Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (182)
Raspunsuri - Pagina 10
mcoca spune:
Didi, Maya adora salata de vinete. Si asta vara a mancat si cu maioneza ...
. Cred ca se face tam tam cu oul asta crud din cauza salmonelei, dar cum ziceai si tu atatea tampenii baga in gura pe afara ...
Sunt foarte happy. I-am comandat la nepotu-meu, pentru ziua lui, locomotiva Thomas care face bule (pica o are parca).
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Mona
, imi pare rau. Ce s-a intamplat?
Felicitari pentru nepotzel, cu intarziere ...
Vicky si Printzesone
MissJJ spune:
Buna fetele!
Sorry ca nu am dat nici un semn da am ajuns la spital cu Ami. I-au pus perfuzie ca era prea deshidratata si tare letargica.
Aseara ne-a dat drumul acasa si azi noapte a dormit saracutza toata noaptea. A inceput sa ceara papa si sa bea cat de cat lichide oricum tre sa ne mai luptam sa bage in ea apa cat incape.
Merg si eu la treburi ca e totul vraiste si azi suntem singurele a mers si Flo la servici si sa mai strag prin casa rufe si etc sa mai un si la spalat ca acusi ramane fara rufe curate etc.
Pupicim bostana revin mai incolo.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
bujo spune:
Offf Madutz, imi pare rau, pupam bolnavioara.
Mona imi pare rau, ce s-a intamplat? Iar ai dat peste vreun deshtept cu exces de zel?
Filip adora sa linga telu dupa ce face mama compozitie de prajituri. Nici nu ma mai stresez, prea mare agitatie atata timp cat baga toate rahaturile in gura si linge parchetul.
bujo mami de Filip
MissJJ spune:
Dia, Tecky, Boti, Mai3, Estrella, Kimmy, Violeta, Didi, Mina, Kamelya, Mona, Dara, Dana, Vicky, Bujo multumim de urari.
Dia de acuma o sa mai fie faze din astea, Boti a zis bine terrible twos care se cam lungeste pana in threes, da depinde si de fiecare copil.

Tecky sper ca v-ati distrat la botez/nunta 2 in 1.
Boti pupam carliontzata mumoasa.
Da e norovirus nu rotavirus cica.
Ca la nea norovirusul imunitatea te tine numai cateva sapt apoi esti din nou free sa il culegi.
Oricum era plin la urgente si la spital de bebelusi si copilasi internati de la nenorocitul asta de virus. Era o fetita odata cu noi la urgente cam ca Ari saracutza lesinase de doua ori de la atata voma si diaree.
Au tinut-o si pe ea ca si pe noi si le-a dat si lor drumu' aseara.
Estrella felicitari pt ca ati scapat de suzeta
si asa usor.
Moni stiu ca na noi nu suntem in ro, da sincer eu prefer sistemul de aici, la noi primul contact in caz de boala suni la nhs direct si te sfatuiesc ce sa faci, urm e medicul de familie de la dispensar, care de cate ori mergi te vede alt medic, doar daca iti place tie de unul in mod deosebit atunci poti cere sa te vada el, avantajul la asta cum il vad eu, mereu te vede altcineva si unii is mai buni ca altii si daca ceva nu imi place pot cere sa vad alt medic, ei oricum se consulta intre ei daca e ceva si apoi dau un prognostic. La spital nu se ajunge decat in cazurile de urgenta sau cu trimitire si acolo tot asa uneori te vede acelasi medic depinde cat de grav e, da ei maj lucreaza in echipa, mie se pare mai bine asa decat un sg medic, poate unul are o idee mai buna sau are mai multa experienta cu anumite cazuri sau boli, eu zic ca e benefic asa.
Acuma cand cu Ami am sunat la nhs direct m-au sfatuit sa merg de urgenta la gp, am fost ne-a vazut in aceeasi zi ea a sunat la spital personal a vb cu medicul de garda de la sectia de urgente, partea de pediatrie, mi-a dat scrisoare de mana si cu scrisoarea si copilul am mers la spital, nu a trebuit sa astept ca cei veniti direct la urgente in 15 min ne-a luat inautru a venit echipa de medici au hotarat ce si cum si dupa doua ore eram sus in salon, camera privata cu perfuzie. Ce sa zic la labour ward si la maternity e cum mai e, da la sectia de copii ziceai ca esti la gradinitza nu la spital, tone de jucarii desene pe sus pe jos, se cheama dolphin ward toate camerele au nume de pestisori si animaluri marine, au terasa pe acoperis cu casutza de aia de gradina topogan si tot tacamul, de pictat tv cu dvduri si casete cu desene in salonul mare, bine ca este si la fiecare pat telefon si tv cu cartele daca vrei anumite posturi da este si tv gratis de dim pana seara de la 7 la 7. Si asta la stat nu la privat. Am fost f placut impresionata asistentele si medicii niste bomboane, inainte sa ne externeze ne-a intrebat daca suntem multumiti daca suntem de acord cu tot ce au scris si au facut si etc.
