Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 15
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Neata! Nu aruncati cu "oo" , ca iar am disparut ca magaru'-n ceata! Raportam un crestin in plus in familie!!! Ma bag sa citesc din urma (adica de la cap. 25 incolo...) Pupici! Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) |
pupici pt noul crestin!
ce s-a intamplat cu pozele?atata ne arati de la botez?
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
cris_mario spune:
citat din mesajul lui lorex I raise my hands and www.flickr.com/photos/44547000@N05/4529893687/" target="_blank">I surrender ..to sleep.. bonus: cateva poze de la www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">baitza _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
vaaai cat e de frumoasa
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui lorex Multumim Myky! Bea unde a disparut??? Apropo de intalneala.Ma bag si eu ca musca-n lapte.De ce nu lasati pe mai incolo putin sa fie sigur mai cald afara? _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
PREZENTAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
am disparut la pozalaa''''''
:))))))
aici am fost dar a fost cam agitat weekendul, am fost la dr cu Ivan, apoi obosala' mare si tot asa...................revin cu amanunte, numa ca acu lucrez la o placinta de mesaj.........
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
evymesuper productie!!!!!!!!!!!!!bravoooooooo!sper ca si eu la fetita mea, cand va fi sa ii pot da numai san..ca acum stiu si eu mai multe despre si am experienta
ayannafrumoasa daria......si noi o vrem....
nicole ma bucur ca merge treaba cu cartea.dar de unde ai luat tu cartea aia????????????acu am vazut ca ai scris din urma ca e pe mail.........thanks!!!!!
andrelinaaveti grija de voi pe acolo sa nu raceasca tudor..........
alicredo vad ca se cam deschid aeroportutile........sper sa ajunga tatai acasa si sa puteti face botezul.............
ai grija insa cu regurgitatul, ca poate fi grav......vb din experienta...........din pacate......
cris mariofelicitari pt soacra!!!!!!!mi-as dori si eu un asa ca a ta......dar din pacate a mea e foarte rea, desi nu arata dar eu am okii super dezvoltati si vad rautatea si reavointa in ea,..ceea ce ma face sa fiu foarte trista, nici macar baiatul ei nu o iubeste....daramite yo..........
asta e
trist.........
felicitari pentru fotbalistul tau...........
lorexmama ai grija cu medicatia asta!!!!!!
pup sa treaca raceala.........a trecut??????sper ca Iuria sa nu ia...........si mie mi-a zis medicul ca nurofen simplu am voie cu durerea aia de cap, infernala.............
ai mai pus poze de botez............sau nu?????
ca nu am mai obs..........
decenuelasoryca nu te-a lasat jiji sa te destrabalezi si tu un pic, si sa te infingi in tort............hm..............cand va intoarceti????????????
alexxutza asa am zis si eu ca ma apuc de ceva de azi, dar mai nainte am macat juma de tava de cremsnit....nu mai pap numai de doua ori pe zi..apoi mai vedem noi ce a fi.............eu am mult de dat jos.................
al3csa criza de colici la 3 luni????????????atunci cred ca noi am scapat, ca avem 3 luni si 5 zile, si so far, so good....deci sper sa ne ocoleasca..........sa treaca colicii!!!!!!!!!
cristies trecu raceala?????????????
intre timp am primit vestea ca s-a nascut fina mea, prin op ceza, cu 3570 gr si 53 cm.....
mamidepuiuti felicitari pt somnic!!!!!!!!!
lorexcum fu petrecerea??????????????????ai dorgat-o pe Iuria?ca trae faza cu drogatu'.........
happyellasuper faza cu scosul mucilor......daaa dorm cand dorm, cand nu, nu...........asa si ivan...........pup sa treaca mucii
[b]cris d [/b[foarte frumoasa postarea "de cand o am pe Ema" mai ca nu am plans........................
trimit ca am ajuns la pag 11..............mai am 4 pag...........
Poze
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui alexutzzza seara buna si de la noi! al3csa superbe poze! super silueta! Ruxita bafta! te invidiez, ce n-as da sa am si io o profesie sa pot lucra asa pe proiecte sa nu trebuiasca neaparat sa pun fundu la birou vreau nu vreau, e / nu e de munca ptr minim 8 ore pe zi. Acum chiar m-as reapuca de munca dar nici nu vreau sa stau fara Yannis... lorex ce tare e bobitza! si Yannis doarme mereu, da mereu cu mainile in sus de zici ca l-a legat cineva si ii trage mainile si cu picioarele crecanata, numai asa doarme, mor de ras cand il vad, o sa ii fac poze maine pe lumina sa vedeti Xela dap, am cautat de mi-au sarit ochii un senior financial controller din big4, controlling la nivel de grup, in grup erau si firme care raportau IFRS asa ca atrebuit sa fac cunostiinta cu una alta... De aia mi-a placut f mult job-ul meu (pe vremea cand nu era criza)...in fiecare zi cautam altceva ptr alta companie, faceam cunostinta cu businessuri dif=verse, meserii variate, pozitii interesante ...i miss old times! Oricum am vazut si io cartile de ACCA ....si mai pot umple 2 pagini cu alcoolistii astia! Baftaaa! Baly multumim de link, oricum si eu , in urma scandalului m-am hotarat sa nu mai facem Rotarix Cris D f induiosator mesajul tau! Stiam oricum ca Ema e minunata si ca o iubiti enorm, nu avea grija chiar daca te plangi stim ca aveti si momente superbe, cele ami multe sii nu numa Bea lipseste (vad ca a aparut si a disparut in ceatza iar...) dar ratusca???? job-ul o tine departe de noi? Noi nu am iesit afara weekendul asta din cauza avertizarilor cu noru, vulcanu, fumu, particule nesanatoase de cenusa.... numa ce am dat fuga ieri pan jos la restaurant si azi am mers cu tati si bebe Yannis la Real ca nu mai aveam de niciunele prin casa...ca dovada ca ne lipseau multe, am lasat peste 500 RON la saca si abia am indesat toate cele in portbagaj. Yannis era prima oara la supermarket, dupa ce am incercat si Sling si marsupiu (am facut probe acasa) am decis ca io imping la carutzu lui Yannis si tati la cel cu cumparaturi..mi s-a parut cea mai buna si confortabila solutie ptr Yannis. A dormit in prima parte a shoppingului cu carutu la orizontala apoi dup ce s-a trezit l-am lasat sa admire ce poate d ela orizontala dar dupa un timp de frica sa nu se plictiseasca si sa inceapa sa urle, l-am ridicat un pic cu spataru ca sa "admire" in jur. Am avut mare bafta ca nu era aproape deloc lume, f liber si am shoppinguit in voie, destul de repede si nu a fost f obositor nici ptr Yannis. Aaaaa! si realizare mare! Yannis a tinut prima jucarie vineri!!! o sa pun poze maine, promit! O zornaitoare din aia usoara, dar a tinut-o bine a zgaltait-o (bine , asta din greseala, nu cred ca intentionat) va pup! de [font=Book Antiquca]Yannis [/font=Book Antiqua] |
Da, o combinatie de job cu botez, in fine... schimbari prin firma, eu acasa, cam nasol moment...
