Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (182)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ah, mda, mai mananca uneori halva sau stafide. Astea din urma cred ca le pot considera fructe, deci mai mananca si altele decat mere

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

didi, sofia mananca doar banane. restul cu greu o conving... si mananca din an in pasti o felie de mar, mango, portocala

----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

copii vostri au inceput cumva sa aiba preferinte la imbracat?
sofia are din ce in ce mai des apucaturi din astea. vai de capul meu daca nu o imbrac cu bluza care si-o alege....

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

marina daaaa! ieri vroia afara cu pantaloni scurti peste cei lungi si ce determinata era sa se imbrace singura cand a vazut ca nu marsam. si se duce la oglinda si se admira inca mai lucram la asortat

mancare - mananca orice inseamna fructe si iaurt da' numai alea simple. legume nu a mai mancat de o saptamana, branzeturi nu, peste nu. aseara i-am facut un sos din carne tocata cu rosii si ghebe si a mancat 2 portii asta ca sa nu mai zic ca nu mananca legume nici ea nu mai vrea cereale. cred ca dupa 1 an jumate s-a saturat si ea de atatea cereale.

-----

Mami de + 17 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Multam de raspunsuri, deci nu neaparat o luna de administrare.

David nu manca banana decat daca i-o dateam in mana sa o manance singur, acum nu mai vrea sa o vada. Daca i-o pasez si i-o dau cu iaurt da , altfel nu mai vrea. Mai rontaie mere...

Cereale inca mai mananca, laptele nu bea mai mult de 150 ml, uneori si mai putin

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

David are preferinte la caciulite, si automat sa si le puna singur, chiar daca invers

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!

Si eu m-as plange putin cu mancatul ei.Mai nou bea mai mult lapte decat mancare.Ea inca bea de 3 ori pe zi,si uneori cere si al 4-lea biberon,de cate 200 ml.Il bea in 2 minute si isi vede de treaba
Cereale mai serveste,dar nu ii dau chiar in fiecare zi.Iaurt iar ii place,simplu.Fructe papa mar,portocala,uneori banana sau para.Insa mancarurile carnoase nu prea le manca.Oul nu-i place,branza la fel,sa n-o vada.Deci masa de solide are 1,maxim 2/zi,in rest lapte
Si inca o chestie interesanta,aceeasi mancare,cu acelas gust azi ii zice iam iam,se linge pe bot si mai cere,dar alta data o scuipa zici ca o otravesc.Si nu ma refer ca ii dau aceeasi mancare 2 zile la rand,ci cu doua ocazii diferite .

M-am apuct de bagaje,tineti pumnii sa nu inchida astia maine aeroporturile

Mada un si o imbratisare,sper ca toate sunt in regula!
Mona imi pare tare rau ca te-a picat
Didi,noi nu avem probleme cu hainele inca

Trimit repede ca azi deja mi-au luat curentul de vreo 4 sau 5 ori.

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Si eu prin zona...

Mona,eu abia a treia oara am luat traseul...aveam niste emotii cand se suia nenea politist in dreapta mea ca uitam de tot...

Mada, offf!! Sper ca sunteti mai bine acum !..insanatosire grabnica..

Fructe: Mihaita mananca orice fruct ( pasat , taiat felii , intreg)...inca are masa de fructe la ora 11.00 si, mai mananca si dupa-amiaza cate un mar sau portocala...
Cereale, inca e mare doritor de ele...

Iza, drum bun maine!!!

Hainutele, hmmmm..nu vrea ceva anume, inca, dar stie unde sunt hainutele de iesit afara si, cand vrea sa iesim se duce si mi le aduce...

In rest, e un strengar si jumatate...in ultima saptamana am observat ca a inceput sa invete foarte multe cuvinte noi...nu ii reuseste mereu, dar e perseverent...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 36+ cu Matei Stefan

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

flo, nu stiu ce sa iti zic de ketof ca nu-l cunosc personal.

mona, imi pare rau ca ai picat iar traseul, e destul de greu sa-l iei pe bune, cel putin la bucuresti asa e. e imposibil sa fii perfecta ca si incepatoare si daca vor sa te incuie tot o fac

mada, imi pare rau ca ati ajuns la perfuzii, insa cam asta e cursul problemei la copii asa mici. sanatate!

eu sunt tare fericita! a fost fratele meu la unguri sa-si fac PET CT (stiti treaba cu melanomul malign) si i-au iesit bine rezultatele, nu s-au vazut celule canceroase

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

mada ce greu trebuie sa fie cu doua bolnavioare, si cu ajuns la spital, of...pupici si sa se insanatoseasca repede!

iza sa aveti un drum bun! ..si aeroporturile deschise!

mona imi pare rau pentru examen! vei reusi pana la urma!

tecky sa ai o zi frumoasa, daca tot aveti liber pentru greva! eu tot nu inteleg cum profesorii astia nu se sincronizeaza niciodata,...pe la multe scolo se fac ore , nici vorba de liber...

marina noi nu facem scandal de la haine ... deocamdata! Se mai gateste ea asa cu ce gaseste, dar nu face mofturici!

Mara papa fructe destul de binisor, are inca o masa consistenta cu fructe facute cu branzica, orez, hrisca etc dsau simple. cereale mananca zilnic, insa din cele simple macinate de mine, sau boabe fierte cu o picatura de miere la sfarsit cand le papa. Gris cu lapte a mancat de f putine ori, asa prefer eu sa nu ii dau.

kamelya succes sa o dezveti pe dari sa te mai tina de buza

flo nu stiu sa iti zic multe de ketof, n-am folosit, oricum, mie personal dupa prospect imi suna dibios...
Sanatate multa la nazdravan!

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput