicoo cris 09 la ce spital nasti? asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in33 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte AMR:6 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! |
poze
Cristina37+ cu Sebi
AMR 3 sapt
aleesicoo spune:
acolo a nascut anul trecut si cumnata mea.
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in33 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:6 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!
biajitaru spune:
Buna,
Felicitari Laurita pentru fetita
Multa sanatate si aveti grija de voi!
Hai Rocsy!
Noi suntem bine dar weekendul asta am fost la Bv si se pare ca m-a terminat drumul. Bebe are aproape 2Kg dar s-a intors deja si a coborat foarte mult. A zis Dr. ca daca ma mai prinde la birou in Mai ma bate. Asa ca din Mai s-ar putea sa intru si eu in prenatal ca pana acum nu am avut nici macar concediu de loc si se pare ca se cam resimte. Colul este inca inchis dar a spus sa stau in pat si sa am grija.
Azi de dim inapoi in Buc si acu mai am doua ore de munca si abia astept sa ajung si eu acasa.
Pup,
Bia
Bia 26+
cris_09 spune:
citat din mesajul lui aleesicoo acolo a nascut anul trecut si cumnata mea. asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in33 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte AMR:6 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! |
poze
Cristina37+ cu Sebi
AMR 3 sapt
andradap spune:
Laurita, refacere rapida si muuuult muuult laptic, iar tie Ilinca iti urez BINE-AI VENIT! Sa fii sanatoasa si sa fii mereu o bucurie pt parintii tai!
*
* *
Roxy, cu Dumnezeu inainte si sigur va fi bine! Maine iti vei vedea si tu minunea si vei constata ca e cea mai sanatoasa fetita din lume! O sa fie si mancacioasa iar tu vei avea suficient laptic. Ma gandesc la tine si la puiutul tau sa aveti cea mai frumoasa intalnire maine!
Arturicii, multumim pt liliacul superb si vorba lui Madamar, pt mireasma pe care efectiv am simtit-o cand am vazut poza. Chiar mi-e dor sa adulmec un liliac inflorit! Mi-ai facut pofta...
Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 37+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">DOMINIC
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
Alinutzaa spune:
Felicitari Laura! Bun venit Ilinca Sabina, sa fii sanatoasa, vesela si norocoasa si sa le umpli sufletele de bucurie parintilor tai
Hai Roxy!!!!!!!!
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 35+
Handmade by Alina