Eu i-am facut lui Andrei Rotarixul joi. Am intrebat si la Medlife si ei recomanda totusi sa fie facut... acuma, se poate sa nu mai facem urmatoarele doze? DE fapt care e riscul identificat la acest vaccin?
Noi am fcaut un inceput de otita () partial de la baite, partial de la faptul ca preotul nostru nu a crezut de cuvinta sa ii puna mana pe fata si urechi lui Andrei cand l-a bagat in apa. Deci, l-a facut scafandru pe bune, cred ca a si inghitit apa gramada ca urla saracutul ca din gura de sarpe... apa rece... en fin, nu mai comentez ca ma enervez ... din nou... Consecinta a fost ca nu mai manca si plangea. Pana sa ne ducem la doctor sa ma plang ca domne, nu mai mananca copilul! Noroc ca m-a ascultat in ciuda faptului ca Andrei luase un kil fata de luna trecuta, bine ca nu a zis ca sunt mama loca! Si cand l-a apasat pe urechiute a inceput sa zbiereee! Asa ca 3 zile am pus Otocalm picaturi in urechi si acum pare mai bine. Dar tot are variatii foarte foarte mari intre mese: de la 60ml la 200ml!!! Ma cam deprima...
Si bonus vineri cand ma intorceam de la serviciu a intrat un pusti de 20 de ani cu masina lui in masina mea!!! M-am speriat, mai mult de frica sa nu-mi pierd laptele de la soc... of!!! Iar umblat cu masina pe la asigurari
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
cristies spune:
Am pus pozele pe care le-am primit si eu (n-am apucat sa facem si noi). Le-am luat de la un coleg al sotului.
Nu aveam scaun de masina, avem doar scoica si deja ii atarna picioarele din ea, pe acest motiv se impinge cu picioarele in spatarul banchetei... N-o sa-l dau in uz cred pana la plecarea in Bulgaria... Are doua pozitii, una de somnic in care deja sta foarte bine.
Carutul e foarte tare! Se lasa la orizontala, e foarte agil, ce sa mai, sunt happy tare! Nu vreau sa intelegeti gresit, cel pe care il aveam m-a scos din iarna pe aleile nedeszapezite, e foarte tare si ala dar e greu sa ridici sa-l ridici si pe el si bebelusul de 7 kile...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
mariucasara spune:
citat din mesajul lui alexutzzza mariucasara cum mai e cu LM? de Yannis |
Nu vrea si pace. Urla de foame dar nu pune gura pe laptele meu, aseara a bagat pe nerasuflate 170 ml de lp si eu am aruncat un biberon plin cu lm. Si deocamdata daca sar 1-2 mese imi pocnesc sanii si imi fac tricoul fleasca.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Neata! Nu aruncati cu "oo" , ca iar am disparut ca magaru'-n ceata! Raportam un crestin in plus in familie!!! Ma bag sa citesc din urma (adica de la cap. 25 incolo...) Pupici! Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) |
felicitari!!!!!!!!!!!
ai aparut??????????????????????
Poze
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
daca nu eram destul de impotriva lor, acum... si noi s-ar putea sa avem problema cu refluxul, dar nu e zilnic: uneori plange la tzatza, regurgiteaza mult, se vede ca o irita, alteori zile intregi nu. beau lapte si mananc branza zilnic, deci nu as face o legatura... Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
Vai vai vai!!! Si acum ce fac, daca Andrei a facut deja prima doza? Ma mai pot opri de la urmatoarele sau ii fac mai mult rau???
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
Beatrice1982 spune:
cristies sa le folositi sanatosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si alexis sa fie fericit si cuminte in ele!!!!!!!!!!
mersi de aprecieri feteleeeeeeeeee
adevarul e ca imi place foarte mult sa fac poze, mai ales de alea detaliate, si nici nu am un pa prea performant, ca de-as avea si eu unul asa bengos........hm,mmmmmmmmmmmmmmmmmm nu m-as mai opri din forografiat................
asta e......acu unde sa ma fac "fotografista"??????/
mi-ajunge sa fiu mama, deocamdata............
ma duc ca mi-a inc filmul........................revinnnnnnnnnnnnnn
Poze