Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 14
onitza spune:
'Neata! Multam de cafea, merge la fix.
Noi ieri am fost la shopping in AUchan si ma laud cu achizitia unei gecute de la TinaR supeeeeer doar ca tb sa mai slabesc un pic sa stea asa cum vreau eu. Nu mi-am gasit de incaltat in schimb, mai caut. NU stiu cum se face dar patesc mereu sa raman fara imbracaminte/incaltaminte deodata....adica nu imi cumpar si eu omeneste doar o gecuta sau doar de incaltat...neeee, eu raman in pana de toate si stai frate si bate magazinele ore intregi ca-s fitoasa deh... Ma rog nu de fite cat sa fie pe gustul meu si mai ales incaltamintea o vreau comodaaa.
Danut e bine, e clovn zilele astea ca ma dau eu cu violet gentiana pe sfarcuri si e pictat bine in jurul gurii iar buzele sunt mov aprins. EH, o sapt nu murim....eu sunt pe antibiotic-crema si sper sa treaca mai repde ca m-am saturat de ciuperca asta, mi-a facut zile fripte. Daniel e lungan nu gluma, ii atarna picioarele pe canapea cand alaptez....a, raportam ras in hohoteee, ma topesc, e un dulce...am fugit la cumparaturi si apoi gateala...ce emotionant, nu?
cris_mario spune:
buna fetele
vreau sie u va rog un site/link ... de unde as putea inchiria mese/scaune/huse saten/vesela botez pls ceva cu preturi k asa am tot gasit
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
ratusca_mica spune:
Neata!
Nu aruncati cu "oo" , ca iar am disparut ca magaru'-n ceata!
Raportam un crestin in plus in familie!!!
Ma bag sa citesc din urma (adica de la cap. 25 incolo...)
Pupici!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario buna fetele vreau sie u va rog un site/link ... de unde as putea inchiria mese/scaune/huse saten/vesela botez pls ceva cu preturi k asa am tot gasit Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Neata!
Trebuie neaparat sa suni sa intrebi preturile pentru ca functie de numarul de persoane (si implicit de obiecte inchiriate) fac discounturi (am intrebat-o pe organizatoarea mea).
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui alexutzzza cristies eu locatii frumi stiu in insule (Paros, Milos, Creta sunt insule in care poti merge lejer cu bb mic) dar nu cred ca vrei sa te aventurezi mai departe de continent. Am auzit ca destinatii frumoase ptr familii cu copii sunt in Peloponez (mana aia de pe harta). Indicatia mea ar fi sa te uti dupa cazare tip studio (camera plus bucatarie/chicineta) io am zis ca numa la din astea o sa stau cat am bebe sub 3-4 ani. cris dogarel scaun din ala am primit si noi de la o firma...concord sau ceva de genu, mamica prietena mi-l recomanda cu mare caldura , cik e f tar esi ptr restaurante/cafenele cat si ptr acasa, mult mai convenabil si mai usor de utilizat decat high chairu clasic. So ...te felicit pentru achizitii xela fiinta locca de mine....ACCA si mai care? sunt 2 certificari f importante si la moda in auditul financiar....care e ailanta certificare de invatza toti pe rupte la ea....??? deh am un lapsus acuma si vreau neaparat sa stiu... Astea-s ptr IFRS-uri , nu? de Yannis |
Cred ca la CFA te referi Dar ala nu-l poti finaliza decat daca ai lucrat ca broker
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
mamidepuiuti spune:
cristies sa vedem si noi achizitiile
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
alexutzzza spune:
xela sa asteptam poze? de la botez?
cristies pai nu aveai carucior si scaun de masina? Ce ti-ai luat ca si io o sa imi iau curand un carucior mai usor... din ala f usor si mic, usor de strans...dar intai sa stea bebe in fund...desi daca mergem undeva ptr mai multe ore e bine sa am carutzul meu care se lasa la 180grade sa doarma bebe...nici nu stiu ce sa zic, dar asta pe cat e de bun, pe atat e de mare si chiar si strans e mare nu-mi incape in masina decat pe scaunul din fatza,nicidecum in portbagaj
lucia si ai observat ceva reactii ale lui bebe vis a vis de lapticul tau, acum ca ti-a venit ciclu?
mariucasara cum mai e cu LM?
de Yannis
al3csa spune:
Buna dimineata si de la noi
Sunt cam chiauna da nu stiu de ce .. De abia astept sa se faca 12 sa iesim afara ca vad ca numai are stare . Am incercat sa mai stau si eu un pic in pat dar nu se poate .. cum ma pun cum urlaaa!!!
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
mamidepuiuti spune:
la multe lunitze
daria ioana de ayanna_xem
stefan de ana_q
madalina de satulica
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel si acum BUNA DIMINEATA! vad ca-s discutzii aprinse intre cuscre/viitoare soacre. nu ma bag insa am ceva de zis, ca sa fiu corecta fatza de fi-mea, k poate ma citeste peste ani. de vreo saptamana ma tot vait pe aici ca urla sau nu doarme, insa: - de cand am venit de la maternitate Ema doarme noaptea fara plans, doar cu pauze de masa. - ii place mult la baie si asteapta cuminte 30' pe blatul de infashat din baie sa facem noi dush, pregatim totul; - daca sunt atenta la cerintele ei si actionez la timp, ziua doarme intre 10.30 si 13 afara, plimbata cu caruciorul. - de cand o am pe ema sunt mai atenta la timpul si felul in care imi petrec acest timp cu Ana si sotzul meu - de cand o am pe Ema v-am cunoscut pe voi si ma simt inteleasa, in sigurantza, ascultata; mamica intre mamici cu probleme similare, cu bucurii la fel. - de cand o am pe ema am MAI MULT SI MAI BUN! toate celelalte momente albastre palesc daca ma opresc sa vad totushi padurea, nu doar catziva copaci... Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...