Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 16
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Nu vrea si pace. Urla de foame dar nu pune gura pe laptele meu, aseara a bagat pe nerasuflate 170 ml de lp si eu am aruncat un biberon plin cu lm. Si deocamdata daca sar 1-2 mese imi pocnesc sanii si imi fac tricoul fleasca. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Mai rabda putin (scoate lapticul sa vina in continuare) ca acum trece si o sa pape iar.
Dar de ce nu-i dai direct de la san? Daca ai spus si am uitat, scuze...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
Ruxita spune:
Buna fetele,
in sfarsit a vazut si mama mea pozele pe net, i-am dat adresa de blog unde am publicat linkurile (altfel nu stiam unde sa-i zic sa ne gaseasca albumul pe net ca n-are mail femeia, din motive f. rationale vezi mai jos) si i-am zis: uite intri pe adresa cutare, in coloana dreapta sus vezi personale, doua linkuri, mama: "ce-i ala link?"
avem fara 2 zile 3 luni si salivam din abundenta si molfaie cu gura mare mare pumnul - ne ies dintisorii???
cris_mario spune:
alecsa...wow ce silueta
ruxita,bafta!
baly
bea super poze
xela felicitari ptr botez,ma bucur k a iesit ok
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Neata! Trebuie neaparat sa suni sa intrebi preturile pentru ca functie de numarul de persoane (si implicit de obiecte inchiriate) fac discounturi (am intrebat-o pe organizatoarea mea). _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
mariucasara spune:
cristies, daca a primit bibe din a doua zi de viata s-a lenevit purcelul...e mai simplu sa papi din bibe decat sa muncesti la asa ca papa direct de la sursa doar cand are el chef, adica maxim 2 mese pe zi. Nu ma plang, ca dureaza 10 min sa scot 120-150 ml, ma mulg cand incepe sa se foiasca si cand cere e gata bibe si nici nu tb incalzit. Numai de l-ar manca...
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
cris_mario spune:
bea multam ... soacra mea e super!
cristies super tari filmuletele cu alexis
ratusca felicitari ptr botez
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Am pus pozele pe care le-am primit si eu (n-am apucat sa facem si noi). Le-am luat de la un coleg al sotului. Nu aveam scaun de masina, avem doar scoica si deja ii atarna picioarele din ea, pe acest motiv se impinge cu picioarele in spatarul banchetei... N-o sa-l dau in uz cred pana la plecarea in Bulgaria... Are doua pozitii, una de somnic in care deja sta foarte bine. Carutul e foarte tare! Se lasa la orizontala, e foarte agil, ce sa mai, sunt happy tare! Nu vreau sa intelegeti gresit, cel pe care il aveam m-a scos din iarna pe aleile nedeszapezite, e foarte tare si ala dar e greu sa ridici sa-l ridici si pe el si bebelusul de 7 kile... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
super tare.....jeep...hehe smecher alexis domne
o printesa grabita...
cris_mario spune:
bea sa-ti traiasca finuta
eu am fugit la plimbare,sa adoarma micuta k sa ma pot apuca de treaba
o printesa grabita...
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara cristies, daca a primit bibe din a doua zi de viata s-a lenevit purcelul...e mai simplu sa papi din bibe decat sa muncesti la asa ca papa direct de la sursa doar cand are el chef, adica maxim 2 mese pe zi. Nu ma plang, ca dureaza 10 min sa scot 120-150 ml, ma mulg cand incepe sa se foiasca si cand cere e gata bibe si nici nu tb incalzit. Numai de l-ar manca... Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Offf, la mamica eroina. Eu sper sa fie doar pasager episodul. Ma gandeam acum... daca ai pune peste lapticul tau putin lapte praf l-ar manca?
Nu am nicio idee daca se poate amesteca laptele matern cu laptele praf, era o idee trecuta prin cap.
_
Cresc
cristies spune:
Bea, sa-ti traiasca finuta!!!i De ce nu ne-ai spus sa-i facem galerie?
Si eu azi am demarat dieta (am mancat doua oua batute cu doua fire de ceapa verde de azi dimineata). Nu stiu ce mananc la pranz ...
_
Cresc