HAI ROXY! BRAVO LAURA! Liliac de mai-iun 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Hai ROXY

fetita mamei
NIKOL35+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Hai Roxy !!!

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

FELICITARI LAURITA

BINE AI VENIT ILINCA SABINA

28+ Larissa

Mergi la inceput

HAI ROXY

28+ Larissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Sorana imi pare rau ca esti suparata...nu pot spune ca stiu cum e,dar sper sa ai taria de a lua decizia cea mai buna
Si nepotelul meu a fost "anti gradinita" desi el era mai mare...cred ca avea deja 5 ani,si cand l-a dat mama lui la gradinita(care este exact fata in fata cu casa noastra) plangea incontinuu.Asta cateva zile pana s-a dezmeticit si si-a dat seama ca "tusica" sta asa aproape...si cand il ducea la gradi,dimineata,pana vb matusa mea cu educatoarea el deja "evada" si venea la noi.Ne trezeam cu el la usa
Wowce saptamana plina de floricele de liliac!
Curaj Roxy!!!!

poze

Cristina37+ cu Sebi
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Ce de fetite chiar ca liliacul roz e la putere.
Maine e ultima zi de lucru pana pe 29 in concediu legal iar apoi in prenatal.

NANA CE POZICI SUPERBE. Ma batea si pe mine gandul sa-mi fac niste poze profi dar cand am vazut preturile mi-a trecut.Am insa o prietena pasionata de arta fotografiei si cred ca vom incerca noi un fotoshooting. sa vedem ce o iesi.In privinta stomacelului vad ca rezisti eroic pe baricade de incurajare in continuare.

31+ Larissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna burtici,
AM fost plecata cu treburi de dimineata si uite ce vesti frumoase! Sa dea Dumnezeu asa unul dupa altul sa se nasca toti bebeii sanatosi si mamicile sa se recupereze repejor!

SI asa cum azi la medic am primit unda verde pentru sport am si fugit la fitness. Sper sa mai pot merge o luna.

Gabriela_s, ce amuzanta ai fost cu dispozitivul anti-soacre. SI fraza "ne cacaim atata" n-am mai auzit-o! Cool!

Arturica, tare incurajatoare fraza ta ca daca nu ai burta pana la nastere nu ai nici dupa. La mine a functionat,dar dupa un an, cand am intarcat-o pe Cami. Abia atunci am avut burta plata, plata.
Ce bine ca Ilincai ii place cand ii bate soarele in ochi. Cami nu prea era fericita. Si pana acum imi cere ochelari de soare cand e cazul.

Cris, macaroanele "corrrate" sunt verzi (cu spanac) si un roz(cu rosii)!

Nicoleta, da cu sprayul cu ulei pe pielea uda, apoi stergete cu un prosop. Pielea nu va ramane foarte uleioasa. Asa fac cu uleiul de masline si e cat de cat OK.

Of, nana ce chin pe capul tau! Eu totusi cred ca dupa ce nasti o sa treaca crizele de stomac, sau se vor diminua durerile considerabil. sa treaca si sa poti alapta daca iti doresti asta!

Ramona, felicitari pentru cele 30 sapt. incheiate cu succes!

Mai citesc diseara, fug la gradi dupa copil!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

M-am uitat la filmuletul cu "examinarea noului nascut".Vaideeeee viata meaaaaaa!!!!!!1Aoleuuuuuuuuuu!!!!!!!!!M-am ingrozitPrima oara era o fetita..de ce tinea picioarele asa?Cum ii baga aia in nas,si in guraPfoooooaaa...sufletul meu,viata mea...da ce ii mai chinuie pe copii Domnu Dan(Nikita-dc stiti faza)Apoi s-a transformat in baietel,ala saracu nici nu mai putea sa planga la cat l-au perpelit pe masa aia "incalzita".Cand mai puneti asfel de filmulete specificati sa nu se mai uite fetele slabe de inger(ca mine asa)

poze

Cristina37+ cu Sebi
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetelor dar bebelinele s-au vb sa vina asa toate odata???

HAI ROXY!! CURAJ!!! SUNTEM ALATURI DE TINE!NASTERE USOARA SI PRINTESA SANATOASA SI FRUMOASA

am vazut si eu filmuletul cu ce se intampla la cantacuzino
ati vazut fetelor cum il spala?? nu se mai gandesc ca ii intra apa in urechiuse si ca trebuie manevrat cu grijaca nu este un sac de cartofi totusi, or avea ele experienta dar eu daca vad asa ceva o las cheala pe respectiva

in alta ordine de idei multumesc fetelor care ne au felicitat pt bebelina grasuna si pt patut

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in33 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:6 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

Mergi la inceput

Se pare ca vom fi putine cele care vom naste natural sunt curioasa care se incumeta prima

31+ Larissa

Mergi la inceput