HAI ROXY! BRAVO LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Nati, dai un curcan sau un pui? Acilea la noi e Sabina, Ilinca Sabina de-abia s-a nascut...

Sunt si eu alaturi de cele ce vor naste natural; aveti toata admiratia mea!

Noi suntem ok, o noapte mai putin odihnitoare, cu perioade de somn de ma 3 ore (e bine, e bine, stiu dar eu mixez perioadele de alaptat cu momentele de dus la baie baietii.
Insa sunt ok; dimineata m-am trezit ca de-obicei la 6:30, sa pregatesc de scoala baietii (printesa dormea dusa) si eram asa de convinsa ca o sa ma culc dupa ce pleaca la scoala baietii...insa normal ca nu a fost asa.

Asa ca astept sa ma ia somnul (ieri de ex nu am dormit deloc ziua) ca poate ma culc; insa ma asteapta niste rufe de spalat si aspiratorul imi zambeste gales din hol.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Fetelor, cu placere pentru liliac! Chiar am vrut sa zic in mesaj ca sper sa simtiti si mirosul liliacului din poza insa se pare ca l-ati gasit si fara sa va invit eu;

De-abia astept sa vad si aici liliacul inflorit.

Roxi, eu am pus la antrenat motatele, vin acusi si ele!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Sabina doarme pe perna de alaptat dupa ce am stat de vorba vreo ora! A stat cu ochisorii deschisi si s-a "uitat" la toate luminile din jur.

Eu nu am reusit sa vad filmuletul respectiv; la nasterea Sabinei, sotul a fost in sala; imediat cum au scos-o au dus-o pe o masa si au curatat-o rapid acolo, am vazut si eu si sotul ce i-au facut si nu mi s-a parut brutal (aveam eu un fix sa o curete bine in nas); apoi au infofolit-o, mi-au dat-o la pupat si a plecat cu sotul si asistenta catre locul cu bebei; acolo tot asa, a stat sotul cu ea pana au instalat-o in incubator la caldurica.

Ce a fost interesant, a fost ca nu au plecat cu copilul fara tata; ba l-au asteptat pana s-a schimbat (era "blindat" ptr operatie); in felul asta se asigura ei ca nu ii judeca cineva ca au schimbat bebele

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Multumim de incurajari si voua Anca, Corina, Artu, Ana, Ruxi, Nico, Dana, Cris si are dreptate Vivela, prea mult off-topic cu problema mea, ma opresc aici..

Trebuie sa ma concentrez pe marea intalnire cu Tudor, acum sunt sigura ca vreau sa nasc natural (si ma gandesc si fara epidurala, o sa zicieti ca-s dusa..sau masochista) dar una ca simt ca trebuie sa trec prin aceasta incercare si sa-mi aduc cu bine pe lume baietelul, si apoi ca am vb si cu anestezistul si mi-a zis ca la cat de varza e coloana mea, posibil sa nu prinda epidurala, chiar daca vor incerca sa ma intepe de mai multe ori, deci mai bine renunt eu dinainte..Sa vedem cat ma tine vitejia..

Cris, nu nu nu, nu ma grabesc deloc cu nascutul, maine merg la dr, am si raceala de tratat, miercuri aniversez cu sotul 3 ani de casatorie (dupa alti 6 de iubire), poate de joi incolo sa fiu pregatita..Dar cum joi e Murica, hmmm, mai aman un pic Asa ca puteti sa mi-o luati in fata, fara suparare

Va las ca fug la doctor.

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37+ Tudor

Mergi la inceput

Roxi!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Trebuie sa ma concentrez pe marea intalnire cu Tudor, acum sunt sigura ca vreau sa nasc natural (si ma gandesc si fara epidurala, o sa zicieti ca-s dusa..sau masochista) dar una ca simt ca trebuie sa trec prin aceasta incercare si sa-mi aduc cu bine pe lume baietelul, si apoi ca am vb si cu anestezistul si mi-a zis ca la cat de varza e coloana mea, posibil sa nu prinda epidurala, chiar daca vor incerca sa ma intepe de mai multe ori, deci mai bine renunt eu dinainte..Sa vedem cat ma tine vitejia..

