Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (182)
Raspunsuri - Pagina 11
kamelya spune:
salut
Mada sanatate multa si sper sa nu fie nimic grav
aseara am inceput sa o dezvat pe Dari sa ma mai tina de buza ,am incercat sa-i dau ceva de plus ca sa doarma dar o punea la picioarele ei eu il puneam langa ea ea il lua si punea la picioare
nu la vrut nici pe bb care il plimba toata ziua prin casa pana la urma a luat-o somnul,s-a trezit de cateva ori maraind o mangaiam pe spate si adormea la loc
dimineata iar sa ma tina de buza i-am zis ca am buba iar la pranz nici nu mai dus mana sa ma tina de buza asa ca suntem pe drumul cel bun zic eu
flo1980 spune:
Ce e linistea asta? Au iesit pepenasii la plimbare?
Kamelya ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun! 
Fetele ziceti-mi si mie cum e treaba cu ketoful ?
Pe prospect scrie ca se asteapta rezultate dupa min. 8 sapt.
Adicatelea sa-i dau siropul asta 2 luni pe putin???? sau cum?
Inca nu am desfacut sticla, ii dau doar sinupret, eurespal, sumetrolim.
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
maitreyi spune:
flo da' ce diagnostic are piticul de a sarit la ketof?
-----
Mami de
+
17 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
sursula spune:
Intru rapid pt FLO-noi suntem f des utilizatori de ketof!Prof. care il vede pe Tudor il recomanda-o saptamana sau zece zile--5 ml seara (eu i-am mai dat si 5 ml seara si 5 dim).
MADA-putere si sanatate!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
Tecky spune:
mona imi pare rau ca ai picat traseul!!!
mada of prin ce ati trecut!Multa sanatate si putere iti doresc!
Maine e greva profesorilor,deci nu ma duc la scoala![]()
Va pup,noapte buna!
AnnaBaby spune:
Flo si Ioana a luat Ketof de cateva ori pana acum, dupa raceala, o cura de 2 saptamani, seara, nu mai stiu cati ml. Asa mi-a zis dr ei, e bun pt. recapatarea poftei de mancare, pt un somn mai linistit, antialergic, etc. La noi cu pofta de mancare a functionat de fiecare data, cu somnul numai prima data
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
lupta cu kg
Didi81 spune:
Neatza!
Ce vroiam sa va intreb: ai vostrii mananca fructe? Era o vreme cand Aida manca tot felul de fructe, in special banane. Ei acum in afara de un mar dimineata nu vrea alte fructe. Si am incercat-o cu de toate, nici capsuni n-a vrut, doar mar
. Ce ma mira pe mine defapt este faptul ca nu e curioasa sa incerca ceva nou, nici daca ne vede pe noi mancand; daca nu e ce stie ea ca ii place, nici nu incearca.
In fine, asta asa, de curiozitate sa vad cum stam la capitolul asta, ca oricum nu ma stresez din asa ceva, e bun si marul ala pana la urma. ![]()
EDIT: si nici cereale nu vrea de nici un fel, nu mai mananca nici grau/orez fiert cu fructe cum manca pe vremuri, dar ma gandesc ca o fi mancand suficienta paine sau orez cu lapte/pilaf, de-astea...
Na, piramida aia a alimentelor e cam rasturnata la noi, cred ca pe primul loc se situeaza carnea 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
dara_d spune:
Neata
MONA imi pare rau ca ai picat traseul. 

MADA MAX ce chin si pe voi, multa sanatate si rezistenta pentru tine ca ai avut de tras.Ce a spus la control de petele din scutec.??
FLO nu a luat niciodata ketof, asa ca nu stiu despre el nimic.
TECKY deci azi ai zi libera .![]()
![]()
KAMELYA usor usor uite ca resusesti sa o dezveti ,bravo.
Restul fetelor nu mai spuneti nimic de voi si de pepenasi??? Parca e slab de tot activitatea pe aici.......zici ca e perioada de concedii.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
mcoca spune:
Didi, Maya e plina de pofte :). Seara ajungem acasa pe la 6. Ea are gustarea la bina la 4h30. Buun, ajungem, intram in bucatarie, vede fructele in fructiera si incepe sa ceara. Zici ca e nemancata de 3 zile. Trebuie sa-i dau, asa ca la masa de seara imi face mofturi. Nu spun ca la inceput credeam ca bona nu-i da cum trebuie sa manance, dar nu e asta, m-am convins. Aseara, de la bona am plecat in parc unde am stat pana dupa 8. Ei, nu spun ca bine a mancat fata mea cina :).
Vicky si Printzesone
Didi81 spune:
Vicky, he he, da, si Aida mananca f bine in special cand vine de afara.
Mananca f bine carne(in special peste si pui), oua, lapte, branza (dar nu mai suporta iaurturile, nu vrea nici sa le vada), mai mananca si paine, mamaliga, chestii cu orez, uneori castraveti sau rosii cu branza, ii mai place si fasolea sau diferite mancaruri gatite dar depinde ce pofte are ca nu vrea mereu aceleasi chestii.
Si nu e fun cartofi prajiti 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)