Deci na eu zic ca e mai bine asa in echipa nu cum e in ro fiecare medic cu pacientii lui si cu, concurentza intre ei, ca din pacate este de numa.
Kimmy si eu zic sa iei caruciorul ca tare ajuta cand aveti de mers mult vizitat se plictiseste, daca e aglomerat tare eu prefer sa fie legate in carucior decat sa le pierd pe acolo ca e de ajuns o secunda si au disparut. Il iei cu tine pana la usa de la avion si apoi cand cobori ori ti-l dau la usa ori il gasesti pe banda de bagaje, in genere tot la usa ti-l dau.
Noi inca folosim caruciorul interns si ala mai simplu de la 6 luni in sus si ala care se lasa pana jos si ala dublu dupa caz.
Miky rotavirusul, norovirusul toate is din aceeasi familie, la noi le zice gastroenteritis.
Mina multa sanatate.
Didi si aici gp, general practioner, toti au si cate o specializare, unii is pe sanatatea femeii, ginecologie, unii pediatrie etc.
Mona multa sanatate la baieti, imi pare rau ca ai picat.
Felicitari pt nepotel, sa creasca mare, frumos si sanatos.
Dara naspa asa, eu ce sa zic stiu ca e usor de zis si f greu de facut da eu as prefera sa schimb jobul decat sa muncesc in asa mediu.
Dana eu nu stiu sa fie vreo regula, la Ari au iesit tare rapid da nu mai tine minte care au iesit primii dar a fost tare maraita si ea atunci.
Sibylle felicitari pt propozitii.
Sorry daca am sarit pe cineva.
Na acuma am alt pitic, la spital a avut doua nappies pline de urina normala la culoare, well de cand am venit acasa a avut trei nappies cu urina, diaree nu a mai facut, da pe pampers apare din loc in loc patat maroniu da nu la spate ca sa zici ca e diaree ci asa prin urina cum ar veni, aseara am sunat la nhs direct si a zis ca na nu stie exact ce poate fi ca nu vede prin telefon, a zis sa tin sub observatie atent si daca se repeta sa merg la gp, asa ca azi avem iar programare de urgenta la gp la 3 jumate. Uff
sper sa nu fie nimica grav sa fiu numa eu mama nebuna, ca in spital nu a avut sonda sau ceva, daca ar fi sange in urina ar trebui sa fie uniform patat, off.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
dana81 spune:
Mada of prin ce mai treci si tu.Poate nu o fi nimic grav, doar de la deshidratare.Pupam si tinem pumnii!! Sanatate multa!!!
Moni sa-ti fie sanatos nepotelul!!! Iar cu traseul, nu te necaji.Eu am dat de 4 ori
Oul crud si eu sunt mare consumatoare de creme,prajituri,maioneze dar imi place mie asa sa exagerez cu "prevenitul" la Clara..va avea tot timpul din lume sa experimenteze, de ce m-as grabi?
30+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
Marina_1609 spune:
POZICI NOI IN ALBUM!
----------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
flo1980 spune:
Hello
Acum cu oul crud....el a mai gustat vinete cu maioneza de cateva ori insa eu folosesc cat mai multe oua fierte si cat mai putine crude, de exemplu pun 5 oua fierte si 2 crude....
Eu sincer nu am baut sadou sau cum io' zice
stiu combinatia de la verisoara mea care si-l facea la nevoie.
E mai bine, mucozitati mai putine, tuse mai rarutz....
Ce am auzit azi la tv la emisiunea Oanei Cuzino...ca laptele de vaca sa se dea la 3 ani si nu 1 ca inainte deoarece nu e procesat bine de organism.
Eu nu ii dau lui David decat preparat cu gris, orez, taitei, caci se deranjeaza rau de la el, la burtica.
Mada sunt si eu alaturi de tine chiar daca cu gandul 
Tecky 
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!