Cris, nu nu nu, nu ma grabesc deloc cu nascutul, maine merg la dr, am si raceala de tratat, miercuri aniversez cu sotul 3 ani de casatorie (dupa alti 6 de iubire), poate de joi incolo sa fiu pregatita..Dar cum joi e Murica, hmmm, mai aman un pic Asa ca puteti sa mi-o luati in fata, fara suparare

Va las ca fug la doctor.

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37+ Tudor
Nu esti masochistaSi eu eram foarte hotarata sa nasc cu epidurala "orice ar fi",dar dupa ce am vb cu doctorul am zis sa nu privesc ca si calul..numai drept inainte...Vroiam sa-mi cumpar trusa dinainte,sa fiu pregatita..dar m-a convins ginecologul meu sa nu exclud nici o posibilitate,si sa vad cum decurg lucrurile atunci...daca nu rezist fac epidurala ...daca pot suporta durerile fara,si mai bine ..Ehhh,vedem noi atunci

poze

Cristina37+ cu Sebi
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Fetele de cateva zile(cam 5) toata lumea imi zice ca mi s-a lasat burtica vizibil...m-am studiat si eu si asa e....Dupa ce se lasa cam cat mai dureaza?
Si inca ceva...Sabina tu ziceai ca "pierdusei dopul fara sa stii"..Cum arata?nu era cu nimic schimbat decat secretiile normale?In ultima saptamana am avut secretii ceva mai abundente,dar fara urme de sange sau altceva....

poze

Cristina37+ cu Sebi
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Cristina, incalzim motatele?

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Cristina, lumea zice ca se lasa burta cam cu o luna inainte, deci la tine pare perfect, ajungi la 40 de saptamani .

M-am tot uitat la filmulete pe youtube, sa vad cum se manevreaza nou-nascutii prin alte parti, si drept e, parca nicaieri nu mi s-au parut asa brutali ca in filmuletul Gabrielei , deci se poate sa fie si mai blanzi...

Ioana, invatam si noi cum e cu somnul in "lumea reala", cred ca ar trebui sa ne facem acum provizii de "odihna" ca dupa nu se stie.

Maine avem intalnire cu bebelina, de abia astept .

Ana 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Eu tot cu taraita am acces la calc, din cauza de sot, intram doar sa vad titlul capitolului in caz ca a mai nascut cineva, asa ca trebuie sa fac urarile:

FELICITARI, LAURITA DRAGA!!! BINE AI VENIT PE LUME, ILINCA, SA AI O VIATA PLINA DE BUCURII, SA FII SANATOASA SI FERICITA! RECUPERARE RAPIDA SI MULT LAPTIC MAMICII!!!

HAI ROXY!!! NASTERE USOARA SI O BEBELINA SUPERSANATOASA! SA VA AJUTE DUMNEZEU!

SORANA, m-a durut sufletul cand am citit cand de inimos e micutul Matei si cum nu vrea el sa supere pe nimeni... Cum zicea si Dana, si la mine unul din motivele pt. care am vrut bb2 asa repede a fost sa mai stau acasa cu Luca... Te imbratisez cu tot dragul, sa te ajute Dumnezeu sa iei decizia cea mai buna, cu siguranta ti-o va dicta inima ta...

Noi suntem bine dpdv fizic, eu am oscilatii f. mari de dispozitie, o data sunt fericita si in clipa urmatoare vad totul in negru, e tare greu cu Luca, l-au apucat crizele de personalitate de 2 ani si e extrem de miorlait, nu se joaca deloc singur, nu-i prea convine nimic, nu ma lasa sa fac mancare ca ar vrea sa ma joc non=stop cu el, ma doare si spatele si cel mai rau ma chinuie arsurile noaptea... Dar mai este putin, trecem noi peste toate, numai Alex sa fie bine sanatos si sa ne vedem cu totii acasa.

Scuzati ca nu pot scrie mai mult, sper ca peste vreo sapt. sa se termine reparatia la laptopul sotului si sa am si eu mai mult acces. Va pup pe burtici pe toate!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 34+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput